Thaimaan Koh Lanta

Koh Lanta on nautittavan eksoottinen lomakohde Thaimaassa, kiitos sen syrjäisen sijainnin, turmeltumattomien rantojen, ja leudon sään.

Paikka koostuu Krabin provinssin eteläisimmässä osassa olevasta 52 saaresta, joista suurin ja tunnetuin on Koh Lanta Yai.

Koh Lanta Thaimaa

Koh Lanta Yai sijaitsee noin 70 kilometriä Krabista, tarjoten houkuttelevan vaihtoehdon turisteja täynnä oleville lomakohteille kuten Phuket ja Phi Phi.

Vaikka Koh Lanta Yai oli aikoinaan reppumatkalaisten vakiopaikka, nykyisin alueella on useita eksklusiivisia lomakeskuksia.

Koh Lanta ilmakuva ThaimaaPaikan viehätyksiin kuuluvat kuitenkin keskeisesti vieläkin ystävälliset paikalliset sekä pitkälti luonnontilainen elinympäristö.

Osassa seutua, etenkin etelässäpäin, maisemaa hallitsevat sumuisat vuoristot, kun taas saarien rehevät viidakot, puhtaat hiekkarannat, kauniit koralliriutat, ja kristallinpuhtaat vedet luovat rennon ilmapiirin.

Koh Lanta Yain ainutlaatuinen kulttuuritunnelma juontaa juurensa seudulta löytyvistä etnisistä ryhmistä, mosaiikkina muslimeista, kiinalaisista, ja merimustalaisista (Chao Ley), joista kukin on säilyttänyt traditionaaliset perinteensä, asuen kuitenkin harmonisesti vieri-vieressä.

Vaikka osa paikallisista ansaitsee elantonsa turismista, monien toimeentulo perustuu edelleen katkarapujen kasvatukseen, kalastukseen, tai työskentelyyn luonnonkumiplantaaseilla.

Tämä vaatimaton trooppinen saari on kehittynyt modernimpaan suuntaa tasaiseen tahtiin, joka tarkoittaa nykyisellään, että sinun ei tarvitse selviytyä ilman pankkiautomaatteja, pankkeja, lähikauppoja, tai laadukkaita kansainvälisen keittiön ravintoloita.

Koh Lanta Kartta ThaimaaLöydät kaikkia näitä palveluita keskeisten lomakeskusalueiden yhteydestä, ja Baan Saladanissa sekä Lanta Old Townissa on lisäksi postitoimistot.

Koska seudusta ei ole vielä muodostunut kiireistä turistikeskusta, Lanta on erittäin perheystävällinen lomakohde, ja erinomainen kohde kaikenikäisille matkaajille, jotka haluavat keskittyä viettämään laatuaikaa rakkaiden ja läheisten kanssa.

Koh Lantan lämpötilat vaihtelevat tyypillisesti 24°C- 36°C välisellä skaalalla, huhtikuun ja toukokuun ollessa kuumimpia kuukausia.

Turismin sesonkikausi, joka kestää marraskuusta aina huhtikuuhun saakka, sisältää parhaat säät ja tyynimmät aallokot, vähän tuulta, sekä vain erittäin ajoittaisia sateita.

Vihreän kauden (touko-lokakuu) aikana on periodeja myrskyisillä säillä (kova tuulenkäynti ja voimakkaita sateita), mutta useimpina päivinä sää on edelleen erittäin kuuma ja aurinkoinen.

Toukokuu on yleisesti ottaen Koh Lannan sateisin kuukausi.

Koh Lanta patsas ThaimaaShoppailun puolesta Koh Lanta on kaunis, mutta ei kuitenkaan mikään ostosten tekemisen paratiisi.

Baan Saladan edustaa lähintä tyyliä kosmopoliittiseen meininkiin Lannan alueella, ja sieltä löytyvät myös kaikki elämiseen tarvittavat perustuotteet, kuten lääkitykset ja ruokatavarat.

Viime vuosien aikana Koh Lannan alueella on avattu nopeaan tahtiin uusia ravintoloita, jonka myötä tarjolla on kohtuullinen valikoima ruokailupaikkoja.

Paikalliset Thai-ravintolat (edustaen erinomaista vastinetta rahoille) ovat saaneet seurakseen pizzerioita, bistroja, sekä kalaruokiin erikoistuneita ravintoloita rannan pääalueiden yhteyksissä.

Yksittäisistä ravintoloista suosituimpiin lukeutuu Baan Pimalai ravintola, joka toimii samannimisen luksusmaisen lomakeskuksen tiloissa. Sen ruokalista sisältää erinomaista ruokaa, kohteliasta palvelua, sekä saaren suurimman viinivalikoiman.

Pimalai Resort & Spa Koh Lanta Thaimaa

Iltaelämän vietto Koh Lannassa edustaa yleisesti ottaen matalaa profiilia. Voit syödä, juoda, ja tavata ihmisiä paikallisissa baareissa, laulaa karaokea, sekä käydä seuraamassa paikallista Thai-nyrkkeilyottelua.

Koh Lanta ei edusta riehakasta iltaelämää, mutta voit silti pitää hauskaa lomasi aikana. Saladan Village kylän myymälät sulkevat ovensa klo 21-22, mutta ravintolat ovat usein avoinna myöhään.

Alueelta löytyy paljon suosittuja rantabaareja, jotka voit löytää kävelemällä rannan myötäisesti, ja ne pysyvät yleensä auki niin kauan kuin sisällä on asiakkaita.

Koh Lannan rannat

Koh Lannan länsirannikko koostuu yhdestä pitkästä rantamasta, joka aidosti antaa sinulle sivilisaatiosta eristyksessä olemisen tunteen, kuitenkin ilman kaukana ihmisasutuksista olemisen hankaluuksia.

Koh Lanta ranta Thaimaa

Jopa turismikauden huippukuukausina (joulu-helmikuu) alueelta on helppo löytää hiljainen ranta-alue.

Vaikka lomakeskuksia löytyy nykyään koko länsirannikon 25-kilometrin pituudelta, ne ovat toteutettu suurimmilta osiltaan luonnonmukaisista materiaaleista, mukautuen ympäristöönsä.

Koh Lanta Yai ei ikinä tule ruuhkaiseksi samaan tapaan kuin Koh Phi Phi, Phuket, tai Koh Samui.

Paikkakunnalta löytyy kaksi päätietä, joista toinen kulkee länsirannikon rantojen myötäisesti ja toinen itärannikon puolella, neljän poikkitien yhdistäessä niitä eri kohdissa saaren ylemmän osion puolella.

Turistit tulevat yleensä viettämään lomaansa länsirannikolle, josta löytyvät myös parhaimmat rannat ja auringonlaskut ovat hienoimmillaan.

Tämä osa saaresta sisältää lisäksi useimmat ravintoloista, kaupoista, ja palveluista.

Liikkuminen saarella on helppoa, sillä voit liputtaa paikallisen taksin (moottoripyöriä suurilla sivuvaunuilla) päätien varrelta, tai vuokrata moottoripyörän tai auton saareen tutustuaksesi.

Kaksi pohjoisinta Koh Lannan rantaa ovat lähimmät lauttayhteyksiin nähden, ja pääkylä Baan Saladan on toisaalta paikka, josta löytyy eniten ihmisiä ja laajin valikoima lomakeskuksia, ravintoloita, ja myymälöitä.

Koh Lanta lautta Thaimaa

“Eniten ihmisiä” tarkoittaa Koh Lannan standardien valossa kuitenkin melko hiljaista eloa, mutta se tarkoittaa myös suurinta määrää moderneja palveluita, kuten supermarketteja, bensa-asemia, tohtoreita, hammaslääkäreitä, pankkeja, ja postitoimistoja.

Saaren keskiosaa kohti majoituspaikoista tulee alkeellisimpia, ja näillä seuduilla näkee usein enemmän reppumatkalaisia.

Jatkaessa edelleen etelämmäs vastaan tulee lisää boutique lomakeskuksia, joista monet ovat kauniisti syrjäisillä sijainneilla rannan yhteydessä, antaen tunnelman että olet ainoa turisti paikan päällä.

Koh Lanta rannikko Thaimaa

Klong Nin ja Kantiangin lahti ovat suosittuja kohteita eurooppalaisten perheiden keskuudessa heidän hakiessaan korkealaatuista majoitusta.

Näiden seutujen alueelta löytyy myös laadukkaita ravintoloita, huomattavimpana kokonaisuutena viiden tähden Pimalai Resort ruokailupaikkoineen.

Kaikkein eteläisimmässä osassa Koh Lanta Yain saarta, lähellä Moo Koh Lanta kansallispuistoa, pääset todellisen eristäytyneisyyden ääreen.

Koh Lannan luoteisrannikko on näistä alueista yksittäinen suosituin kohde, sisältäen eniten majoituspaikkoja, ravintoloita, ja baareja, kuin myös matkustaja-ja autolautat mannermaalle.

Sekä Klong Dao että Phrae Ae (Pitkäranta) omaavat kauniit hiekkarannat, henkeäsalpaavia auringonlaskuja, sekä paikallisen valikoiman hotelleja aina viiden täyden hotelleista boutique lomakeskuksiin ja budjetti-bungaloweihin saakka.

Klong Kong houkuttelee asiakkaikseen puolestaan enemmän reppumatkailijoita.

Vaikka luoteisrannikko on suosituin alue turismikauden läpi, voit silti löytää seudulta hiljaisia paikkoja, ja jopa kaistaleen rantaa pelkästään omaan käyttöösi, jos olet valmis patikkaretkeen.

Länsirannikkoa myötäilevä päätie on täynnä erilaisia ravintoloita ja baareja, sisältäen myös yksityisen tohtorin ja hammaslääkärin vastaanoton.

Pohjoisessa osassa Koh Lanta Yain saarta et ole ikinä 10 minuuttia kauempana palveluista.

Koh Lannan nähtävyydet

Luonto on Koh Lannan tärkein alueelle turisteja houkutteleva nähtävyys, ja pysyy luultavasti tärkeimpänä vetonaulana vielä pitkän aikaa.

Siten voit ottaa lomasi ja saareen tutustumisen kaikessa rauhassa, ilman ruuhkaisuudesta ja väenpaljoudesta aiheutuvia ongelmia.

Ranta toisensa jälkeen tarjoaa harmonisen ja yhden tyyneimmistä lomakokemuksista useimmille seudulla lomailijoille.

Jos haluat kuitenkin aktiivisempaa viihdykettä, sitä tarjoavat etenkin saaren kolme nyrkkeilystadionia, Thai-nyrkkeilyn iltaotteluineen.

Kansallispuisto Koh Lanta ThaimaaLuonnonnähtävyyksistä suosituimpiin kuuluu Moo Koh Lanta kansallispuisto, joka kattaa suurimman osan Koh Lanta Yain eteläkärjestä.

Kyseessä on suurikokoinen luonnonsuojelualue, joka on sekoitus viidakoita, kukkuloita, sekä rantoja.

Kansallispuiston Tanod Beach on erityisen tunnettu näistä rannoista, lukeutuen koko provinssin idyllisimpiin paikkoihin.

Ranta on jopa turistikauden huippukautena tyypillisesti tyhjillään, ja usein saat koko Tanod Beachin itsellesi.

Kansallispuistoon kuuluu runsaasti kävelypolkuja tutustuttavaksi, kuin myös vanha majakka, josta on uskomattomat näkymät taivaansinisiin saarta ympäröiviin vesiin.

Khao Mai Kaew luola on luonnonnähtävyyksistä puolestaan sateen ja virtaavan veden vuosisatojen aikana pehmeään kalkkikiveen muokkaama luolasto.

Iltapäivän viettäminen näitä jännittäviä luolastoja tutkien oppaan avulla on mainio ja seikkailullinen kokemus.

Opastettuja kiertokäyntejä on tarjolla halpaan hintaan, mutta ota huomioon retkeä suunnitellessasi, että luolien kiertäminen on vaativaa ja raskasta, eikä sovellu kaikille.

Terveet, seikkailunhaluiset, ja retkeilyyn soveltuvat kengät omistavat matkailijat voivat kuitenkin viettää suurenmoista aikaa kiemurrellessaan läpi kapeiden luolaväylien oppaan turvallisen opastuksen avulla.

Thai boxing Koh Lanta ThaimaaThai-nyrkkeilyä on nähtävissä Koh Lannassa kolmelta stadionilta käsin, joista yksi on Klong Daossa ja kaksi Phrae Aen yhteydessä.

Nämä paikat tarjoavat perinteisiä Muay Thai (potkunyrkkeily) otteluita tyypillisesti joka toinen päivä turistikauden huippukuukausina.

Iltaottelut ovat myös sosiaalinen tapahtuma sekä paikallisille että länsimaisille kävijöille, useimpien otteluiden selostuksen ollessa englanninkielellä.

Ottelijoiden edustamat taitotasot vaihtelevat valtavasti, mutta ilta alkaa usein erittäin nuorten ottelijoiden esityksellä, jota seuraa usein länsimaalaisen ja Thai potkunyrkkeilijän ottelu.

Illan tähtiottelu ammattimaisten ottelijoiden välillä käydään yleensä noin klo 22, ja edustaa lajin taitoja sekä vaadittavia voimia huipussaan.

Kolmesta nyrkkeilystadionista William’s Thai Boxing Stadium (Phrae Ae/Long Beach) omaa 1000:n katsojan kapasiteetin, keskimääräisen yleisön ollessa sunnuntaiotteluiden yhteydessä noin 100-600 katsojaa.

Koh Lannan vesiputous löytyy Klong Jark:sta, joka tarkoittaa suomennettuna “Vesiputouslahti”.

Vesiputous on kuitenkin nähtävissä vain ajoittain, kausina, kun alueella on ollut sateita.

Siten sinun kannattaa tehdä tunnin pituinen (3 km pitkä) kävelyretki sisämaasta löytyvälle vesiputoukselle vain sateisina kausina.

Vesiputoukselle pääsee myös järjestettyjen elefanttiratsastusretkien avulla, joka on hyvä vaihtoehto etenkin kuumina päivinä.

Kaikki Koh Lanta hotellit ja lomakeskukset

EuroLanta White Rock Resort & Spa
181 Moo 6, Klong Nin Beach, Koh Lanta Yai
Krabi 81150
www.lantawhiterock.com

Lanta Cha Da Resort
279 Moo 1 Tambol Saladan, Amphur Koh Lanta
Krabi 81000
www.chadabeach-lanta.com

Lanta Mermaid Boutique House
333 M.3 Klong Dao Beach, Saladan, Ko Lanta
Krabi 81150
www.lantamermaid.com

Amantra Resort and Spa
Moo 6,T.Kohlantayai E.kohlanta
Krabi 81150
www.amantraresort.com

Baan Laanta Resort and Spa
134 Moo 5, Kan Tieng Bay, Ko Lanta Yai
Krabi 81150
www.baanlaanta.com

Lanta Resort
243 Moo 3, Long Beach, Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.lantaresort.net

Moonlight Bay Resort
69 Moo 8 Ban Klongtob, Ko Lanta Yai, Lanta Island
Krabi 81150
www.moonlight-resort.com

Twin Lotus – Koh Lanta
199 Moo 1, Klong Dao Beach
Koh Lanta 81150
www.twinlotusresort.com

Crown Lanta Resort & Spa
315 Moo 1, Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.crownlanta.com

Andaman Lanta Resort
142 Moo 3, Khlong Dao Beach, Sala Dan Sub District, Koh Lanta
Krabi Province 81150
www.andamanlanta.com

Pimalai Resort & Spa
99 Moo 5, Ba Kan Tiang Beach, Koh Lanta
Krabi 81150
www.pimalai.com

Dream Team Beach Resort
38 Moo.5 T.Koh Lanta Yai A.Koh Lanta
Krabi 81150
www.dreamteambeachresort.com

Pilanta Spa Resort
399 Moo.1, Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.pilanta.com

Lanta Sand Resort & Spa
279 Moo 3, Saladan, Koh Lanta Yai
Krabi 81150
www.lantasand.com

Lanta Klong Nin Beach Resort
324 Moo 6 Koh Lanta Yai, Koh Lanta
Krabi 81000
www.klongninbeachresort.com

Rawi Warin Resort & Spa
139 Moo.8,Koh Lanta Island
Krabi 81150
www.rawiwarin.com

Lanta Manda Resort
38/2 Moo2, T.Saladan, Ko Lanta
Krabi 81150
www.lantamandakrabi.com

Lanta Pavilion Resort
120 Moo 2, Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.lantapavilion.com

Lantas Lodge Resort
106 Moo 2 Klong Khong Beach, Koh Lanta
Krabi 81150
www.lantaslodge.com

Lanta Residence Boutique
248 Moo 1 Saladan Koh Lanta
Krabi 81150
www.lantaresidenceboutique.com

Lanta Casuarina Beach Resort
288 Moo 3. Phra Ae Beach. Saladan Lanta Island
Krabi 81150
www.lantacasuarina.com

Mook Lanta Resort
343 Moo2, Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.mooklanta.com

Ocean View Resort
193 Moo3, Saladan, Klong Dao Beach, Ko Lanta
Krabi 81150
www.oceanviewlanta.com

Lanta Castaway Beach Resort
299 Mu 2 Phra Ae, Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.lantacastaway.com

Lantawadee Resort and Spa
178 Moo.3 Saladan Koh Lantayai
Krabi 81150
www.lantawadeeresortandspa.com

The Houben
272 Moo 5, Koh Lanta Yai
Krabi 81150
www.thehouben.com

Chaw-Ka-Cher Tropicana Lanta Resort
352 Moo 2, Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.chawkacherresort.com

Clean Beach Resort
16 Moo 6 (Klong Nin Beach) Ko Lanta
Krabi 81150
www.cleanbeachresort.com

Southern Lanta Resort
105 Moo 3 Tumbon Saladan, Amphur Ko Lanta
Krabi 81150
www.southernlanta.com

Lanta New Beach Bungalow
122 Moo 2, Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.lantanewbeach.com

Phra Nang Lanta
139 Mu 5, Ba Kan Tiang Bay, Lanta Yai Island, Lanta
Krabi 81150
www.vacationvillage.co.th/phrananglanta/

Lanta Nice Beach Resort
137 Moo 6, Klong Nin Beach, Koh Lanta
Krabi 81150
www.lantanicebeachresort.com

Lanta Palm Beach Resort
47 Moo3 Saladan, Koh Lanta Yai
Krabi 81000
www.lantapalmbeachresort.com

Pink House Bungalow
45 Moo. 6 Koh Lanta Yai, Koh Lanta
Krabi 81150
www.pinkhousebungalow.com

Non La Mer Hostel
305/4-5 Moo 3, Saladan, Ko Lanta
Krabi 81150
www.nonlamerhostel.com

Sincere Guest House & Restaurant
150 Moo.1 Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.sincereguesthouse.com

Lanta Pura Beach Resort
405 Moo 1 Tambon Saladan, Amphur Koh Lanta
Krabi 81000
www.lantapura.com

Lanta Summer House
208 Moo 3 Klong Dao Beach Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.facebook.com/lantasummer

Lanta Riviera Resort
90/4 Moo 2, Saladan, Koh lanta
Krabi 81150
www.lantarivieraresort.com

Baan Kan Tiang See Villa Resort
263 Moo5, Tambon Koh Lanta
Krabi 81150
www.kantiang.se

Lanta ILMare Beach Resort
52 Moo8, Klong Nin Beach, Koh Lanta Yai, Koh Lanta
Krabi 81150
www.lanta-ilmare.com

Lanta Palace Resort & Beach Club
29 Moo 8, Ko Lanta Yai District
Krabi 81150
www.lantapalace.com

Andalay Boutique Resort
Moo.6, Koh Lanta Yai (Sub District), Koh Lanta
Krabi 81150
www.andalaylanta.com

Peace Paradise Beach Resort
346 M.6 Ko Lanta Yai, Koh Lanta
Krabi 81150
www.peaceparadisebeach.com

Coco Lanta Resort
175 Moo.2 Klong Khong Beach, Koh Lanta
Krabi 81150
www.cocolantaresort.com

Maya Lanta Resort
Klong Dao Beach, Koh Lanta
Krabi 81150
www.mayalantaresort.com

Holiday Villa
220 Moo 3, Saladan, Koh Lanta Yai
Krabi 81150
www.holidayvillalanta.com

Baan Pakgasri Hideaway Resort
214 Moo 6 Koh Lanta yai
Krabi 81150
www.baanpakgasri.com

Gooddays Lanta Beach Resort
183 M. 2 Saladan Phra-ae Beach, Koh Lanta
Krabi 81150
www.gooddayslanta.com

Layana Resort & Spa
272 Moo 3 Saladan, Phra-Ae Beach, Koh Lanta
Krabi 81150
www.layanaresort.com

Kaw Kwang Beach Resort
16 Moo 1, Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.lanta-kawkwangresort.com

Pada Beach Resort
Klong Nin, Ban Koh Lanta
Krabi 81150
www.facebook.com/padahotel

My Lanta Village
588 moo 2 saladan Lanta Island
Krabi 81150
www.mylantavillage.com

Lanta Garden Home
18 M.3 T Saladan O. Kohlanta, Amphoe Kohlanta
Krabi 81150
www.facebook.com/LantaGardenHome

Sayang Beach Resort
72 Moo 3 Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.sayangbeachbungalows.com

Lanta Miami Resort
13 M.6 Koh Lanta Yai
Krabi 81150
www.lantamiami.com

Lanta New Coconut Bungalow
22 Moo 2 Saladan, Ko Lanta (Klong Khong Beach)
Krabi 81150
www.kolantanewcoconutbungalows.com

Golden Bay Cottage
22 Moo 3, Saladan, Ko Lanta
Krabi 81150
www.goldenbayresort.com

Soontreeya Lanta Resort
111/2, M 2, Long Beach, Saladan, Ko Lanta
Krabi 81150
www.soontreeyalanta.com

The Narima Bungalow Resort
98 Moo 5, Klong Nin Beach, Ko Lanta
Krabi Province 81150
www.narima-lanta.com

Lanta Coral Beach Resort
77 Moo 5, Ko Lanta Yai
Krabi 81150
www.lantacoralresort.com

Lanta Family Resort
193 Moo 2 Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.lantafamilyresort.com

Lanta Seafront Resort
254 Moo 6, Koh Lanta Yai
Krabi 81150
www.lanta-seafrontresort.com

Lanta Thip House
361 Moo 2 Klong Khong Beach, Saladan, Lanta
Krabi 81150
www.lantathiphouse.com

Blue Andaman Lanta Resort
251 Moo 2 Sasadan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.blueandaman-lantaresort.com

Lanta Paradise Beach Resort
67 M.6 Koh Lanta Yai
Krabi 81150
www.lantaparadisebeachresort.com

Lanta Baahra Bungalows
232 Moo 3 Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.baahra.com

Lanta Villa Resort
14 Moo 3 Saladan Koh Lanta
Krabi 81150
www.lantavillaresort.com

Lanta M P Place
253/14-15 Moo 1 Saladan Koh Lanta
Krabi 81150
www.lantampplace.com

Lanta Sunset Bungalows
158 Moo.6 Klong-nin beach, Ko Lantayai
Krabi 81150
www.thesunsetbungalows.com

Costa Lanta Resort
Klong Dao Beach
Krabi 81150
www.costalanta.com

Lanta Scenic Bungalows
215 Moo 3, Ban Koh Lanta
Krabi 81150
www.facebook.com/LantaScenicBungalows

Kamalanta Resort
178 M.3, T. Saladan, Ban Koh Lanta
Krabi 81150
www.facebook.com/KAMALantaResort

Lanta Emerald Bungalow
154 M.2 Saladan Ko Lanta
Krabi 81150
www.lantaemeraldresort.com

Lanta Bee Garden Bungalow
199 Moo3, T.Saladan, A.Ko Lanta Yai
Krabi 81150
www.lantabeegarden.com

Alanta villas
Alanta villa, 429 Moo 2, Saladan, Koh Lanta
Krabi 81150
www.alantavilla.com

Yksi parhaista verkkosivustoista varata majoitus Koh Lantan alueella on Booking.com, maailman suosituin hotellivarauspalvelu.

Booking.com palvelussa voit tarkistaa kunkin kohteen varaustilanteen, hotellin yksityiskohtaiset tiedot, sijainnin kartalla, sekä paljon muuta.