Thaimaan Koh Chang

Itäisimmäisestä, Kambodzan vieressä olevasta osasta Thaimaata löytyvä Koh Changin saari yhdistää lomakohteena virheettömän smaragdinvärisen meren kauneuden, valkoisen hiekan rannat, sekä rehevän trooppisen viidakon.

Thaimaan kansallissymbolin muotoinen ja Tran provinssin edustalla oleva saari sisältää luonnontilaisia luonnonihmeitä kuten vesiputouksia, joensuistoja, ja tusinoittain koskemattomia rantoja, kattaen niin reppumatkailijoiden, kuherruskuukautta viettävien, kuin perhematkalaistenkin tarpeet.

Koh Chang Thaimaa

Paikan houkuttelevuutta eksoottisena pakopaikkana auringon alla on viime vuosina lisännyt vastarakennettu, kattava valikoima majoituspaikkoja, mukana vaihtoehtoja kaikille budjeteille, aina edullisista majataloista viiden tähden huviloihin saakka.

Koh Chang (suomeksi “Elefanttisaari” sen elefantin pään muodon takia) on osa Koh Changin merellistä kansallispuistoa, johon kuuluu kaksi muutakin merkittävää saarta (Koh Kood sekä Koh Mak) ja 50 pienempikokoista saarta.

Koh Chang kartta Thaimaa

Profiililtaan Koh Chang on vuoristoinen saari, joka kattaa kaikkiaan 429 neliökilometrin pinta-alan, tehden siitä Thaimaan toiseksi suurimman saaren Phuketin jälkeen.

Saaren nähtävyydet ja turisteja alueelle tuovat kohokohdat, kuten kauniit rannat, lahdet, ja vesiputoukset, on jaettavissa kahteen suureen ryhmään, läntiseen ja itäiseen puoleen.

Suurin osa suosituista nähtävyyksistä löytyy läntisen puolen alueelta, ulottuen aina saaren pohjoisesta osasta etelään saakka.

Tämän osan kohokohtia ovat esimerkiksi White Sand Beach, Klong Prao Beach, Klong Plun vesiputous, Kai Bae Beach, Klong Sonin lahti (Chang Noi Beach), Lonely Beach (Hat Tha Nam), sekä Bangbao Beachin kalastajakylä.

Saaren läntisen puolen houkuttelevuutta lisäävät sen rantojen leveys ja itäiseen puoleen verrattuna vähäisempi kivikkoisuus, tehden alueesta viehättävämmän rantalomailijoille.

Koh Chang aurinkotuoleja Thaimaa

Kullakin saaren läntisen puolen rannalla on oma tunnelmansa ja rytminsä, ja voit valita omiin preferensseihisi sopivan kohteen.

Hyvin kehitetyt rannat, kuten White Sand Beach, ovat ideaaleja vierailijoille, jotka eivät voi elää ilman elämän mukavuuksia, kun taas syrjäisemmät alueet, kuten Kai Bae ja Lonely Beach, ovat soveltuvia rauhaisaa ranta-elämää ja yksityisyyttä hakeville.

Koh Chang Thaimaa karttaItäinen puoli on toisaalta pitkälti kehittymätöntä seutua, sisältäen vähemmän suosittuja paikkoja kuten Than Mayom vesiputouksen, Klong Nonsi vesiputouksen, Wai Chek Beachin, Salakphetin lahden, Long Beachin, Salakkokin lahden, erilaisia hedelmä-ja luonnonkumiplantaaseja, sekä muutaman kalastajakylän.

Shoppailun puolesta Koh Chang voi tuntua melko rajoitetulta, mutta voit silti löytää myynnistä mielenkiintoisia tuotteita, joita voi olla vaikea ostaa muualta maan alueella.

Myymälät sijaitsevat usein lähellä toisiaan rantakadun varrella. Siten shoppailu hoituu kepeän kävelyretken varrella, pienten kauppojen seuratessa toinen toistaan.

Nämä myymälät ovat jokaisella alueen rannalla melko pitkälti samanlaisia, sisältäen tyypillisen sekoituksen matkamuistoja, rantavaatetusta, Thai-maalauksia, CD-ja DVD-levyjä, sekä aurinkolaseja.

Rihkaman, käsintehtyjen asusteiden, huivien, ja vastaavan myyjät kauppaavat tuotteitaan turistirantojen alueella, esitellen tuotteitaan etenkin lomakeskuksien rantojen aurinkotuoleilta toiselle.

Merkittävämmät rannat, kuten White Sand ja Kai Bae sisältävät rantaelämän merkkitavaroiden myymälöitä, esimerkkeinä putiikit Speedolle ja australialaiselle Body Science Clothingille (BSC).

Löytääksesi valikoiman ainutlaatuisia lamppuja, sinun kannattaa suunnata White Sand Beachin Portobello myymälöihin, etenkin Koh Chang Kacha Resort & Spa lomakeskuksen vieressä oleviin paikkoihin.

Nämä tyylikkäät, ilmastoidut myymälät lukeutuvat saaren moderneimpiin kauppapaikkoihin.

Osasta kauppoja löytyy mukava valikoima uusia ja käytettyjä pokkareita rantalukemiseksi erilaisilla kielillä, etenkin englanniksi.

Sinun kannattaa tutustua hotellisi lähialueen tarjontaan, sillä Koh Changin kaupat saattavat yllättää hienoilla tuliaistuotteillaan.

Koh Chang ruokailu ThaimaaRuokailuvaihtoehdot ovat Koh Changin saarella monipuoliset ja runsaat.

Mikä tahansa onkaan mieltymyksesi ruokailun suhteen, löydät vaihtoehtoja siihen saaren monien rantojen ja seutujen puitteista.

Useimmat Koh Changin hotellit ja lomakeskukset sisältävät tyypillisesti erinomaisen valikoiman ateriointipaikkoja, tarjoten sekä suosittuja paikallisia että kansainvälisiä ruokia.

Valikoimiin kuuluu useimmiten herkullisia keittiöitä kuten italialaista ja intialaista ruokaa.

Kylien pääkatujen varrelta löytyvät katuruokapaikat ja ruokakojut ovat erittäin maukas ja etenkin halpa vaihtoehto usein kalliille lomakeskusravintoloille.

Nämä ruokailupaikat ovat hyvä vaihtoehto etenkin, jos haluat maistella aitoa paikallista ruokaa, kuten Som Tam (papayasalaatti), Tom Yum Goong (tulinen ja hapan katkarapukeitto) sekä Ka Prao Gai (paistettua kanaa basilikalehdissä), muiden herkkujen ohessa.

Paikallisen ja kansainvälisen keittiön lisäksi voit valita kalaruokailun, joihin raaka-aineet tulevat tuoreeltaan ympäröivästä merestä, ja valmistetaan useilla erilaisilla tavoilla makuusi soveltuvana.

Suosituimmat Koh Changin kalaravintolat – avoimella keittiöllä ja ruoanlaitto-asemilla – löytyvät suurten rantojen, kuten Klong Prao Beach, White Sand Beach, Kai Bae Beach sekä Lonely Beach yhteydestä.

Koh Chang ravintola ThaimaaThaimaan idyllisimpiin saariin kuuluvan statuksensa ohella Koh Changista löytyy tarjontaa myös yöelämää hakeville.

Ilta-ja yöelämän tarjontaan lukeutuvat muun muassa useanlaiset kahvilat ja eläväiset pubit (mukaanlukien livemusiikilla ja TV-ruuduilla varustetut versiot), mutta myös villimmät ranta-ja olutbaarit.

Yöelämän tarjonta riippuu pitkälti siitä, millä rannalla vietät lomaasi, sillä kullakin alueella on oma profiilinsa tyypillisten kävijöidensä, musiikkitarjontansa, sekä tunnelmansa suhteen.

Useimmat juhlintaa Koh Changin saarelta hakevat menevät White Sand Beachin alueelle, jossa yöelämä jatkuu pitkälle keskiyön jälkeen.

Lähes jokaisen rannan yhteydessä on kahviloita, rantabaareja, olutbaareja, pubeja, ja klubeja, etenkin suosituissa kohteissa kuten White Sand Beach, Klong Prao, Kai Bae ja Lonely Beach.

Näistä Lonely Beach on lisäksi saaren pääpaikka säännöllisesti järjestetyille täyden-ja puolenkuun juhlille.

Koh Changin rannat

Koh Changin rannat voidaan jakaa kahteen pääryhmään, saaren läntisen ja itäisen puolen rantoihin.

Koh Chang aurinkovarjo ranta Thaimaa

Useimmat suosituista nähtävyyksistä löytävät läntisen puolen alueelta, mukaanlukien White Sand Beach, Klong Prao Beach, Klong Plun vesiputous, Kai Bae Beach, Lonely Beach ja Bangbaon kalastajakylä.

Itäinen puoli on toisaalta suurimmalta osaltaan kehittymätöntä ja vähemmän suosittua seutua, mutta sisältää kuitenkin yhtälailla houkuttelevia kohokohtia kuten Than Mayomin vesiputouksen, Klong Nonsi vesiputouksen, Wai Chek Beachin, Salakphetin lahden, Long Beachin, Salakkokin lahden, erilaisia hedelmä-ja luonnonkumiplantaaseja, kuin myös joukon kalastajakyliä.

Jos haluat lomallasi ottaa aurinkoa, uida, ja pelata rantalentopalloa, White Sand Beach on tarpeeksi leveä kaikkia näitä varten, etenkin matalan vuoroveden aikaan.

White Sand Beach Koh Chang Thaimaa

Sinun kannattaa välttää rannan eteläistä päätyä, sillä se on kivikkoisempaa aluetta. Paremman lomakokemuksen saa käyttämällä rannan keski-ja pohjoisosia.

Ranta ei tarjoa kuitenkaan esimerkiksi nousuvarjoilua, banaaniveneilyä, tai jetski-ajeluita, jotka ovat kiellettyjä johtuen saaren asemasta kansallispuistona.

White Sand Beach on kauneimmillaan vuoden loppua kohden, aina lokakuusta huhti-toukokuuhun saakka.

Klong Prao Beach on vähemmän suosittu kuin naapurirantansa White Sand Beach.

Klong Prao Beach Koh Chang Thaimaa

Klong Prao Beach on jaettu suunnilleen kolmeen sektioon Klong Plu vesiputouksen luoman estuaarin toimesta.

Tarjolla onkin upeita ja ainutlaatuisia joki-ja merinäkymiä.

Kyseessä on Koh Changin suurin ranta, joka soveltuu erinomaisesti kaikenlaisiin aktiviteetteihin, mukaanlukien kanootti-ja kajakkiveneilyn lähisaarille Koh Yuak sekä Koh Pli, joista löytyy myös erinomaisia paikkoja snorklaukseen.

Kai Bae Beach on vähemmän turisteja houkutteleva kohde verrattuna White Sandin ja Klong Praon rantoihin, mutta se on silti loistava yhdistelmä White Sand Beachin mukavuuksia ja Lonely Beachin rauhallisuutta ja itsenäisyyttä.

Ranta, joka löytyy lyhyen matkan päässä päätieltä, on suurelta osaltaan varjoa luovien, esiinpistävien palmujen aluetta, mikä tekee paikasta hyvän kohteen esimerkiksi rantapiknikkiä varten.

Auringonpalvojia varten ranta tarjoaa runsaasti avoimia alueita, joissa voit nauttia trooppisesta auringosta vaikkapa hyvän kirjan äärellä.

Lonely Beach rantaa ympäröi kivinen maisema, mutta löydät myös täältä kunnollisen hiekkarannan, jossa voi osallistua kaikenlaisiin ranta-aktiviteetteihin.

Lonely Beach Koh Chang Thaimaa

Ranta, jota reunustavat palmupuut, tarjoaa tyrmäävän upeita näkymiä taustalla oleville viidakkoisille vuorille.

Lonely Beach on profiililtaan leveä, puhdas, ja turvallinen kohde, tehden siitä täydellisen paikan perheille rentoutua ja nauttia rantapiknikistä.

Ranta on avoinna vuoden ympäri, mutta se on kauneimmillaan ja sää suosioimmillaan vuoden loppua kohden, lokakuusta aina huhti-toukokuuhun saakka.

Koh Changin nähtävyydet

Koh Chang on täynnä mahtavaa turmeltumatonta luontoa sekä paikallisia häiriintymättömiä elämäntapoja.

Lomakohteena Koh Chang soveltuu kaikille perheenjäsenille, alueen vesiputousten ollessa kestosuosikkeja saaren eri nähtävyyksien suhteen.

Chao Por Koh Changin pyhäkkö on saaren kunnioitetuin pyhäinpaikka, ja sen uskotaan tuovat rauhaa ja hyvinvointia seudun asukkaille.

Perheen lapset rakastavat puolestaan saaren ihmeellisiä valaisevia tulikärpäsiä, joita löytyy mangrovepuiden alueelta.

Mikäli haluat nähdä miten paikalliset asukkaat viettävät arkeaan, sinun kannattaa vierailla yhdellä Koh Changin kalastajakylistä saaren eteläosan varrella.

Kiiltomato Koh Chang ThaimaaSaaren yöllisiä mangrovemetsiä valaisevat lukuisat tulikärpäset ovat seurattavissa viileämpien kuukausien aikana, marraskuusta tammikuuhun.

Voit läpikäydä tämän maagisen kokemuksen osallistumalla järjestetylle kiertokäynnille tai vuokraamalla veneen kuljettajalla näille vesistöille.

Kiertokäynneistä ja venevuokrista saa tietoa alueen hotellien vastaanotoista ja concierge-palveluista.

Nähdäksesi kuinka paikalliset elävät, voit vierailla saaren etelänäpäin olevissa kalastajakylissä.

Bang Baon lahti sisältää yhden saaren suurimmista kalastaja-yhteisöistä.

Samalla kun käyt alueella, sinun kannattaa tutustua paikallisiin kalaruokiin, jotka lukeutuvat Thaimaan maukkaimpiin.

Koh Chang sisältää yhteensä noin viisi vesiputousta.

Suosituimmat ja helppokäyntisimmät näistä ovat Klong Plun ja Thanmayomin vesiputoukset, jotka molemmat sijaitsevat Klong Praon alueella.

Klong Plun vesiputous on ainoa länsipuolen vesiputous, ja sille pääsee helposti polkupyörällä tai moottoripyörällä White Sandin ja Kai Baen rannoilta.

Kyseessä on kolmikerroksinen vesiputous noin 400 metrin päässä Klong Plun puistonvartija-asemalta.

Kunnioitettu Chao Por Koh Changin pyhäkkö on kohtuullisen lähellä Ao Thammachatin laituria.

Legendan mukaan pyhäkkö on vastannut useisiin rukouksiin ja toiveisiin.

Kaikki Koh Changin hotellit (+ majoituspaikat Koh Chang kansallispuiston alueella)

Kai Bae Hut Resort
10/3 Moo 4, Kai Bae Beach (Had Kai Bae), Koh Chang
Trat 23170
www.kaibaehutresort.com

Awa Koh Chang
Kaibae Beach, Koh Chang, Kai Bae Beach
Koh Chang 23170
www.awakohchang.com

Kaibae Beach Resort
10/5 Moo 4, Kai Bae Beach (Had Kai Bae), Koh Chang
Trat 23170
www.kohchangkaibaebeach.com

The Stage Koh Chang
19/19/1 Moo 4 Tumbol Koh Chang, Amphoe Koh Chang
Trat 23170
www.thestage-kohchang.com

The Chill Koh Chang
19/21 Moo 4, Kai Bae Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.thechillresort.com

Seabreeze Hotel Kohchang
98/12 Moo.4 KaibaeBeach Tumbon, Kohchang Umphur, Kohchang
Trat 23170
www.seabreezebungalows.com

Sea View Resort & Spa
63 Moo 4 Koh Chang
Trat 23170
www.seaviewkohchang.com

Coral Resort
50/1 M. 4.Had Kaibae Kohchang
Trat 23170
www.kohchangcoralresort.com

Gaja Puri Resort & Spa Koh Chang
19/19 Kai Bae Beach, Moo 4, Moo Baan Klong Prao, Koh Chang
Trat 23170
www.gajapuri.com

Mam Kai Bae Beach Resort
10/17 Moo 4, Ko Chang, Koh Chang
Trat 23170
www.kochang-resort.com

Siam Bay Resort Koh Chang
The Siam Bay Resort, Kai Bae beach, 100 Moo 4, Koh Chang island
Trat 23170
www.siambayresort.in.th

Klong Prao Resort
21/1 Moo 4, Klong Prao Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.klongpraoresort.com

Noren Resort
31/1/1 Moo 4, Klong Prao, Koh Chang
Trat 23170
www.norenresort.com

Panviman Koh Chang Resort
8/15 Moo 4 Klong Prao Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.panviman.com

Aana Resort & Spa
Klong Praow Beach, Koh Chang
Trad 23170
www.aanaresort.com

The Dewa Koh Chang
24/1/1 Klong Prao Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.thedewakohchang.com

Chai Chet Resort
6/2 Moo 4,Chai Chet Cape, Chai Chet Beach, Ko Chang
Trat 23170
www.chaichet.com

The Emerald Cove Koh Chang
88/8 Moo 4, Tambol Koh Chang, Amphur Koh Chang Koh
Trat 23170
www.emeraldcovekohchang.com

Ramayana Koh Chang Resort
19/9 Moo 4, Klong Prao, Koh Chang
Trat 23170
www.ramayana.co.th

Barali Beach Resort & Spa
77 Moo 4, Klong Prao Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.baralikohchang.com

Koh Chang Resort & Spa
39 Mu 4, Koh Chang
Trat 23100
www.kohchangresortandspa.com

Centara Koh Chang Tropicana Resort
26/3 Moo 4, Klong Prao beach
Koh Chang 23170
www.centarahotelsresorts.com

Keereeta Resort & Spa
13/14 Moo 4, T. Koh Chang, A. Koh Chang
Trat 23170
www.keereetaresort.com

Pajamas Koh Chang
18/22 Moo 4 Koh Chang
Trat 23170
www.pajamaskohchang.com

Koh Chang Grand Cabana Hotel & Resort
Klong Prao Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.grandcabanakohchang.com

Chok Dee Resort Koh Chang
38 Moo 4, Koh Chang
Ko Chang 23170
www.chokdeeresort-kohchang.com

VJ Searenity Koh Chang
34/2/3 Moo 4 Klongprao Beach, Koh Chang
Trad 23170
www.vjhotelskohchang.com

Koh Chang Paradise Resort & Spa
39/4 Moo 4, Bann Klong Prao, Koh Chang
Trat 23170
www.kohchangparadise.com

Chams House Koh Kood
2 Moo 5 Klong Hin Beach, Tambon Koh Kood, Amphur Koh Kood
Trat 23000
www.chamshousekohkood.com

Away Koh Kood
43/8 Moo 2, Baan Klong Chao, Koh Kood
Trat 23000
www.awayresorts.com

Ko Kut Ao Phrao Beach Resort
45/37 Tesaban 5 Road, Muang
Trat 23000
www.kokut.com

Wendy The Pool Resort
43 Moo 2, Baan Klong Chaow, Tumbon Koh Kood, Amphur Koh Kood
Trad 23000
www.wendythepoolresort.com

Peter Pan Resort
102 Moo 2, Baan Klong Chaow, Tumbon Koh Kood, Amphur Koh Kood
Trad 23000
www.peterpanresort.com

Captain Hook Resort
15/9 Moo 4, Tumbon Koh Kood, Amphur Koh Kood
Trad 23000
www.captainhookresort.com

Koh Kood Island Resort
Moo 6, Yai Kaod Bay, Koh Kood
Trat 23000
www.kohkoodislandresort.com

Soneva Kiri
110 Moo 4, Koh Kood Sub-District, Koh Kood District
Trat 23000
www.soneva.com/soneva-kiri/

Koh Kood Beach Resort
121 Moo 1, Tombon Koh Kood, Ging Amphuer Koh Kood
Trat 23000
www.kohkoodbeachresort.com

Sea Breeze at Koh Mak
87 Moo1 Koh Mak
Trat 23120
www.kohmakseabreeze.com

Koh Mak Cottage
Moo 1 Tumbol Kohmak sub-district Kohkood
Trad province 23000
www.kohmakcottage.com

Bamboo Hideaway Resort
55/2 Moo 2, Koh Mak
Trat 23000
www.bamboohideaway.com

Islanda Resort Hotel
81 Moo 2 T. Koh Mak, A. Koh Kood
Trat 23120
www.islandaresorthotel.com

Nest Sense Resort
188 Moo 1, Koh Chang Tai, Koh Chang
Trat 23170
www.nestsenseresort.com

Bhumiyama Beach Resort
Tah Nam Beach, Chang Island
Trat 23170
www.bhumiyama.com

Siam Beach Resort Koh Chang
100/1 Moo 4, Lonely Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.siambeachkohchang.com

Mercure Koh Chang Hideaway
111/1 Moo 1 Tambol Koh Chang, Amphur Koh Chang
23170 Trat
www.mercure.com

Tranquility Bay Residence
119, Moo 1, South-Koh Chang Sub-District, Koh Chang District
Trat Province 23170
www.tranquilitybayresidence.com

Nirvana Koh Chang
12/4-5 Moo 1 Bangbao, Koh Chang-Tai
Trat 23170
www.nirvanakohchang.com

Bailan Beach Resort
37 Moo 1, Bailan, Koh Chang
Trat 23170
www.bailanbeach-kohchang.com

Warapura Resort
4/3 Moo 1 Kohchang Tai Koh Chang
Trat 23170
www.warapuraresort.com

White House Bailan Koh Chang
105/5 Bailan Beach, Kho Chang
Trat 23170
www.whitehousekohchang.com

Kwaimaipar Orchid Resort Spa & Wellness
39/12 Moo 1, Koh chang
Trat 23170
www.kwaimaiparresort.com

Aiyapura Resort & Spa
29 Moo 3, Klong Son Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.aiyapura.com

The Spa Koh Chang Resort
15/4 Moo 4 Baan Salak Kok, Koh Chang Tai, Koh Chang District
Trat 23170
www.thespakohchang.com

Kooncharaburi Resort Koh Chang
Kong Kang (Mangrove) Bay, 1 Moo 4, Koh Chang
Trat 23170
www.kooncharaburiresort.com

Na Tara Resort Koh Chang
15/19 Moo.1 Tambon Koh Chang, Amphur Koh Chang
Trat 23170
www.natararesort.com

Koh Wai Pakarang Resort
105/1 Moo 2, Koh Chang Tai, Kohchang District
Trat 23000
www.kohwaipakarang.com

Parama Koh Chang by Epikurean Lifestyle
Baan Chek Bae
Amphoe Ko Chang 23170
www.paramakohchang.com

Tropical Beach Resort Koh Chang
42/1 Moo 2, Koh Chang Tai, Koh Chang
Trat 23170
www.kohchang-tropicalbeach.com

Koh Chang Grand Orchid Resort & Spa
11/3 Moo 3 Ban Klongson, Ko Chang
Trat 23170
www.kohchanggrandorchid.com

Centara Chaan Talay Resort & Villas Trat
4/2 Moo 9, Tambol Laem Klud, Amphur Muang
Trat 23000
www.centarahotelsresorts.com

Mango Beach Resort
61/5 Moo 2, Mai Rood, Klong Yai
Trat 23110
www.mangobeachresort.com

Golden Cliff Beach Resort
5/5 Moo 9, Tumbon Lamgrad, Muang
Trat 23000
www.goldencliffbeach.com

Alina Grande Hotel & Resort
9/10 Moo 4 White Sand Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.alinaresort.com

MAC Resort Hotel
7/3 Moo 4 White Sand Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.mac-resorthotel.com

Kacha Resort and Spa
88-89, Moo 4, White Sand Beach (Had Sai Khao) Koh Chang
Trat 23170
www.kohchangkacha.com

KC Grande Resort & Spa
1/1 Moo 4, Haad Sai Khao, Koh Chang
Trat 23170
www.kckohchang.com

Keeree Ele
9/100 Moo.4 White Sand Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.facebook.com/KeereeEleHotel

Pennys Bungalow Resort Koh Chang
Moo 4 District, Koh Chang
Trat 23170
www.penny-thailand.com

Plaloma Cliff Resort
11/2 Moo 4, White Sand Beach (Had Sai Khao), Koh Chang
Trat 23170
www.plalomacliff.com

Buffalo Bill Hotel Koh Chang
9/6 Moo 4, White Sand Beach, Koh Chang
Trat 23170
www.buffalobillthailand.com

Para Resort Koh Chang
15/4 Moo 4, Tambol Koh Chang
Trat 23170
www.kohchangpararesort.com

Banpu Koh Chang Hotel
9/11 Moo 4, White Sand Beach,
Ko Chang 23170
www.banpuresort.com

Parhaisiin tapoihin varata majoituspaikka Koh Changissa ja Koh Changin kansallispuiston muissa saarissa on Booking.com.

Booking.com sisältää kustakin kohteesta kattavat tiedot, valokuvia, varaustilanteen, aikaisempien asiakkaiden palautteita, sijainnin kartalla, ja paljon muuta.