Thaimaan Koh Samui

Koh Samui on Thaimaan lomakohteena kosmopoliittinen sulatusuuni, joka houkuttelee sekä muutaman kuukauden yksinkertaisissa rantahuviloissa viipyviä halpamatkalaisia kuin myös raharikkaimpia lomanviettäjiä, jotka juhlistavat viikonloppuja yhdessä monista valkoisten hiekkojen rantojen luksuslomakeskuksista.

Paikka on ainutlaatuinen Thaimaan saarien joukossa, ollen suosittu niin monenlaisten matkailijoiden parissa, jotka tulevat hakemaan lomakokemuksia aina Chaweng Beachin tungoksesta ja kiireestä eläväiseen mutta rauhaisaan Lamai Beachiin, Bothutin kalastajakylän ajattomaan olemiseen, sekä Maenamin trooppiseen rantaparatiisiin saakka.

Koh Samui Thaimaa

Voit halutessasi viettää Koh Samuin lomasi erilaisten aktiviteettien parissa, mukana purjelautailut sekä Hobie Cat veneilyt, kuin myös mönkijäretket ja viidakkosafarit Samuin ylängöillä.

Jetski Koh Samui Thaimaa

Samuin shoppailuun kuuluvat alennushintaisten tuotteiden ostaminen, joita myyviä kauppoja löytyy kaikilta saaren kulmilta.

Pääalueet ostosten tekemiseen ovat Chaweng, Lamai ja Nathon, mutta käymisen arvoisia kauppapaikkoja on myös muualla Samuin seudulla.

Nathonin kaupat tarjoavat useimmiten halvimpia diilejä, Chaweng parhaita valikoimia, ja Lamaista löytyy paljon erikoisia, jännittäviä pikkuputiikkeja.

Useimmat Koh Samuin tavaratalot myyvät tavaraa kiinteisiin hintoihin, mutta voit tinkiä lähes kaikkialla muualla, eikä ikinä haittaa kysyä onko hinnassa alentamisen varaa.

Parhaaseen lopputulokseen Thaimaan tinkimisprosessissa pääsee ottamalla neuvottelut vähemmän vakavasti, ystävällisesti hymyn kanssa, ja siten, että molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä loppuhintaan.

Karmakamet ruokailu Koh Samui ThaimaaRuokailun puolesta et joudu viettämään aikaa Samuissa tyhjällä vatsalla.

Ravintolavalikoimiin sisältyy kattavasti niin herkullista Thai-ruokailua kuin kansainvälisen viiden tähden keittiön antimiakin, kaikkiin budjetteihin ja makumieltymyksiin soveltuvina vaihtoehtoina.

Riippumatta siitä mistäpäin olet kotoisin tai minkälaiseen ruokaan olet mieltynyt, Samuilta löytyy tarpeitasi vastaavia ravintoloita.

Skaala erilaisia ravintoloita, kahviloita, ruokakojuja, leipomoita, sekä paikallisruokaloita on valtava.

Suurin keskittymä kansainvälisestikin kuuluisia ravintoloita on Chaweng Beachin alueella, ja toisaalta korkealaatuisten (ja edullisten) Thai ruokien pääpaikka löytyy Lamain rannan yhteydestä.

Sen lisäksi että pääset valikoimaan laajasta valikoimasta erilaisia keittiöitä ruokailukokemuksen suhteen, voit valita isolla haitarilla myös missä ruokailu tapahtuu.

Ruokailu Chawengin rannalla Koh Samui ThaimaaSuosittuihin Koh Samui kokemuksiin kuuluvat esimerkiksi ruokailu tähtien alla rannalla, tyylikkäässä ravintolassa live-bändin soidessa taustalla, kuin myös kukkulanhuippuravintolat, upeilla näkymillä.

Hyvä tapa aloittaa päivä on paikallisen Thai-ruoan parissa, jatkaen päivää illallista kohti kuninkaallisen Thai-keittiön herkuilla, kontrastia luomaan.

Myös eurooppalaiset perinteet ovat erinomaisesti edustettuina Koh Samuin ravintoloiden listoilla.

Rannoilla ajanviettoon kuuluvat paikalliset kauppiaat, joiden puitteet vaihtelevat ilmastoiduista ruokapaikoista aina suoraan aurinkotuoleille tarjoiltuihin aterioihin ja välipaloihin saakka.

Ilta-ja yöelämä on Koh Samuilla Thaimaan parhaimmistoa, kattaen monenlaiset mieltymykset ajanvieton suhteen, mukaanlukien hienostuneet ravintolat ja kuuluisat täydenkuun rantajuhlat.

Aikaa voi viettää esimerkiksi discoissa, yökerhoissa, live-musiikki klubeilla, olutbaareissa, perinteisen Thai-nyrkkeilyn otteluita seuraten, ja jopa mutapainin hienouksia todistaen.

Koh Samuin rannat ja ranta-elämä

Koh Samui edustaa rannoiltaan juuri sellaista kokemusta, kuin mitä Thaimaan mainoksissa parhaimmillaan esitetään: hienon, valkoisen hiekan rantoja ja hiekan päällä huojuvia kookospuita, kuin myös kristallinkirkkaita vesiä.

Chaweng Beach Thaimaa Koh Samui

Osa paikoista on käytännössä katsoen tyhjillään turisteista ja palveluista, kun taas toiset sisältävät rannan yhteydessä kaikki mitä saatat tarvita.

Suosituimmilla Koh Samuin rannoilla voit ottaa vaikkapa hieronna, letittää hiuksesi, ostaa BBQ-kanaa tai vaikkapa sarong-leninkejä, ja tutustua halutessasi paikalliseen väestöön.

Rannoilla voi myös ruokailla illan hämärtyessä kynttilänvalossa, rentoutua drinkin seurassa riippumatoilla ja kolmiotyynyillä, tai vain ottaa päivänokoset auringonvarjon alla.

Ruokailu Chawengin rannalla Koh Samui Thaimaa

Yksittäisistä saaren rannoista Chaweng Beach on kiireisin ja suurin, ja sen yhteydessä oleva kylä on myös Koh Samuin väkirikkain.

Sen lisäksi että Chaweng tarjoaa enemmän majoituspaikkavaihtoehtoja kuin mikään muu paikka saarella, se on lisäksi yöelämän keskus baareineen ja ravintoloineen kaikkiin makuihin.

Chawengin yöelämän valikoima on huomattavasti kattavampi valikoimiltaan kuin mikään muu paikka Koh Samuilla, ja sisältää kaikenlaista koettavaa aina kiireisistä rantabaareista sivistyneisiin cocktail-baareihin saakka.

Kuuluisa Green Mangon kaistale muodostaa edelleen seudun, jonka ympärillä kylän baarielämä tapahtuu, ja jonne etenkin nuoret matkailijat hakeutuvat kunakin iltana lomaansa, suosittuihin vaihtoehtoihin kuuluessa mm. pubit, tanssibaarit, sekä GoGo baarit.

Chawengin tapahtumien kaistale on tässä suhteessa lähes 3 km pitkä, ja sen varrelle on noussut useita pienempiä aktiviteettikeskuksia.

Tropical Murphy's baari Koh Samui ThaimaaYksi kylän eteläisen osan maamerkeistä on McDonalds, joka sijaitsee Chawengin suosituinta baaria, Tropical Murphy’s Irish pubia vastapäätä.

Lamai Beach on Samuin toiseksi suurin lomakeskusten keskittymä Chawengin jälkeen.

Profiililtaan Lamai Beach on hiljaisempi ja vähemmän kiireinen kuin Chaweng, mutta tarjolla on silti runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, ruokailu-ja shoppailuvaihtoehtoja, kuin myös erinomaisia kylpylöitä ja muita turistipaikkoja tutustuttavaksi.

Lamain yleinen ilmapiiri on rennompi sekä asiakaskunta hieman vanhempaa ikäpolvea, ja turistipalvelut ovat halvempia kuin Chawengissa.

Muun Samuin tapaan kehitys Lamai Beachilla on ollut poispäin kaikkein halvimmista majoitus-ja ruokailupaikoista, kohti laadukkaampia kokonaisuuksia ja lomakeskuksia, joista esimerkkeinä The Pavillion, The Renaissance, sekä Lamai Wanta.

Bophut Beach koostuu puolestaan oikeastaan kahdesta kohteesta: Bophutin rannasta, joka viettää parin kilometrin verran Suuren Buddha-patsaan ja Maenam rannan välillä, sekä viehättävästä kalastajien kylästä, joka kattaa ranta-alueen keskimmäisen osan.

Bophut Beach kalastajakylä Koh Samui ThaimaaSaaren vanhempiin kohteisiin kuuluva Kalastajien kylä tunnetaan eleganttina ja hyvinsäilyneenä kohteena, jonka maine ulottuu pitkälle Samuin rajojen ulkopuole.

Bophut Beachia reunustavat vanhat puiset kiinalaiset kauppatalot, joiden väliin on rakennettu samaan sävyyn toteutettuja moderneja rakennuksia, kokonaisuuden ollessa välimerellisen henkinen.

Tämän tunnelman taustalta löytyy luultavasti se fakta, että alue oli ranskalaisten etuvartioasema tällä osalla Aasiaa useiden vuosien ajan.

Kauppojen seassa on useita putiikkeja, myyden korkealaatuisia vaatteita ja koruja.

Seudulla toimii lisäksi joitakin sukelluspalveluita, joilta voit tilata paineilmalaitesukelluksen tunteja tai päiväsukelluksia kohteissa kuten Ang Thongin meripuisto, Sail Rock, tai Koh Taon saari.

Tarjolla on myös mm. valokuvausretkiä lähisaarille, Jeep-ajeluita vaikeapääsyisille seuduille (etupäässä salaisen Buddha-puutarhan luokse), sekä kalastusretkiä (paikallisten seurassa) Koh Phanganin saaren edustalle.

Maenam Beach Koh Samui ThaimaaMaenam Beach on Koh Samuin rannoista viimeinen, joka on profiililtaan vielä etupäässä reppumatkalaisten valtaama.

Yksi syy tähän voi olla se, että rannan lomakeskukset sijaitsevat pitkien, sokkeloisten väylien päädyssä, joista tosin löytyy asteen verran enemmän yksityisyyttä loman viettoon.

Joka tapauksessa Maenam on edelleen paikka, jonne voi hakeutua muutaman viikon tai kuukauden ajaksi pienelläkin budjetilla, majoittuen yhteen useista tarjolla olevista bungalow-majoista, joita löytyy rannan myötäisesti.

Toisessa skaalan päädyssä on Santiburi Resort lomakeskus, edustaen luotettavaa viiden tähden luksusta niille joilla on varaa tähän ylellisyyteen, sekä erinomaista kuninkaallista Thai-keittiötä Sala Thai ravintolastaan.

Rannan itäinen pääty on kotipaikkana ultra-luksusmaiselle, 5 tähden Pansea Napasaille, Samuin lomakeskusten kärkipään kohteelle.

Health Oasis Resort löytyy puolestaan läntisestä päädystä, tarjoten kaikenlaisia new age hoitoja ja paasto-ohjelmia, edustaen vähemmän dekadenttia lomanviettotapaa.

Muista rannoista Big Buddha Beach hyötyy läheisyydestään sekä suhteessa Koh Samuin lentokenttään että Chaweng Beachiin nähden.

Ranta on yksi kätevimmistä paikoista ottaa venekyyti Koh Pha Ngan saarelle – kuuluisan täydenkuun rantajuhlien viettopaikalle.

Choeng Mon Beach on toisaalta tasokkaampi vaihtoehto kuin naapurirantansa Big Buddha, ja koostuu sarjasta lahtia saaren luoteiskärjessä.

Choeng Mon Beach Koh Samui Thaimaa

Alueen profiilia hallitsevat sen kolmen – viiden tähden lomakeskukset.

Hua Thanonin ja Bang Kaon rannat kuuluvat Koh Samuin vähiten rakennettuihin ja kehitettyihin rantoihin.

Rannat, jotka löytyvät saaren lounaskärjestä, sisältävät muutaman lomakeskuksen.

Lipa Noi Beach on puolestaan yksi saaren parhaista paikoista ihailla auringonlaskua.

Viikon aikana ranta on erittäin hiljainen, ja sen läheltä löytyy muutamia bungalow-majoja sekä ravintola.

Voit vierailla myös 250-metriä pitkällä trooppisella paratiisiranta Silver Beachilla, joka löytyy Lamai Beachin vierestä, pohjoiselta puolelta.

Taling Ngam on Koh Samuin kaikkein syrjäisimmällä sijaitseva paikka.

Paikka viehättää lähinnä niitä lomailijoita, jotka haluavat jättää arkielämänsä pölyt taakseen tyylillä, sillä kohteesta löytyy InterContinental Samui Baan Taling Ngam Resort lomakeskus.

Koh Phangan on kuuluisa täydenkuun, puolenkuun, ja muista juhlistaan.

Tässä Koh Samuin lähisaarella asuu vain noin 10 000 pysyvää asukasta, mutta paikallaolijoiden määrä saattaa nousta suosituimpien juhlien aikaan 30 000:lla kävijällä.

Koh Samuin nähtävyydet

Jos tarvitset vaihtelua rantaelämään, Koh Samuista löytyy paljon epätavallisia nähtävyyksiä, jotka tuovat oman osansa saaren kulttuuriin ja viehättävyyteen.

Voit esimerkiksi vierailla käärmefarmilla tai vuokrata ajoneuvon ja käydä nähtävyyssafarilla saaren eri kolkissa.

Yksittäisistä nähtävyyksistä Ang Thong merellinen kansallispuisto on turmeltumaton 42:n saaren muodostama saaristo Siaminlahdessa, johon kuuluu korkeuksiin nousevia kalkkikivivuoria, tiheää viidakkoa, valkoisen hiekan rantoja, hedelmällisiä mangovepuumetsiä, vesiputouksia, sekä salaisia poukamia ja järviä tutustuttaviksi.

Näköetäisyydellä Koh Samuista oleva Ang Thongin puisto sisältää yli 100 neliökilometrin verran suojeltua maa-ja merialuetta, jonka puitteista löytyy rikas valikoima eksoottista villieläimistöä ja merieläimiä.

Kansallispuiston tarjontaan ajanvieton suhteen kuuluvat mm. snorklaus, patikointiretket, merikajakointi, sukeltaminen, purjehdus, ja pelkkä rentoutuminen seudun idyllisten rantojen hiekoilla.

Suurin osa Ang Thongin vierailijoista saapuvat opastetun päiväretken puitteissa tai venecharterilla Koh Samuista tai Koh Pha Nganista.

Niitä matkailijoita varten, jotka haluavat yöpyä kansallispuistossa, löytyy yksinkertaisia bungaloweja ja retkeilytelttamajoitusta vuokrattavaksi puiston päämajalta, Koh Wua Talabista, jossa on myös ravintola.

Vaikka puistosta on vuosien varrella tullut kiireisempi päiväretkeläisten lukumäärien kasvaessa turistisesongin huippukausina, Ang Thongin saaret ovat edelleen profiililtaan postikorttikuvamaisen kauniita trooppisia paratiiseja.

Suuri Buddha patsas Koh Samui ThaimaaKoh Samuin Suuren Buddhan temppeli on majesteetillisella paikalla, pienellä kivikkoisella saarella Koh Samuin koilliskulman vieressä.

Paikallisesti Wat Phra Yai nimellä tunnettu saari on kuuluisa kultaisesta, 12-metriä korkeasta istuvasta Buddha-patsaastaan, joka rakennettiin paikalleen vuonna 1972, ja on edelleen saaren suosituimpia nähtävyyksiä.

Koh Faan saarella sijaitsevalle Suuren Buddhan temppelille pääsee pengertietä pitkin, joka yhdistää sen pääsaareen.

Lähestyessäsi paikkaa voit nähdä suuren Buddha-patsaan jo useiden kilometrien päästä, ja teos on usein ensimmäinen maamerkki, jotka saarelle lentäen tulevat näkevät ilmasta käsin.

Suuri Buddha-patsas istuu “Maraa uhmaavassa asennossa”, jossa patsaan vasempi käsi lepää sylissä kämmen ylöspäin ja oikea alaspäin, sormien roikkuessa yli polven ja kohti maata.

Asento kuvaa aikaa Buddhan matkalla kohti valaistumista, jossa hän menestyksekkäästi lannisti Mara-paholaisolennon häntä kohtaan asettamat houkutukset ja vaarat, meditoimalla ja pysymällä rauhallisena.

Asento on symboli järkkymättömyydestä, puhtaudesta, ja valaistuksesta.

Hin Ta ja Hin Yai ovat nähtävyyksistä mielenkiintoisia kivimuodostelmia Koh Samuin etelärannikon alueella, ja ne ovat olleet saaren ihmetyksen aikeena aina siitä saakka, kun muodostelmat löydettiin paikallisten toimesta kauan sitten.

Taide usein imitoi luontoa, mutta vähemmän yleistä on että luonto imitoi taidetta, etenkään ruokotonta taidetta.

Mutta Thaimaassa kaikki on mahdollista, ja nämä kivikot, jotka tunnetaan nimillä Ta (“Isoisä”) ja Yai (“Isoäiti”), näyttävät sekä miesten (Ta) että naisten (Yai) sukupuolielimiltä.

Lamain ja Hua Thanoin kivikkoisella rannikolla sijaitseva nähtävyys aiheuttaa niin hyväntahtoista naurun hykerrystä tai hämillään olevaa hihitystäkin kävijöiden keskuudessa.

Tästä epätavallisesta ja kutkuttavasta nähtävyydestä on luonnollisesti useampiakin paikallisia legendoja siitä, miten kivimuodostelmat ovat saaneet alkunsa.

Näkemisen arvoinen nähtävyys ovat myös Na Muangin vesiputoukset, koostuen kahdesta majesteetillisesta vesiputouksesta.

Vesiputoukset ovat noin 12 kilometriä kaakkoon ja sisämaahan Nathonin lahdesta, ja niille pääsee puiston sisäänpääsyltä alkavaa kävelyreittiä pitkin.

Ensimmäinen vesiputous, Na Muang 1, virtaa alas luonnolliseen, kauniiseen vesi-altaaseen.

Noin 30 minuuttia eteenpäin ja ylös mäkeä on pienempi, mutta yhtälailla luokseenkutsuva Na Muang 2.

Namtok Na Muang, tai “Purppuravesiputoukset”, ovat saaneet nimensä niiden kivipintojen huomiota herättävästä purppurasta sävystä.

Koh Samuin alueella on muitakin käytävissä olevia vesiputouksia, mutta näitä kahta pidetään kaikkein luonnonkauniimpina.

Na Muang on suosittu perhekohde tulla rentoutumaan, ja läheltä löytyy myös elefanttisafari, jolla pääsee ratsastamaan läpi viidakon.

Useat Samuin kiertokäynnit pitävät sisällään myös käynnin Na Muangin vesiputouksilla.

Kaikki Koh Samuin ja lähiseutujen hotellit

Four Seasons Koh Samui Resort
219 Moo 5 Angthong , Amphoe Koh Sa-Mui
Surat Thani 84140
www.fourseasons.com/kohsamui/

Koh Samui Resort
78/2 – 19 M.5, Maenam, Koh Samui
Suratthani 84330
www.kohsamuiresort.com

Mimosa Resort & Spa
32/2 Moo 5, Maenam, Koh Samui
Suratthani 84330
www.mimosasamui.com

Natural Wing Health Spa & Resort
11/5 Moo 6 Bang Por Beach, Maenam, Koh Samui
Suratthani 84330
www.naturalwing.com

Ban Tai River Gardens
39/15 Moo 5, Maenam, Koh Samui
Surat Thani 84330
www.river-gardens.com

The Sea Koh Samui
7/64 Moo 5, Bang Por, Mae Nam, Koh Samui
Suratthani 84330
www.theseasamui.com

The Passage Samui Villas & Resort
57/6-7 M.5, Angthong, Koh Samui
Suratthani 84140
www.thepassagesamui.com

Infinity Residences and Resort
79/7 Moo 6, Bangpor Soi 4, Tambon Maenam, Koh Samui
Suratthani 84330
www.infinityresidencesresorts.com

The Lotus Terraces
12/18 Moo 5, Maenam, Koh Samui
Suratthani 84330
www.thelotusterraces.com

Panalee Resort
73/9 Moo 6 Tambon Maenum, Koh Samui
Suratthani 84330
www.panaleeresort.com

Villa Riva
90/11 Moo 6, Maenam
Koh Samui 84330
www.villarivasamui.com

Lanna
Moo 4, Soi Kalara, Bangrak, Koh Samui,
Suratthani 84330
www.lanna-samui.com

The Scent Hotel
58/1 Moo 4, Bangrak Beach, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.thescenthotel.com

Samui Beach Resort
124/11, Moo 3, T. Maret Lamai Beach, Koh Samui
84310 Suratthani
www.samuibeachresort.com

Maya Buri Boutique Resort
9/193 Moo 4, Bond-Kai Road, Tumbol Bophut, Amphoe Koh Samui
Suratthani 84320
www.mayaburiresort.com

Kinnaree Resort
73/2 Moo 4 Bophut, Koh samui
Surat thani 84320
www.kinnareeresortsamui.com

Chaweng Noi Pool Villa
4/20 Moo 3, Chaweng Noi Main Road, T.Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.chawengnoipoolvillas.com

Replay Residence and Pool Villa
199 Moo 1 ,Bang Rak Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.replayresidence.com

Aurora Hill Resort
23 / 262 Moo 4 T.Bophut, Bond-Kai to Bang-Rak Beach Rd., Koh Samui
Suratthani 84320
www.aurorahillresort.com

Samui Pier Beach Front Resort
30/5, Moo 4, Bophut, Bangrak Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuipierresort.com

Punnpreeda Beach Resort
32 Moo 4, Bang Rak Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.punnpreeda.com

Villa Tanamera
34/28 Moo 4, T. Bophut, Amphur Koh Samui
Suratthani 84320
www.villatanamera.com

Como Resort
58 Moo 4, Big Buddha Beach
Koh Samui 84320
www.kohsamuibeachresort.com

Saboey Resort and Villas
51/4 Moo 4, Bangrak Beach, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.saboey.com

Samui Palm Beach Resort
175/3 Thaveerat-Pakdee Road, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuipalmbeach.com

Akaryn Samui
63/182 Moo 5 T.Bor-phut, A.Koh-Samui, Suratthani
Ko Samui 84320
www.akaryn.com

Bo Phut Resort & Spa
12/12 Tambol Bo Phut Amphur Koh Samui
Surat Thani 84320
www.bophutresort.com

Peace Resort
178 Moo 1, Bophut Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.peaceresort.com

Hansar Samui Resort
101/28 Moo1, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.hansarsamui.com

Lawana Resort
180/10 T.Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.lawanaresort.com

Bandara Resort and Spa
178/2 Moo 1, Tambol Bophut, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.bandarasamui.com

Citin Urbana Samui
199/99 Moo 6, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.citinurbanasamui.com

Zazen Boutique Resort & Spa
177, Moo 1, Tambon Bophut Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuizazen.com

World Resort
175/1 Moo 1, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuiworldresort.com

Ibis Samui Bophut
Bophut Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.ibis.com

Bhumlapa Garden Resort
175/52 Moo1 Tambon Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.bhumlapasamui.com

Samui Heritage Resort
157/43 Moo.1, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuiheritageresort.com

Anantara Bophut Resort & Spa
99/9 Bophut Bay, Samui Island
Surat Thani 84320
samui.anantara.com

The Waterfront
71/2 Moo1, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.thewaterfrontbophut.com

Natural Samui Hotel
105/152 M.1 T.Bophut, Koh Samui
Suratthani 84230
www.naturalsamui.com

Baan Phu Pha Resort
112/2-6 Moo 1, Tambon Bophut, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.baanphupha.com

The Sundays Sanctuary Resort & Spa
165/4 Moo1 Tumbon Bo Pud, Koh Samui
Suratthani 84320
www.thesundaysresort.com

The Lodge Samui
91/1 Moo 1, Bo Phut Koh Samui
Suratthani 84320
www.lodgesamui.com

The Nest Samui
30/33, Moo 4, Tamboon Bophud, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.thenestsamui.com

Hacienda Suite Hotel
98/2 Moo 1 Tambon Bophut, Amphur Koh Samui
Suratthani 84320
www.samui-hacienda.com

Dream Villa Resort
2/56 Moo 1, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.dreamsvillaresort.com

Arisara Place
165/88 Moo 1, T. Bophut, A. Koh Samui
Suratthani 84320
www.arisaraplace.com

Villa Kya
177/30 Soi Kalkin, Bophut
Koh Samui 84330
www.villakya.com

Ark Bar Beach Club
159/89, Moo 2, Chaweng Beach, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.ark-bar.com

Nora Beach Resort & Spa
222 Moo 2, Chaweng Beach, Bophut Koh Samui
Suratthani 84320
www.norabeachresort.com

Sareeraya Villas & Suites
100/1 Moo2, Chaweng Beach Road, Tambol Bophut, Amphur Koh Samui
Suratthani 84320
www.sareeraya.com

Maryoo Hotel
99/99 Moo 2, North Chaweng Road, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.maryoosamui.com

Chaweng Buri Resort
14/6 Chaweng Beach, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.chawengburi.com

Buri Rasa Village
11/2 Moo 2, Chaweng Beach, Bo Phut, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.burirasa.com

KC Resort and Over Water Villas
166/98 Moo. 2, T.Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.kchotelgroup.com

KC Beach Club & Pool Villas
11/9 Moo. 2, T.Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.kchotelgroup.com

Iyara Beach Hotel and Plaza
90/13-16 Chaweng Beach, Koh Samul
Suratthani 84320
www.iyarabeachhotelandplaza.com

Chaba Cabana Beach Resort & Spa
160 Moo 2, Bo Put, Koh Samui
Suratthani 84320
www.chabanet.com

Chaba Samui Resort
19 Chaweng Beach Rd., Bo Put, Koh-Samui
Suratthani 84320
www.chabagroup.com

Nora Lakeview Hotel
18 Moo 2, Bophut Koh Samui
Suratthani 84320
www.noralakeview.com

Nora Buri Resort & Spa
111, Moo 5, Chaweng Beach, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.noraburiresort.com

Chaweng Cove Beach Resort
17/4 Moo 3, Chaweng Beach Koh Samui
Suratthani 84320
www.chawengcove.com

Nora Chaweng Hotel
162/49-50 Moo 2 Chaweng Road, Bo Phut, Samui
Suratthani 84320
www.norachawenghotel.com

Samui Resotel & Spa
17 Moo3 Chaweng Beach, Bophud Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuiresotel.com

Pandora Boutique Hotel
North Chaweng beach
Koh Samui 84320
www.pandorasamui.com

Kandaburi Resort & Spa
20 Moo2 Chaweng – Chongmon Road, Bophut, Koh Samui
Surathani 84320
kandaburi.resortchaweng.com

Baan Rom Mai Resort
119/5 Moo.2, Chaweng Beach, T.Bohut Koh Samui
Surathani 84320
www.baanrommairesort.com

Rattana Guesthouse & Bungalow
132 Moo 2, Chaweng Beach, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.rattanasamuibungalow.com

The Briza Beach Resort Samui
173/22 Moo.2 ,T.Bohput, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.thebriza.com

Synergy Resort
155/3 Moo 2, Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.synergysamui.com

Muang Kulaypan Hotel
100 Moo 2, North Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.kulaypan.com

Bhundhari Chaweng Beach Resort Koh Samui
4/12 Moo 3 Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.bhundharichaweng.com

Centara Grand Beach Resort Samui
38/2 Moo 3, Borpud, Chaweng Beach
Samui 84320
www.centarahotelsresorts.com

Chaweng Resort
18/1 M.3 Chaweng Beach Road, T. Bophut, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.chawengresort.com

Baan Samui Resort
14/7 Moo 2, Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.baansamuiresort-online.com

The Library
14/1 Moo 2, Chaweng Beach, Chaweng, Koh Samui
Suratthani 84320
www.thelibrary.co.th

Baan Talay Resort
17/36 Moo 3 Chaweng Beach Rd., Koh Samui
Suratthani 84320
www.baantalay.com

Samui First House
4 Moo.3 Chaweng Beach, T.Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuifirsthouse.com

Chaweng Regent Beach Resort
155/4 Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.chawengregent.com

Muang Samui Spa Resort
13/1 Moo 2, Chaweng Beach, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.muangsamui.com

First Residence Hotel
27/6 Moo.3 Chaweng Road, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuifirsthouse.com/First-Residence/

Samui Natien Resort
101/1 Moo2 Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuinatien.com

The Room Chaweng
99/99 Moo.3, Chaweng Beach Road
Koh Samui 84320
www.theroomchaweng.com

Kirikayan Boutique Resort
88/8 Moo3,Chaweng Beach, Koh Samui
Chaweng Beach 84320
www.kirikayan.com/kirikayanboutique/

Amari Palm Reef Koh Samui
Chaweng Beach
Samui 84320
www.amari.com/palmreef/

Nova Samui Resort
147/3 Moo2, Chaweng Beach, Boh Phut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.novasamui.com

Als Resort
200 Moo 2, Bophut
Koh Samui 84320
www.alsresortsamui.com

Tango Beach Resort
119 Moo 2, North Chaweng Beach, Bo Phut Koh Samui
Suratthani 84320
www.tangobeachsamui.com

Dara Samui Beach Resort & Spa Villa
162/2 Moo 2 Chaweng Beach, Bophud Koh Samui
Suratthani 84320
www.darasamui.com

Queen Boutique Hotel
46/9 Moo 3, Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.queenboutiquehotel.com

The Loft Samui Rowhouse Hostel
30/3 Moo3 Chaweng Beach Road, Bohpud Koh Samui
Suratthanee 84320
www.theloftsamui.com

Seascape Beach Resort
28/14 Moo 3, Chaweng Beach, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.seascapebeachresort.com

Samui Paradise Chaweng Beach Resort & Spa
49 Moo 3, Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuiparadise.com

B2 at Samui Resort
167/1 Moo 2, Chaweng Beach, Bo Phut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.b2samuibeachresort.com

Chaweng Blue Lagoon Hotel
99 Moo 2, Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.bluelagoonhotel.com

Anantara Lawana Resort & Spa
92/1 Moo 2, Bophut, Koh Samui
Surat Thani 84320
lawana-chaweng.anantara.com

Akyra Chura Samui
99/9 Moo 2 Chaweng Beach, T.Bophut
Surat Thani 84320
www.theakyra.com

Chaweng Bay View Resort
9/39 Moo2, Chaweng Beach, Bophut, Koh samui
Suratthani 84320
www.chawengbayview.com

MM Hill Hotel
140/140 Moo 6, Tambol Bophud, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.mmhillhotel.com

Mook Samui International Hostel
Chaweng, Amphoe Koh Sa-Mui
Surat Thani 84230
www.facebook.com/MookSamuiHostel

First Bungalow Beach Resort
4/6 Moo.3 Chaweng Beach, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.firstbungalowsamui.net

Bhundhari Spa Resort & Villas Samui
111/1-2 Moo 5 Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.bhundhari.com

Phromcharoen Hotel
162/111, Moo2, Bophut, Koh Samui, Suratthani
Chaweng Beach 84310
www.phromcharoenhotel.com

Nantra Chaweng Beach Samui
Chaweng Beach Road, Bophut Samui Island
Surat Thani 84310
www.nantrahotelsresorts.com

Lotus Friendly Hotel
119 / 61 Moo :2 Bophut, Chaweng Beach Road, Koh Samui
Saratthani 84320
www.lotuskohsamui.com

Z Hotel Samui
155/36 Moo.2 Chaweng Beach, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.zhotelsamui.com

Samui Beach Apartments
28/14 Moo 3, Bophut, Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samui-beach-apartments.com

Montien House
5 Moo2 Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.montienhouse.com

Beachcomber Hotel
3/5 Moo 2 Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.beachcomber-hotel.com

Chaweng Lakeview Residence
9/69 Moo 2, T.Bophut, Khao Hua Jook Road, Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.chawenglakeviewresidence.com

Malibu Beach Resort
15 Moo 2, Chaweng Beach, Bo Phut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.malibukohsamui.com

Sasitara Residence
9/90 M.2 Chaweng Beach Rd, Bo Phut, Koh Samui
Chaweng Beach 84320
www.sasitara.com/sasitara-residence.html

Banyan House Bed and Breakfast
221 M.2, North Of Chaweng Rd., Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.banyanhousesamui.com

Orchid Residence Samui
39/20 Moo 3, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.orchidresidencesamui.com

Baan Suan Sook Resort
147/7 Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.baansuansook.com

Akwa Guesthouse
28/12 Moo 3, South Chaweng Beach Road, Amphur Bophut, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.akwaguesthouse.com

Al’s Laemson
154/14-15 Moo 2 Bophut, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.alslaemsonsamui.com

Mercure Samui Chaweng Tana
37/97 Moo 3 Bophut, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.mercure.com

Baan Haad Ngam Boutique Resort & Spa
154 Moo 2 Chaweng Beach, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.baanhaadngam.com

Chaweng Garden Beach Resort
162/8 Moo 2, Tambon Bophut, Amphoe Koh Samui, Chaweng Beach
Suratthani 84320
www.chawenggarden.com

Evergreen Resort
Chaweng Beach, Bophut, Koh samui
Suratthani 84320
www.evergreensamui.com

O P Bungalow
111 Moo 2, Chaweng Beach, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.opbungalow.com

Pawanthorn Villa Samui
249, Moo 2, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.pawanthornsamui.com

Superpro Samui
48/10 Moo 3, Chaweng Beach, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.superprosamui.com

Baan Chaweng Beach Resort & Spa
90/1 Moo 2, Chaweng Beach Road, T.Bophut Koh Samui
Suratthani 84320
www.baanchawengbeachresort.com

Baansaensook Villas
4/110 Moo 2, Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuibaansaensook.com

Over Water Villas by KC Resort
11/9 Moo. 2, T. Bophut, Amphoe Koh Sa-Mui
Surat Thani 84320
www.facebook.com/KCResortandOverWaterVillas

Samui Best View Resort
64/12-15 Moo 6, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuibestview.com

Papillon Resort
1 & 2 Chaweng Beach Road, Koh Samui
Suratthani 84320
resort.papillonkohsamui.com

Chaweng Relax Resort
162/5 M.2 T.Bo Phut, A. Koh Samui
Saratthani 83420
www.chawengrelax.com

Tams Guesthouse
109/40 Moo 6, Bophut
Koh Samui 83420
www.tams-cafe.com

Whispering Palms Suite
1/23, Moo 2, Bophut, Chaweng, Koh Samui
Surathani 84320
www.samui-condo.com

Moby Dick Guesthouse
168/37 Moo 2, Bophut
Chaweng Beach 84320
www.mobydick-guesthouse.com

Chaweng Palace Hotel
155/24 Moo 2 Chaweng Beach Rd. Bophut Koh Samui
Suratthani 84320
www.chawengpalace.com

OZO Chaweng Samui
Chaweng Beach, Bophut
Surathani 84320
www.ozohotels.com/chaweng-samui/

Wimaan Buri Resort
222 Moo 6, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.wimaanburi.com

Samui Verticolor
19/16 moo 3, Chaweng Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuiverticolor.com

Coral Bay Resort
9 Moo 2, Chaweng Beach, Chaweng, Bophut
Ko Samui 84320
www.coralbay.net

Samui Island Beach Resort & Hotel
154/3 Moo 2., Chaweng Beach Road, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuiislandresort.com

Baan Saen Sook Villas
4/110 Moo 2, Chaweng Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.baansuansook.com

Oasis Hakuna Matata
9/72 Moo 2, T.Bophut
Ko Samui 84320
www.facebook.com/HakunaMatataHotel

Samui Econo Lodge
65/8, Moo 3, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuieconolodge.com

Baan Kwan Charoen Bangalow
27/2 Moo.3 T. Boput, Amphoe Koh Sa-Mui
Surat Thani 84320
www.facebook.com/BaanKwanCharoenBungalowbkc

Imperial Samui Beach Resort
86 Moo 3 Chaweng Noi Beach, Bophut, Ko Samui
Surat Thani 84320
www.imperialhotels.com/imperialsamui/

New Star Beach Resort
83 Moo 3 Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.newstarresort.com

Fair House Beach Resort
124/2 Moo 3, T.Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.fairhousesamui.com

Chaweng Tara Resort
6/36 Moo 3, Tambon Bophut, Koh Samui
Surattani 84320
www.chawengtara.com

The Sarann
95-96 Moo 3, Chaweng Noi Beach
Koh Samui 84320
www.thesarann.com

Chaweng Noi Resort and Spa
91/2-3 Moo 3, Chaweng Noi Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
samuihotels.impiana.com.my

Vana Belle A Luxury Collection Resort Koh Samui
9/99 Moo 3, Chaweng Noi Beach, Surat Thani
Koh Samui 84320
www.vanabellekohsamui.com

Baan seThai – Luxury Seaview Villa Koh Samui
104/25 Moo 3, Chaweng Noi, Bophut Amphoe Koh Sa-Mui
Surat Thani 84320
www.sethai.com

Baan Laem Sila Resort
211/14 Moo 4, Chaweng Noi, Maret, Koh Samui
Surat Thani 84310
www.facebook.com/LaemsilaResort

The Jungle Club
Chaweng Noi beach, Soi Panyadee school
Koh Samui 84320
www.jungleclubsamui.com

Tango Luxe Beach Villa Samui
79/100 Moo 5 T. Bopud A. Koh Samui
Suratthani 84320
www.tangoluxe.com

Melati Beach Resort & Spa
9/99 Moo 5, Bophut, Thongson Bay, Koh Samui
Suratthani 84320
www.melatiresort.com

Kanda Residences Pool Villa Resort
80/32 Moo 5, Bo Phut, Amphur Koh Samui
Surat Thani 84320
www.kandaresidences.com

Q Signature Samui
24/73 Moo 5, Bo Phut, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.qsignatureresort.com

Muang Samui Villas & Suites
89 Moo 5, Choengmon Beach, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.muangsamui.com/msmvillas/

Imperial Boat House Beach Resort
83 Moo 5, Choeng Mon Beach, Ko Samui
Surat Thani 84320
www.imperialhotels.com/imperialboathouse/

Six Senses Samui – a Sala Property
9/10 Moo 5, Baan Plai Laem, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.sixsenses.com

White House Beach Resort & Spa
59/3 Moo5, Bophut Choeng Mon Beach, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuithewhitehouse.com

The Tongsai Bay
84 Moo 5, Bo Phut, Ko Samui
Surat Thani 84320
www.tongsaibay.co.th

Deva Samui Resort and Spa
69/34 Moo 5 Tumbon Bophut, Ampher Koh Samui
Suratthani 84320
www.devasamui.com

Samui Honey Tara Villa
19/1 M. 5 Soi Plai Laem ,T. Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuihoneytara.com

Samui Boat Lagoon
78/36 Moo 5, Bophut
Koh Samui 84320
www.samuiboatlagoon.com

Paradise Island Estate Deluxe Villas
74 / 82 Moo 5, T. Bophut, Choeng Mon Beach, Amphoe Koh Sa-Mui
Surat Thani 84329
www.paradiseislandestate.com

Arayaburi Boutique Resort
6/14 Moo 5, Plailam Soi 7, Samrong Bay, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.arayaburi.com

Samui Honey Cottages
24/34 Moo 5, T. Bo Phut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuihoney.com

Samui Emerald Condotel
69/56-100, Moo 5, Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuiemerald.com

SALA Samui Resort and Spa
10/9 Moo 5, Baan Plai Lam, Koh Samui
Suratthani 84320
www.salaresorts.com

Chor Chang Villa Resort
59/17 Moo 5 Choengmon Beach
Koh Samui 84320
www.chor-chang-samui-villa-resort.com

Absolute Sanctuary
88 Moo 5 Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.absolutesanctuary.com

Choengmon Beach Hotel
24/3 Moo 5 ChoengMon Beach T. Bophut Koh Samui
Suratthani 84320
www.choengmon.com

Crystal Samui Villa
55/72 Moo.5 Bophut Choeng Mon Beach Koh Samui
Suratthani 84320
www.crystalsamuivilla.com

Island View Bungalows
24/9, Moo 5, Choeng Mon Beach, Bophut, Koh Samui
Surat Thani 84320
www.islandviewsamui.com

Villa Belle
51/59 Moo5, Choeng Mon
Ko Samui 84320
www.villabellesamui.com

Idyllic Samui Dream Villa Beach Resort
6/16 Moo 5, Ban Plai Laem, T. Bophut, Koh Samui
Suratthani 84320
www.idyllicsamui.com

Coral Cove Chalet
210 Coral Cove Beach, Lamai, Koh Samui
Suratthani 84310
www.coralcovechalet.com

Samui Cliff View Resort & Spa
211/1 Moo 4 , T.Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.samuicliffview.com

Best Western Samui Bayview Resort
104 Moo 3, Bo Phut (Chaweng Noi), Koh Samui
Suratthani 84320
www.samuibayviewresort.com

Sandalwood Luxury Villas
211/7 Moo 4 Tumbon Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.sandalwoodsamui.com

The Kala Samui
210/8 Moo 4, T.Maret, Koh Samui
Surat Thani 84310
www.thekalasamui.com

Baan Hin Sai Chaweng Noi Boutique Resort and Spa
5/5 Moo 3, Bo Phud, Koh Samui
Suratthani 84320
www.baanhinsairesort.com

L Hacienda Hotel
98 Moo 1, Bophut
Ko Samui 84320
www.samui-hacienda.com

X2 Samui
442 Moo 1, Baan Hua Thanon, Tumbol Maret, Umphur Koh Samui
Suratthani 84310
www.x2resorts.com

Samui Garden Home
97/11 Moo. 1, T.Maret, Koh Sa-Mui
Surat Thani 84310
www.samuigardenhome.com

The Treasure Koh Madsum
118 Moo 2 Taling Ngam, Koh Samui
Suratthani 84140
www.thetreasureresort.com

B52 Beach Resort – Koh Phangan
31/22 Moo 1, Thong Sala / Bantai
Koh Phangan 84280
www.b52resort.com

Loyfa Natural Resort – Koh Phangan
14/1 Moo 8, Srithanu Beach District Surat Thani
Ko Phangan 84280
www.loyfanaturalresort.com

Neptune’s Villa – Koh Phangan
110/1 Moo 6 (Haad Rin Nai) Baan Tai, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.neptune-villa.com

Panviman Resort – Koh Phangan
22/1 moo 5, Thong Nai Pan Noi Beach, Bantai, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.panviman.com/kohphangan/

Santhiya Resort & Spa – Koh Phangan
22/7 Moo 5 Bantai, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.santhiya.com

Le Divine Comedie Boutique Hotel
14/8 Moo , Tham Bum Baan Tai, Amphoe Koh Phangan
Surat Thani Province 84280
www.ledivinecomedie.com

Power Beach Resort – Koh Phangan
Moo 1 T. Ban Tai, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.powerbeachresort.com

Cocohut Village Beach Resort & Spa – Koh Phangan
130/20 Leela Beach, Ko Phangan
Surat Thani 84280
www.cocohut.com

Niramon Sunview Resort – Koh Phangan
81/15 Moo 8, Haad Chao Phao Beach
Ko Phangan 84280
www.niramon-sunview-villas-phangan.com

Maehaad Bay Resort
106/4 Moo7 T. Koh Phangan Koh Phangan
Suratthani 84280
www.mbrresort.com

Haad Tian Beach Resort – Koh Phangan
59/1 M.8 Haad Thian (northwest), Koh Phangan
Suratthani 84280
www.haadtianbeachresort.com

Sunshine Residence – Koh Phangan
111/1 Moo 1, Baan Tai, Thong Sala / Bantai
Koh Phangan 84280
www.sunshinekohphangan.com

Hacienda Backpackers
99/39 Moo 1, Ao Baan Tai, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.backpackershacienda.com

Sunrise Resort
136 Moo 6 , Haad Rin Beach, Baan Tai Koh Phangan
Suratthani 84280
www.sunrisephangan.com

Phangan Bayshore Resort
141 Moo 6, Haad Rin, Bantai Koh Phangan
Suratthani 84280
www.phanganbayshore.com

Havana Beach Resort – Koh Phangan
47/5 Moo 5. Thong Nai Pan Yai Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.phanganhavana.com

Thaniza Beachfront Resort
117/11 Moo 6, Bann Thai, Rin Beach, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.thanizabeachfrontresort.com

Bounty Resort
85/1 Moo 8, Haad Dao Deuk, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.bountyresort.net

Beer Bungalow
29/7 Moo 4, T.Bantai, Koh Pha-ngan
Suratthani 84280
www.beerbungalow.com

Anantara Rasananda Koh Phangan Villa Resort & Spa
5/5 Moo 5 Thong Nai Pan Noi Beach, Baan Tai, Koh Phangan
Surat Thani 84280
phangan-rasananda.anantara.com

The Coast Resort Koh Phangan
117/21 Rin Nai Beach, Moo 6, Bantai, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.thecoastphangan.com

Salad Buri Resort & Spa – Koh Phangan
60/2 Moo 8, Haad Salad, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.saladburi.com

Tharathip Resort – Koh Phangan
73 Moo 4, T. Phangan Koh Phangan
Suratthani 84280
www.tharathipresort.com

Amaresa Resort & Sky Bar
130/22 M.6 T.Bantai, Ko Phangan
Surat Thani 84280
www.amaresaresort.com

Fairyland Club Resort – Koh Phangan
119/2 M.6, Haad Rin Nok, Ban Tai, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.haadrinfairyland.com

Salad Beach Resort – Koh Phangan
Koh Phangan
Suratthani 84280
www.phangan-saladbeachresort.com

See Through Boutique Resort – Koh Phangan
85/6, Moo 8, Haad Yao, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.haadyao.net

Milky Bay Resort – Koh Phangan
103/4 Moo 1, Bantai, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.milkybaythailand.com

Da Kanda Villa Beach Resort – Koh Phangan
19 Moo 1 Ban Tai Beach, Koh Pha-Ngan
Suratthani 84280
www.dakandaresort.com

Bottle Beach 1 Resort
PO BOX 48 Koh Phangan
Surant Thani 84280
www.bottlebeach1resort.com

Dew Shore Resort
Moo 1, Ban Tai, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.dewshore.com

Haadyao Bayview Resort & Spa – Koh Phangan
57 Moo.8 Tambon, Koh Phangan, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.haadyao-bayviewresort.com

Chantaramas Resort & Spa – Koh Phangan
123 Moo 4 Baan Tai Koh Phangan
Suratthani 84280
www.chantaramas.com

Cookies Salad Resort
Haad Salad, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.cookies-phangan.com

Kupu Kupu Phangan Beach Villas and Spa
69/13 Moo 4 Naiwok
Koh Phangan 84280
www.kupuresorts.com/kohphangan/

Haad Yao Villa
53/3 Moo.8, Haad Yao Beach, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.haadyaovilla.com

Buritara Resort and Spa – Koh Phangan
113/3 Baan Chaloklum, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.buritararesort.com

Lime n Soda Beachfront Resort – Koh Phangan
31/10 Moo 1 Thong Sala, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.limesodathailand.com

Long Bay Resort Koh Phangan
58/5 Haad Yao, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.longbay-resort.com

Hacienda Resort & Beach Club – Koh Phangan
100/3 Moo 1, Ao Baan Tai, Koh Phangan
Surat Thani 84240
www.beachresorthacienda.com

Thongtapan Resort – Koh Phangan
22 Moo 5 Baantai Koh Phangan
Surathani 84280
www.thongtapan.com

Pariya Resort & Villas Koh Pha-Ngan
153/2 Moo 6 Yuan Beach, Ban Tai, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.pariyahaadyuan.com

Blue Hill Resort – Koh Phangan
117/9 Moo 6, Haad Rin Nai, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.bluehillbeachresort.com

Malibu Beach Bungalows – Koh Phangan
65/1 M.7, Chaloklum Bay Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.malibubeachbungalows.com

Haad Gruad Beach Resort
59/3 Moo 8, Ko Phangan
Surat Thani 84280
www.facebook.com/HaadGruadResort

Wangsai Resort
106/5 Moo 7, Mae Haad Beach, Koh Phangan
Mae Haad 84280
www.wangsairesort.com

Blue Marine Resort – Koh Phangan
110/6 Moo. 6, Haad Rin Nai Beach, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.bluemarinephangan.com

The 1 Boutique Hotel
209/3 Moo 1, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.the1boutiquekohphangan.com

Nice Sea Resort – Koh Phangan
19/3 Moo. 8 Koh Phangan
Suratthani 84280
www.phangannicesea.com

Grand Sea Resort
152 Moo 1, Ao Nai Wok, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.grandsearesort.com

First Villa – Koh Phangan
145/5 Moo 1, Baan Tai beach, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.firstvillaphangan.com

Wattana Resort
69/2 Moo.7 Chaloklum Beach, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.wattanaresort.com

Bay Lounge & Resort – Koh Phangan
32/6 Moo4, Bankai, Koh Phangan
Surrathani 84280
www.baylounge.com

Baan Haad Yao Villas
56/16 Moo8, Haad Yao, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.baanhaadyaovillas.com

Oceanus Resort
94/2 Mu 1, Ko Phangan
Surat thani 84280
www.oceanusresort.com

Phangan Tropicana Resort
Thong Sala Bay, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.koh-tao-tropicana-resort.com

Rung Arun Resort
Baan Tai, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.rungarun-resort.com

Sun Sea Resort
56/4, Moo. 4, Tambon koh phangan
Suratthani 84280
www.seasunsetresort-kohphangan.com

Baan Kuasakul Resort
7/7 m.5 meanam, Amphoe Koh Sa-Mui
Surat Thani 84330
www.facebook.com/BaanKuasakulResort

Phangan Beach Resort
111/2 Moo 1, Bantai, Koh Phangan
Surat Thani 84330
www.phanganbeachresort.com

Lucky Resort
59/4 Moo 8, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.luckyresort.com

Lighthouse Bungalows
Koh Phangan Island
Suratthani 84280
www.lighthousebungalows.com

Benjamin Hut
84/38 Moo 8, Haad Chao Phao
Koh Phangan 84280
www.benjaminshut.com

JB Hut Bungalows
Haad Yao
Koh Phangan 84280
www.jbhutphangan.com

Seaboard Bungalow
53/1 Moo 8, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.seaboardbungalow.com

Sunset Cove Resort
78/11 M.8 Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.thaisunsetcove.com

The Villa Koh Phangan
152/3 Moo 1, Nai Wok, Koh Phangan
Surat Thani 84280
www.thevillahacienda.com

Phangan Utopia Resort
Moo 7, Baan 85/2, Chaloklum, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.phanganutopia.com

Namthip Home Beach Bungalow
97/3-7 moo 1, Ban Tai beach
Ko Phangan 84280
www.namthip-homebeach.com

Chang Phueak Phangan Resort
130/15 Moo 6, Baan Tai, Koh Phangan
Suratthani 84160
www.changphueakresort.com

Haad Son Resort
Haad Son 85, moo 8, Koh Phangan
Suratthani 84280
www.haadson.net

Charm Churee Villa Koh Tao
30/1 Moo2 Jansom Bay , Koh Tao
Suratthani 84360
www.charmchureevilla.com

Jamahkiri Spa & Resort – Koh Tao
21/2 Moo 3 Koh Tao
Suratthani 84360
www.jamahkiri.com

Koh Tao Hillside Resort
19/1 Moo 1, Tumbon Koh Tao, Amphur Koh Pha-Ngan
Suratthani 84360
www.kohtaohillside.com

Koh Tao Coral Grand Resort
Sairee Beach, Koh Tao
Surat Thani 84280
www.kohtaocoral.com

Tanote Villa Hill Resort
23/3 Moo 3, Tanote Bay, Koh Tao
Surat Thani 84360
www.tanotevillahill.com

Koh Tao Montra Resort & Spa
1/ 51 Moo 2 Koh Tao
Surattani 84280
www.kohtaomontra.com

Koh Tao Simple Life Resort
14/11 Moo 1, Sairee Beach, Koh Tao, A. Koh Phangan
Suratthani 84360
www.kohtaosimpleliferesort.com

Pinnacle Koh Tao Dive Resort
26/20 Moo 3, June Juea Beach, Koh Tao, Phangan Island
Surat Thani 84820
www.pinnaclehotels.com

Sairee Hut Dive Resort
14/45 mu1 koh tao
Surathani 84360
www.saireehutkohtao.com

Koh Tao Bamboo Huts
30/2 Jax Trek, Koh Tao
Suratthani 84360
www.kohtaobamboohuts.com

Montalay Beach Resort – Koh Tao
Tanote Bay, Koh Tao, Surat
Surat Thani 84360
www.montalayresort-kohtao.com

Dusit Buncha Resort – Koh Tao
31 /3 Moo 1 T. Koh Tao
Surathani 84360
www.dusitbuncharesort.com

Haad Tien Beach Resort – Koh Tao
19/9 Moo 3, Haad Tien (Shark Bay), Koh Tao
Surat Thami 84360
www.haadtien.com

Monkey Flower Villa – Koh Tao
P.O. Box 37
Koh Tao 84360
www.kotaovilla.com

Seashell Resort Koh Tao
9/1 Sairee Beach, Koh Tao
Surat Thani 84360
www.seashell-kohtao.com

Pier 24 Boutique Guesthouse
6/24 Moo 2, Ban Ko Tao,
Chumphon 84360
www.facebook.com/Pier24KohTao

Ko Tao Resort
19/1 Moo 3 Chalok Baan
Kao Ko Tao 84360
www.kotaoresort.com

Ban’s Diving Resort
Haad Sairee, Koh Tao
Surat Thani 84360
www.bansdivingresort.com

Thalassa Hotel – Koh Tao
17/100 Moo1 Haad Sairee
Koh Tao 84360
www.thalassakohtao.com

Koh Tao Regal Resort
Mae Haad Beach
Koh Tao 84360
www.kohtaoregal.com

Thipwimarn Resort – Koh Tao
16/7 Haad Sairee, Koh Tao
Surat Thani 84360
www.thipwimarnresort.com

ShaSa Resort & Residences Koh Samui
116/1 Moo 2 Tambon Mared, Laem Set, Koh Samui
Surat Thani 84310
www.shasahotels.com

Ban Kao Tropical Boutique Residence & Spa
69/6 Moo 4 T. Namuang, Koh Samui
Suratthani 84140
www.bankaotropical.com

Banburee Wellness Resort & Spa
102/8 Moo 3, Laem Set Road, Namuang, Koh Samui
Suratthani 84140
www.banbureeresort.com

Centara Villas Samui
111 Moo 2, Maret, Natien Beach
Samui 84310
www.centarahotelsresorts.com

Asia Sprit Lodge and Spa
150/11 Moo 3 T. Taling-Ngam
84140 Koh Samui
www.asiaspiritlodge.com

Baan Wanora
Baan Makam
Koh Samui 84140
www.baanwanora.com

Villa Kalyana
113/1 Moo 5 Laem Sor Beach, Koh Samui, Taling Ngam
Surat Thani 84140
www.villakalyanasamui.com

Connies Villas
25/13 Moo 2, Namuang Waterfall 2
Koh Samui 84140
www.conniesvillas.com

Samui Sense Beach Resort
124/61 Moo 3 Maret Lamai Beach, Koh Samui
Suratthani 84310
www.samuisense.com

Aloha Resort
128 Lamai Beach, Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.alohasamui.com

Fenix Beach Resort Samui
26/1-3, Moo 3, Maret District (Lamai Beach), Koh Samui
Suratthani 84310
www.fenixresortsamui.com

Renaissance Koh Samui Resort & Spa
208/1 Moo 4, T. Maret, Lamai Beach
Koh Samui 84310
www.marriott.com

Coconut Beach Resort Samui
124/433 Moo 3 Lamai Beach, Marat Samui
Suratthani 84310
www.coconutbeachsamui.com

Le Meridien Koh Samui Resort & Spa
146/24 Moo 4, Lamai Beach, Maret, Koh Samui
Surat Thani 84310
www.lemeridienkohsamui.com

Samui Jasmine Resort
Lamai Beach
Koh Samui 84310
www.samuijasmineresort.com

Samui Laguna Resort
124/103 Lamai Beach, Koh Samui
Suratthani 84310
www.samuilaguna.com

Rummana Boutique Resort
124/10 Moo 3 Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.rummanaresort.com

Serene Hill Resort & Spa
127/60 M.3 Lamai Beach A.Koh Samui
Suratthani 84310
www.serenehillresort.com

Lamai Buri Resort
126/69 M.3, T.Maret, Lamai Beach, Koh Samui
Suratthani 84310
www.lamaiburiresort.com

Silavadee Pool Spa Resort
208/66 Moo 4, Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.silavadeeresort.com

Rocky Boutique Resort
438/1 Moo 1, T. Maret, Amphur Koh Samui
Suratthani 84310
www.rockyresort.com

Lamai Inn 99
109/11 Moo 3, T.Maret, Koh Samui
Surat Thani 84310
www.lamaiinn.com

Weekender Resort
124/19 Moo 3 Lamai Beach, Koh Samui
Suratthani 84310
www.weekender-samui.com

Ammatara Pura Pool Villas
128/75-76 Moo 3, T.Maret, Koh Samui
Surat Thani 84310
www.ammatarapura.com

Lazy Days Samui Beach Resort
438/117 Moo 1 Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.lazydaysamui.com

Am Samui Palace
124 / 39 Moo 3, T. Maret, Lamai, Koh Samui
Suratthani 84310
www.amsamuipalace.com

Montra Hotel
142/33-42 Tambon Maret, Aumpur Koh Samui
Suratthani 84310
www.montrasamui.com

Banyan Tree Samui
99/9 Moo 4, Maret, Lamai Beach, Koh Samui
Surat Thani 84310
www.banyantree.com

Samui Tonggad Resort
99 Moo 4, Lamai Beach Road, T.Maret, Thong Takian
Lamai Beach 84310
www.samuitonggadresort.com

Beach Republic The Residences
176/34 Moo 4, Tambon Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.beachrepublic.com

Hathai House Samui
84/61 Moo3 T.Maret Koh samui
Suratthani 84310
www.hathaihousesamui.net

Vanda House Resort
127 / 9 Moo 4, Tambon Maret, Koh Samui
Surat Thani 84310
www.vandahouseresort.com

Utopia Resort
124/105 M.3. Maret, Lamai Beach
Koh Samui 84310
www.samui-light.com

Varinda Garden Resort
82/3 M.3 Lamai Beach, Koh Samui
Suratthani 84310
www.varindasamui.com

Aloha Apartment
128 Lamai Beach, Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.alohasamuiapartments.com

Villa Nalinnadda
399/1-4 Moo 1 Maret
Koh Samui 84310
www.nalinnadda.com

Pavilion Samui Boutique Resort
124/24 Moo 3, Lamai, Samui
Surathani 84310
www.pavilionsamui.com

Sand Sea Resort and Spa
155 Moo 4 T.Maret, Lamai Beach, Koh Samui
Surathani 84310
www.samuisandsea.com

Thai House Beach Resort
131 Moo3, Lamai Beach, Maret, Koh Samui
Surattani 84310
www.thaihousebeach-resort.com

Lamai Wanta Resort
124/264 Moo3, T.Maret, Koh Samui
Koh Samui 84310
www.lamaiwanta.com

Lamai Plaza Residence
124/45 M.3 , T. Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.lamaiplazaresidence.com

Samui Seabreeze Place
124/446 Moo. 3 T. Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.samuiseabreezeplace.com

Samui Reef View Resort
404/23 Moo 1, T. Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.samui-reefview.com

Pao Jin Poon Villa
146/48 Moo 4, T.Maret, Lamai beach
Ko Samui 84310
www.paojinpoonbeachfrontvilla.com

Cinnamon Beach Villas
199 Moo 4 Tambon Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.cinnamonsamui.com

Rich Resort Beachside Hotel
109/12 M3 Maret, Ko Samui
Surathani 84310
www.richresortsamui.com

Zara Beach Resort
156/3 Moo 4
Lamai Beach 84310
www.zarabeachresort.com

Amarina Residence
131/10 Moo 3, Lamai Beach, Koh Samui
Surat Thani 84310
www.amarinaresidence.com

Lamai Coconut Resort
124/4 Moo 3, Lamai Beach, Koh Samui
Surratthani 84310
www.lamaicoconutresort.com

Palm Coco Mantra
Lamai Beach, Samui Island
Suratthani 84310
www.palmcoco.com

Lamai Bay View Resort
1/1 M.4 T.Maret Koh Samui
Suratthani 84310
www.bayviewsamui.com

Thai Ayodhya Villas and Spa
125 Moo 3, T. Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.thaiayodhyasamui.com

Bill Resort
127 Moo 3 Maret, Lamai Beach, Koh Samui
Suratthani 84310
www.billresortsamui.com

Promtsuk Buri Resort
146/56 Moo 4, Maret, Koh Samui
Suratthani 84310
www.promtsukburi.com

Tropical Palm Resort and Spa
23/2 Moo 6, Tambon Maret, Amphoe Koh Samui
Suratthani 84320
www.tropical-palm-resort-and-spa.com

Sallamai Resort
206 / 34 Moo 4 T.Maret, Lamai, Koh Samui
Suratthani 84310
www.sallamai-resort.com

The Lipa Lovely Resort
95/70 Moo 2 , Lipa Noi, Koh Samui
Suratthani 84140
www.thelipa.com

Kanok Buri Resort & Spa
84 Moo2, Lipa Noi, Koh Samui
Suratthani 84140
www.kanokburiresort.com

Rajapruek Samui Resort
95/5 Moo 2 Lipa Noi, Thong Yang Beach, Koh Samui
Suratthani 84140
www.rajaprueksamuiresort.com

Viva Vacation Resort
19/4 Moo 3 Lipa noi, Koh Samui
Suratthani 84140
www.vivavacationresort.com

Sea Valley Hotel & Spa
123/3 Moo 2, Lipa Noi
Samui 84140
www.seavalleyhotelandspa.com

Nikki Beach Resort
96/3 Moo, Lipa Noi, Koh Samui
Surat Thani 84140
www.nikkibeach.com

The Siam Residence Deluxe
19/3 Moo 3 Lipa Noi, Koh Samui
Suratthani 84140
www.siamresidence.com

Coco Palm Beach Resort
26/4, Maenam Beach, Koh Samui
Surat Thani 84330
www.cocopalmbeachresort.com

Kirikayan Luxury Pool Villas & Spa
Amphoe Koh Sa-Mui
Surat Thani 84330
www.kirikayan.com

Samui Buri Beach Resort
26/24 Moo.4, Maenam Beach, Koh Samui
Suratthani 84330
www.samuiburi.com

Code Boutique Resort & Residences
55/13 Moo 6, Bang Por Soi 4, Meanam, Koh Samui
Suratthani 84330
www.samuicode.com

Saree Samui
135 Moo 4 Baan Tornsai, Tumbol Mae Nam, Amphur Koh Samui
Suratthani 84330
www.sareesamui.com

Santiburi Resort
12/12 Moo 1, Maenam Beach, Koh Samui
Surat Thani 84330
www.santiburi.com

Fair House Villas & Spa
39 Moo 1 Maenam Beach Koh Samui
Surathani 84330
www.fairhousevillas.com

The Hammock Samui Beach Resort
82/13 Moo 1, T. Maenam
Koh Samui 84330
www.hammocksamui.com

Amarin Samui Hotel
12/71 Moo 1, T. Maenam, A. Koh Samui
Suratthani 84330
www.amarinsamuiresort.com

Paradise Beach Resort
18/8 Maenam Beach, Koh Samui
Suratthani 84330
www.samuiparadisebeach.com

Tropical Garden Lounge Hotel & Resort
19/9 Moo 1 Maenam, Koh Samui
Surat Thani 84330
www.tropicalgardenlounge.com

Hutcha Resort
82 / 11 Moo 1, Maenam, Koh Samui
Suratthani 84330
www.hutcharesort.com

Grand Hill Residence
58/9 Moo 4, Soi 7, Tambol Maenam, Koh Samui
Suratthani 84330
www.grandhillresidence.com

W Retreat Koh Samui
4/1 Moo 1 Tambol Maenam, Surat Thani
Koh Samui 84330
www.wretreatkohsamui.com

Pinnacle Samui Resort & Spa
26/19 Moo 4 Maenam Beach, Koh Samui
Suratthani 84330
www.pinnaclehotels.com

Samui Native Resort and Spa
13/3 moo.2 maenam Koh samui
Suratthani 84330
www.thesamuinativeresort.com

Harrys Bungalows & Restaurant
26/5-9 Wat Napralarn, Mae Nam
Ko Samui 84330
www.harrys-samui.com

Phalarn Inn Samui
28/1 Moo 4, Maenam Beach, Koh Samui
Surrathani 84330
www.phalarninn.com

Palm Point Village
1/6 Moo4 Maenam Beach, Samui Island
Suratthani 84330
www.palmpointsamui.com

Grand Sea View Resotel
175/4 Moo 3, Angthong, Koh Samui
Surathani 84140
www.grandseaviewbeachresotel.com

Jinta City Hotel Samui
310/7 Moo 3 Tumbol Angthong, Koh Samui
Suratthani 84140
www.jintahotel.com

Centra Coconut Beach Resort Samui
114/1 M. 4 T. Taling-ngam
Samui 84140
www.centarahotelsresorts.com

Phangka Paradise Resort
62/4 M.4 Taling Ngam Koh Samui
Surattani 84140
www.phangkaparadiseresort.com

Elements Boutique Resort & Spa
53/5 Moo 4, Phang Ka, Tambon Taling Ngam, Koh Samui
Suratthani 84140
www.elements-koh-samui.com

Am Samui Resort
39 Moo 3, Tambon Taling Ngam, Ko Samui
Suratthani 84140
www.amsamuiresort.com

The Sunset Beach Resort & Spa
126/9 Moo 3, Taling Ngam
Samui 84140
www.thesunsetbeachresort.com

InterContinental Samui Baan Taling Ngam Resort
295 Moo 3, Taling Ngam Beach, Suratthani
Koh Samui 84140
www.samui.intercontinental.com

Parhaisiin tapoihin varata hotelli Koh Samuin lomaa varten lukeutuu Booking.com, maailman suosituin hotellivarauspalvelu.

Booking.com palvelun kautta voit tutustua mm. hotellien yksityiskohtiin, varaustilanteeseen, nähdä valokuvia kohteesta, sekä lukea aikaisempien asiakkaiden jättämiä kommentteja majoituspaikasta.