Thaimaan Khao Lak

Khao Lak on yksi Thaimaan rauhallisimmista lomakeskuskohteista, sijaiten upealla paikalla, vain tunnin ajomatkan päässä Phuketin saaresta pohjoiseen.

Andamaanienmeren rannikolla sijaitsevaa Khao Lakia ympäröi kaikkiaan kolme merkittävää kansallispuistoa, jotka luovat hienon kangastaustan kilometrien pituisille rannoille.

Khao Lak Thaimaa

Vain 80 km päässä Phuketista, Khao Lak on modernin Thaimaan puitteissa harvinainen keidas rentoutumiseen, erinomaisella yhdistelmällä trooppisia metsiä, merenrantamajoituskohteita, ja mittavia valkoisen hiekan rantoja.

Alueella on useita vastikään rakennettuja sekä vanhempia lomakeskuksia, ja tarjolla on enemmän valinnanvaraa kuin koskaan ennen niin laadullisesti kuin lukumäärällisestikin.

Khao Lak Bang Niang ThaimaaVaikka shoppailu Khao Lakin eteläisimmäistä osasta löytyvässä La On Village kylässä on rentouttava kokemus, viereinen Bang Niang on ostosten tekemiseen vieläkin rennompi kohde.

Tarjolla on muun muassa käsityöläistuotteita, rantavaatteita, DVD-levyjä, ja musiikki-CD:tä, kummassakin kohteessa.

Useille Khao Lakin vierailijoille matkaohjelmaan kuuluu lisäksi käynti Bang Niangin kolme kertaa viikossa järjestettävillä markkinoilla.

Ulkona ruokailun yhdistäminen shoppailuretkeen näissä kohteissa on suorittu tapa viettää aikaa alueella.

Khao Lak ei varsinaisesti ole gourmet-lomakohde, mutta alueelta löytyy hyvää tarjontaa suhteessa perheruokailuun.

Khao Lak Thaimaa ruokailuKhao Lak Beachista, Bang Niangista, ja La On kylästä koostuva kokonaisuus sisältää monipuolisen valikoiman erilaisia keittiöitä.

Voit valita esimerkiksi intialaista, skandinaavista, italialaista, brittiläistä, ja tietysti thai-ruokaa, ateriointipaikkojen vaihdellesta kadunvarren kojumyyjistä aina ylellisiin hotelliravintoloihin saakka.

Ilta-ja yöelämältään Khao Lak ei ole Pattaya tai Patong, mutta löydät tarjonnasta viehättäviä, ystävällisiä ja vieraanvaraisia kahviloita ja baareja, ja klubeja (etenkin hotellien yhteydestä).

Monet paikkakuntaan ihastuvat palaavat vuosi vuodelta “omaan” baariinsa Khao Lakissa, jossa ilmapiiri on usein enemmänkin eurooppalainen kuin aasialainen.

Koska katukuvasta puuttuu riehakas, monista muista Thaimaan kohteista tuttu villi juhlinta, Khao Lakin ilmapiiri on suosiollinen etenkin perhelomalaisille.

Khao Lakin rannat

Kyseessä ei ole saari, mutta kilometrien verran turmeltumatonta Khao Lakin rantaa luo parhaimmat puolet autiolla saarella olosta, ilman korkeita kustannuksia ja tinkimättä materiaalisista nautinnoista.

Bang Niang Beach ranta Khao Lak Thaimaa

Tarjolla on mahdollisuus pakata eväät piknikkiä varten ja löytää oma palanen paratiisia aaltojen, muutaman ravun, ja läheisten parissa.

Khao Lak tarjoaa itse asiassa useita erillisiä rantoja, joista kussakin on tarjolla “kolme suurta” (aurinkoa, hiekkaa, ja aaltoja), mutta niistä kullakin on omat luonteenpiirteensä.

Khao Lak ranta Thaimaassa

Jos sinulla on aikaa, sinun kannattaa tutustua useampaankin alueen rantaan, löytääksesi toiveitasi parhaiten vastaavan auringonpalvontapaikan.

Khao Lakin eteläisin ranta, Khao Lak Beach, tuo yhteen puut ja aallot.

Kyseessä on todennäköisesti seudun varjoisin alue hiekkarantaa, jossa rannan reunan myötäisesti on vaikuttava linja puita, joiden oksat kurottavat kohti merta.

Niemenkärki, jota ei tarpoa jalkaisin, erottaa tämän rannan pohjoisempana olevista naapureistaan, johtaen periodeihin, jolloin paikka on täysin tyhjä muista lomailijoista.

Huomaa että tällä osalla rantaa ei voi vuokrata aurinkotuoleja, ja sieltä ei löydy asiakkaita hakevia kauppiaita.

Khao Lak Emerald Resort ThaimaaKhao Lak Beach, noin 5 km La On kylästä etelään, on tosin vain lyhyen kävelymatkan päässä Khao Lak Merlin, Khao Lak Emerald Beach Resort ja The Briza Beach lomakeskuksista.

Tällä alueella olevat hotelliasiakkaat voivat valita useista bambu-ja-olkikatto kalaravintoloista, italaisesta ruokailupaikasta, muutamasta baarista, ja kahdesta lähikaupasta, joista toinen sisältää myös räätälipalvelun.

Hertz vuokraa autoja Merlin Hotel majoituspaikalta käsin, ja kullakin näistä lomakeskuksista on tarjolla sukkulabussi La On kylälle.

Suoraan Khao Lak Emerald lomakeskusta vastapäätä löytyy Mr. Tiger, joka on suosittu baari etenkin monien paikallisissa hotelleissa asuvien skandinaavisten asiakkaiden keskuudessa.

Tällä osaa Khao Lakia voit myös rentoutua muutaman hierontalaitoksen palveluiden parissa, joissa hinnat ovat huomattavasti lähialueita halvempia.

Jos etsit lomaltasi hiljaista, omavaraista, ja itsenäistä kohdetta ilman liikenteen meluja, Khao Lak Beach lomakeskuksineen on erinomainen valinta alueella.

Seudun rannoista Bang Niang Beach on toiseksi suosituin (Nang Thongin ollessa suosituin), muttei kuitenkaan lähelläkään tungokseen asti täynnä ihmisiä.

Muutama pitkähäntävene saattaa putputtaa rannan edustalla, pieni joukko lomakeskuksia ylikatsoo rannan, ja perusluokkaa olevat (halvat) Thai-ravintolat ja hierontamajat, paratiisimaisilla näkymillä, toimivat pienen hiekkakukkulan puitteissa, joka kaartuu alaspäin kohti aaltoja.

Khuk Khak Beach sisältää puolestaan vain muutaman lomakeskuksen sen mäntypuiden ja palmulehtojen joukossa, merkaten sivilisaation rajaa ja loputtomattoman pituisen lähes asuttomattoman alueen alkua.

Pääset paikalle Khuk Khak Village kylästä erkanemalla päätieltä mille tahansa polulle, joka johtaa kohti vettä, jossa pääset nauttimaan rannan eristyneisyyden tuomasta tyyneydestä.

Täällä törmäät todennäköisemmin paikallisiin kalastajiin työnsä touhussa kuin muihin turisteihin.

Nang Thong Beach (La On Village) on Khao Lakin suosituin ranta, muttei kuitenkaan kärsi missään nimessä väenpaljoudesta.

Centara Seaview Resort Khao Lak ThaimaaRannan yhteydessä toimii puolisen tusinaa lomakeskusta, kuten Centara Seaview Resort Khao Lak, jotka selittävät paikan väkimäärän, vaikkakin merinäkymin olevat hotellialtaat ovat useimmille vieraille hiekalle tuloa suositumpi vaihtoehto.

Ruokailu ja iltapäivän drinkit ovat tarjolla Nang Thongin hotelliravintoloista käsin.

Pakarangin niemi, joka työntyy esiin merelle päin, luo Khao Lakin ranta-alueista erinomaisen näköalapaikan sekä pohjoiseen että etelään päin oleville rannoille.

Sisältäen harvakseen puita ja täynnä simpukankuoria sekä rikkinäisiä koralleja, kyseessä ei ole kaikkein soveltuvin paikka auringosta nauttimiseen.

Pakarangin niemi on kuitenkin ehdottomasti mielenkiintoinen paikka, sille pääsee helposti autolla ja moottoripyörällä, ja se sisältää normaalisti vähän muita turisteja.

Rantavalikoimasta Pakweeb Beachin muutaman kilometrin pituinen kaistale sisältää joukon Khao Lakin ylellisimmistä lomakeskuksista, kuten Mai Khao Lak Beach Resort & Span.

Mai Khao Lak Beach Resort Thaimaa

Profiililtaan ranta on kaunis, ja sen luonnonpuiston status tarkoittaa, että paikalla ei saa operoida moottoriveneitä, luoden yhden rauhallisimmista ranta-alueista seudulla.

Lisäbonuksena Pakweeb Beachin lomakeskukset ovat panostaneet rannan pitämiseen putipuhtaana, joka näkyy muun muassa huippukuntoisena hiekkana.

Khao Lakin nähtävyydet

Khao Lakin alue on täynnä luonnollisia ihmeellisyyksiä, mukaanlukien autioita rantoja, viheriöiviä luonnonpuistoja, eksoottisia trooppisia saaria, ja virkistäviä vesiputouksia.

Kaikki keskeiset nähtävyydet ovat kohtuullisen matkan päässä alueen monista majoituspaikkavaihtoehdoista, ja tarjoavat uniikkeja mahdollisuuksia tutustua alueeseen.

Vesiputous Khao Lak ThaimaaSuosituimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat Khao Lakin vesiputoukset, joita löytyy itäänpäin olevan Khao Sok kansallispuiston alueella.

Useimmat näistä vesiputouksista ovat parhaimmillaan elo-marraskuun välisellä periodilla, sadekauden myötä.

Koska useimmat vesiputouksista sijaitsevat kansallispuistojen puitteissa, joudut ostamaan lipun käyntiä varten portilla, mutta tällä lipulla pääsee myös muihin alueen puistoihin saman päivän aikana.

Useimmissa tapauksissa käyntiin kuuluu kävelyretki, joten muista varautua hyönteiskarkotteella ja hyvillä kengillä, joita ilman saatat joutua kääntymään takaisinpäin.

Suurin osa kansallispuistojen vesiputouksissa ovat vierailtavissa päivittäin klo 8-16:30 välisenä aikana.

Yksittäisistä vesiputouksista Lampi-vesiputous sijaitsee noin 30 minuuttia etelään Khao Lakista, Highway 4 tien vieressä Km 33 väylämerkin kohdalla.

Nähtävyytenä Lampi on kolmitasoinen vesiputous, joka on parhaimmillaan varhaisen aamun ja myöhäisen iltapäivän aikaan.

Lampi-vesiputous on vain lyhyen kävelymatkan etäisyydellä parkkipaikalta, joten se on helppopääsyinen kohde.

Parkkipaikan yhteydestä löydät kahvila-ravintolan, kuin myös alkeellisen matkamuistomyymälän.

Pakweep (Sai Rung) vesiputous on puolestaan helppokäyntisin kohde suhteessa Khao Lakia, sijaiten hieman pohjoiseen Bang Niangista.

Paikalliset kutsuvat paikkaa nimellä “Sai Rung” (“sateenkaari”) vesiputous, ollen viehättävä ja virkistävän viileä paikka viettää aikaa.

Sarojin illallinen Pakweep vesiputous Khao Lak ThaimaaLäheinen Sarojin Resort lomakeskus tarjoaa asiakkailleen erillisestä tilauksesta mahdollisuuden viettää yksityisen, romanttisen ruokailuhetken vesiputouksen ääressä erinomaisten ruokien ääressä ja kynttilävalaistuksessa.

Vesiputous on lähellä parkkialuetta, jonka takia sen luona on helppo käydä.

Löydät paikalle ajamalla ensin noin 10 km pohjoiseen Bang Niangista, kääntymällä kyltin “Rainbow Waterfall” kohdalta, ja jatkamalla kilometrin verran sivutietä eteenpäin.

Ton Chong Fa vesiputous sijaitsee seitsemän kilometriä päätieltä (Highway 4:ltä) Bang Niangissa.

Vesiputoukselle on jyrkkä ja vaikea kulkumatka epätasaista polkua pitkin parkkipaikalta, ympäröivän metsän antaessa kuitenkin viilentävää varjoa kävelyn ajaksi.

Nähtävyytenä Ton Chong Fa on viisitasoinen vesiputous, jonka viimeinen putous laskeutuu hyväkokoiseen vesialtaaseen.

Vaihtoehtoihin vesiputousten suhteen lukeutuu myös kolmitasoinen Ton Prai vesiputous.

Ton Prai vesiputoukselle pääsee 650-metriä pitkän kävelymatkan kautta, joka kulkee viidakkopolun läpi, jonka varrella on auttavaisia ja informatiivisia opastauluja.

Reitti vesiputoukselle menee yli juurien, bambusiltojen, kivien, ja betonista valettujen polkujen.

Väylä on useimmiten hiljaisempi kuin muut alueen vesiputous-nähtävyydet, mutta sen parkkipaikka täyttyy ajoittain paikallisten partiolaisten leireistä.

Ton Prai on noin 35 minuuttia etelään Khao Lakista, sivureitillä Highway 4 tiestä, ja sisältää melkoisen nousun kukkulaa ylös. Käynti täällä kannattaa toteuttaa Khao Lakin kuivan kauden aikana.

Kansallispuistoista Phang Ngan provinssin alueelta löytyvät kohteet ovat aitoja luonnon muovaamia ihmemaita.

Niiden kohokohtiin kuuluu harvinaisia villieläimiä, loputtomia polkuja kävelyretkiin, korkeuksiin kohoavia kalkkikivi- ja graniittihuippuja, pauhaavia vesiputouksia, huikeita näkymiä, ja kilometri-kilometrin perään olevaa sademetsää täynnä luontoa kauneimmillaan.

Yksittäisistä kansallispuistoista Mu Koh Similan on ryhmä kallioita ja saaria noin 90 minuutin päässä pikaveneellä Phang-Ngan rannikolta (tai 8+ tuntia normaaliveneellä Phuketista).

Similan saaret Khao Lak Thaimaa

Mu Koh Similanin alue julistettiin merelliseksi kansallispuistoksi vuonna 1982, jonka johdosta se on säilynyt pitkälti luonnontilaisena.

Kansallispuiston nimessä oleva Similan juontuu malesialaisesta sanasta “sembilan”, suomeksi “yhdeksän”, viitaten ryhmän yhdeksään pääsaareen.

Mu Koh Surin kansallispuiston saaret sijaitsevat puolestaan noin 60 km Phang-Ngan provinssin länsirannikolta.

Kansallispuisto on tunnettu kohde sukellusretkiä, snorklausta, sekä patikkaretkiä varten.

Ryhmän viidestä saaresta Koh Surin Neua (pohjoinen saari) ja Koh Surin Tai (eteläinen saari) ovat pääsaaria.

Khao Lak - Lamru kansallispuisto ThaimaaMuista Phang-Ngan kansallispuistoista Khao Lak – Lamru kansallispuisto kattaa 125 neliökilometrin kokoisen alueen länsirannikon puitteissa.

Kansallispuistoon kuuluu osia Thai Muang, Kapong, Takua Pa, ja Phang-Nga Town piireistä, noin 33 km etelään Takua Pa Town kylästä Route 4:n (Phetkasem Road) vieressä.

Puisto tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia luonnonnähtävyyksien suhteen, kätkien sisäänsä eksoottisia kasveja ja villieläimiä maisemassa, johon kuuluu rantoja, kukkuloita, vuoria, metsäisiä laaksoja, mangrovepuumetsiä, ja suistoja.

Yksittäisistä kohokohdista mielenkiintoinen on etenkin Khao Lak vuori, joka löytyy meren vierestä kiinalaisella temppelillä varustettuna.

Lamrun kansallispuiston päämaja löytyy noin 50 metriä sivussa Highway 4 väylältä, Leam Hin Chang niemimalla, välittömästi etelään Khao Lakista.

Käynti päämajalla tarjoaa mahdollisuuden vierailla näköalapaikalla ja eteenpäin aina pienelle, kauniita koralleja sisältävälle syrjäiselle hiekkarannalle, Lek Beachille.

Tämä kävelyväylä on kohtuullisen vaativa, ja sinun kannattaa varustautua siihen runsaalla juomavedellä, hyönteiskarkotteilla, ja hyvillä kengillä.

Useat kävijät valitsevat käynnin vain pääportin vieressä olevassa ravintolassa, jolta on tyrmäävän upeat Andamanmeren näkymät.

Sri Phang Nga kansallispuisto, joka kattaa alueita Kuraburin ja Takua Pan piireistä, sijaitsee noin 60 km Khao Lakista.

Puiston viehätyksiin kuuluvat hienot koskemattomat metsät, mahdollisuudet tehdä kävelyretkiä, sekä jopa yöpymiset kansallispuiston leirintäalueella.

Puiston päämajalta pääsee useille kuvankauniille vesiputouksille, vaatimustasoiltaan erilaisten kävelyretkien puitteissa.

Pääset puistolle Takua Pa Town kylästä Highway 4 väylää pitkin pohjoiseen, matkaamalla kohti Ranongia noin 26 km verran.

Käännös kohti puistoa tapahtuu väylämerkin km. 756 kohdalla (oikeaan), josta on vielä 5 km verran puistolle.

Tarjolla on myös 45 000 rain kokoinen Thai Muang kansallispuisto, joka oli aikaisemmin tinakaivostoiminnan aluetta.

Kansallispuisto sijaitsee 25 km Khao Lakista pitkin Highway 4 väylää kohti Phuketia.

Kohokohtiin kansallispuiston alueella kuuluvat Lumpee vesiputous, Tohn Prai vesiputous, sekä Hat Thai Muang, eli kilpikonnaranta.

Phang-Ngan provinssi viettää 7-päiväistä Turtle Releasing Festival juhlaa maaliskuun aikana.

Tässä tapahtumassa Thaimaan kalastusviraston kasvattamat kilpikonnat päästetään mereen juuri Hat Thai Muangin rannalta käsin.

Kaikki Khao Lakin hotellit

Apsara Beachfront Resort & Villa
45 Moo 2, Kukkak Takuapa
Phang-Nga 82190
www.apsarakhaolak.com

The Sands Khao Lak by Katathani
10/18 Petchkasem rd., Moo 7 Kukkak Takuapa
Phang Nga 82190
www.thesandskhaolak.com

Khao Lak Riverside Resort & Spa
67/167 Moo 5 T. Khukak A. Takua Pha – Bang Niang Beach
Khao Lak – Phang Nga 82190
www.khaolakriverside.com

Baan Khaolak Resort
26/16 Moo 7, Petchakasem Road, T. Khuk-Khak, A. Takuapa
Phang-Nga 82190
www.baankhaolak.com

Khaolak Bhandari Resort & Spa
26/25 Moo 7 Khuk khak
Takuapa 82190
www.khaolakbhandari.com

The Briza Beach Resort Khao Lak
7/4 Moo 2 Phetkasem Road, Lumkaen, Thaimuang
Phang-Nga 82210
www.brizakhaolak.com

Ramada Khao Lak Resort
59 Moo 5, Tumbon Kukkak, Takuapa District
Phang Nga 82190
www.ramadakhaolak.com

Casa de La Flora Khao Lak
67/213 Moo5, Khuk Khak, Khao Lak
Phang Nga 82190
www.casadelaflora.com

Monochrome Resort
67/238, Moo 5, Kukkak, Takua Pa
Phang Nga 82190
www.monochromeresort.com

Khaolak Merlin Resort
7/7 Phetkasem Road, Lamkaen, Taimuang
Phang-Nga 82210
www.merlinphuket.com/khaolak_merlin/

SS Emerald Suite
67/21 Moo 5, Soi Had Bang Niang, Khukkhak, Takuapa
Phang-Nga 82190
www.klemeraldproperty.com

Sensimar Khaolak Beachfront Resort
26/15 Moo7 Petchakasem Rd., Khuk Khak, Takuapa
Phang-nga 82190
www.khaolak-beachfront.com

Srichada Motel
5/9 Moo 7 Khuk Khak, Takuapa
Phang Nga 82190
www.srichada-motel.com

Khaolak Laguna Resort
26/8, Moo7, Khaolak Beach, Petchkasem RD. Khuk Khak Takuapa
Phang-Nga 82190
www.khaolaklaguna.com

Sentido Graceland Khao Lak Resort & Spa
30/7 Moo 7, Bang Muang District, Amphur Takua-Pa
Phang Nga 82000
www.gracelandkhaolak.com

Haadson Resort Khao Lak
30/1 Moo 7, BangMuang, Takuapa
Phanga Nga 82190
www.haadsonresort.com

Moracea by Khaolak Resort
26/20 M.7, .Petchkasem Rd., T.Khuk khak, A.Takuapa
Phang-nga 82190
www.moraceakhaolakresort.com

The Sarojin
60, Moo 2, Kukkak, Takuapa
Phang Nga 82190
www.sarojin.com

Mukdara Beach Villa & Spa Resort
67/179 Moo 5 Khuk Khak, Takuapa
Phang-Nga 82190
www.mukdarabeach.com

Khaolak Yama Resort
T.Khuekkhak, A.Takua Pa
Phang Nga 82190
www.khaolakyamaresort.com

Khaolak Oriental Resort
13/120 Moo 7, Khuk Khak Takuapa
Phang Nga 82190
www.khaolakoriental.com

Palm Galleria Resort
27/102 Moo.2 Tambon Kukkak, Takuapa
Phang Nga 82190
www.khaolakpalmgalleria.com

The Tacola Resort & Spa
93, Moo 3, Koh Kho Khao, Takuapa
Phang-nga 82190
www.thetacola.com

Baan Lamru
43/6 Moo 1, Lamkan, A. Taimuang, Phang Nga
82210 Khao Lak
www.baanlamru.com

Takolaburi Cultural Spa & Sport Resort
46 Moo 2, Pakarang Beach, Takhuapa District
Phang-Nga 82190
www.khaolaktakolaburi.com

Palm Garden Resort Khaolak
33/3 Moo 6 Petchkasem Road, Khao Lak, Takuala
Phang-Nga 82190
www.palm-garden-resort.com

The Leaf Khao Lak by Katathani
40 Phetkasem Road, Khao Lak
Phang-Nga 82190
www.theleafresort.com

Sudala Beach Resort
56/4 Moo 5, Phetkasem Rd., T.Khuk Khak A.Takuapa
Phang Nga 82190
www.sudalabeach.com

Bangsak Village
1/1 Moo 8, Petchkasem Road, Bangmuang, Takuapa
Phang Nga 82190
www.bangsakvillage.com

La Flora Resort & Spa Khao Lak
59/1 Moo 5, Khao Lak, Khuk-Khak, Takuapa, Ban Khao Lak
Phangnga 82190
www.lafloraresort.com

Best Western Premier Khaolak Southsea
44 Moo 2, T.Kukkak, Takuapa District
Phang-Nga 82190
www.bwpkhaolaksouthsea.com

Khaolak Summer House Resort
56/25 Moo.5 T.Khuk-Khak Takuapa
Phang-nga 82190
www.khaolaksummerhouseresort.com

Khaolak Boutique Heritage
34/15-16 Moo 6, Takuapa
Phang-nga 82190
www.khaolakboutiqueheritage.com

Khao Lak Sunset Resort
26/7 Moo 7 Khuk Khak Takuapa
Phang-Nga 82190
www.khaolaksunset.com

Beyond Resort Khaolak
9/69 Moo 1 Khuk Khak, Takua Pa
Phang Nga 82190
www.katagroup.com/beyond-khaolak/

Suwan Palm Resort
30/27 Moo 7, Nang Thong Beach, Takupa, Ban Khao Lak
Phangnga 81290
www.facebook.com/SuwanPalmResort

Khaolak Traveller Lodge
26/82-83, Moo.7, Petchakasem RD, Khuk Khak, A.Takuapa
Phang Nga 82190
www.khaolaktravellerlodge.com

Khaolak Orchid Beach Resort
61 Moo 3, Khuk Khak Beach, T.Khuk Khak A.Takuapa
Phang Nga 82190
www.khaolakorchid.com

Ocean Breeze Resort Khaolak
26/3 Moo 7 Nang Thong Beach Tambon Khukkak Takuapa
Phang-Nga 82190
www.oceanbreezekhaolak.com

Khaolak Golden Place
30/30 Moo7, Soi Had Nangthong, Petchkasem Rd., T. Kuk-Kak, A. Takuapa
Phang-Nga 82190
www.khaolakgoldenplace.com

Pratum Resort
Bang Niang Beach 53/30, Moo.5, Kukkak, Takuapa
Phang Nga 82210
www.pratumresort.com

Khaolak Wandee Hostel
Petkasaem Rd, Khakkak Village,, Amphoe Takuapa
Phangnga 82190
www.facebook.com/Wandeehostel

Khaolak Youth Club
5/55 Moo 7 Khuk Khak, Ta Kua Pa
Phang-Nga 82190
www.khaolakyouthclub.com

Tony Lodge Khaolak
6/27 Moo5 Khuk Khak, Tha Kua Pa
Phang Nga 82190
www.tonylodge.com

Cousin Resort
28/1 Moo 4, Bang Niang Beach, Khao Lak, Khuk Khak, Takuapa
Phang Nga 82190
www.cousinresort.com

Khao Lak Diamond Beach Resort & Spa
7/3 Moo 2 Ramkean, Baan Khaolak, Thai Muang
Phang-Nga 82210
www.khaolakdiamondresort.com

Mai Khao Lak Beach Resort & Spa
9/17 Petchkasem Rd., Moo 1 Kuk Kak, Takua Pa, Khao Lak
Phang Nga 82190
www.maikhaolak.com

Khaolak Bay Front Resort
26/12 Moo.7 Tumbon Kukkak, Takuapa District
Phang Nga 82190
www.khaolakbayfront.com

The Kib Resort & Spa – Kho Khao Island Beach Resort
15/1 M.3 T.Kohkhokhao (Khokhao Island) Takuapa District
Phang-nga 82190
www.thekibresort.com

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa
41/12 Moo 3, Khuk Khak Takuapa
Phang Nga 82190
www.marriott.com

White Cat Hotel
Bang Niang, Kukkak, Amphoe Takuapa
Phangnga 82190
www.facebook.com/WhiteCatHotel

Khaolak Emerald Beach Resort & Spa
7/10 Moo 2 Ban Khao Lak, Ramkean, Thai Muang
Pahng Nga Thailand
www.khaolakemeraldresort.com

Baan Palm Thong Guesthouse
26/41 Moo 5, Phechkasem Rd., Khuk-khak, Takuapa
Phang-nga 82190
www.baanpalmthong.com

Gerd and Noi Resort
Moo 5, Bang Niang Beach Road, Khuk Khak Takuapa
Phang Nga 82190
www.gerd-and-noi-resort.com

Baan Krating Khao Lak Resort
26/28 Moo 7, Khuk Khak, Takua Pa
Phang-Nga 82190
www.baankrating.com/khaolak/

RT Hotel
13/20 Moo 6, Ban Bangniang, Petchkasem Road, Khukkhak, Takuapa
Phang-Nga 82190
www.khaolakrthotel.com

Yksi parhaista tavoista varata hotelli Khao Lakin lomaa varten on Booking.com, internetin suosituin yksittäinen hotellivarauspalvelu.

Booking.com palvelusta löytyy kunkin kohteen yksityiskohtaiset tiedot, valokuvia, varaustilanne, kohteen kartta, asiakkaiden jättämiä arvostelua, ja paljon muuta.