Thaimaan Patong Beach

Patong Beach on Thaimaan Phuketin saaren suosituin rantalomakohde ja kuuluisa etenkin monipuolisesta yöelämästään sekä aktiiviloman viettomahdollisuuksistaan.

Lomakohteena Patong onkin ideaali paikka juhlimiseen, vauhdikkaaseen ranta-elämään, sekä auringonpalvontaan.

Patong Beach Thaimaa

Iltaa kohti kylästä löytyy kiireinen yöelämä, johon kuuluu satoja ravintoloita, olutbaareja, GoGo baareja, sekä discoja.

Yöelämän keskuksena on alue Soi Banglan (Bangla Road kadun) ympärillä, josta kauemmaksi mentäessä löytyy myös hiljaisia kylänosia.

Ne vierailijat, jotka toivovat näkevänsä eksoottista Idän kulttuuria eivät juurikaan löydä sitä Patongista, vaikkakin höyryävän kuumat kadut, neonvalot, sekä kaoottinen ilmapiiri voivat sinällään olla uudelle tulokkaalle päätä pyörryttävä kokemus.

Patong Beach auringonlasku Thaimaa

Avain Patongista nauttimiseen on ottaa paikkaan tutustuminen omaan tahtiisi, juoden paljon vettä, ja asennoitumalla Thai-sanonnan “mai pen rai” mukaisesti, joka tarkoittaa suomennettuna suunnilleen “älä stressaa, ota rennosti”.

Patong Beach muuntuu kunakin iltana suurikokoiseksi iltabasaariksi, kun kaikki pääväylät tulevat täyteen kojuja, jotka kauppaavat mm. käsitöitä, silkkihuiveja, sarongeja, rantavaatteita, vapaa-ajanvaatteita, nahkatuotteita ja matkalaukkuja, CD-levyjä, tietokonepelejä, sekä elektroniikkaa sekä leluja.

Meno on kaaosmaista mutta hauskaa, jos lähestyt meininkiä oikeanlaisella asenteella. Muista myös, että tinkimisen suhteen pääset parhaisiin tuloksiin ottamalla hinnoista neuvottelun vähemmän vakavasti ja hymyllä varustettuna.

Suurin osa kauppatavarasta on suunnattu alueelle tulleita turisteja varten, joka tarkoittaa myös, että hinnat ovat yleensä hieman korkeampia kuin jos ostaisit samaa tavaraa Phuket Citystä.

Patong Beach yöelämä ThaimaaPatongin pääyömarkkinat levittäytyvät koko rantakadun varrelle, kuin myös pienemmille sivukaduille, kaikkina iltoina viikosta.

Turismin huippukauden aikana Paradise Complexin edustalle rakentuu toinen markkinapaikka 2-3 iltana viikosta, yleensä maanantaisin, keskiviikkoisin, ja perjantaisin.

Tällä markkinapaikalla, joka on avoinna noin klo 18:sta eteenpäin, on runsaasti tavaraa etenkin teinimarkkinoita varten, kuten käytettyjä farkkuja, erikoisia kenkiä ja vaatteita, mutta myös Thai-makeisia, orkideoita, koristeita, ja hiussomisteita.

Koska Patong on Phuketin turismin tärkein keskus, ei ole mikään ihme, että kylästä löytyy myös saaren suurin keskittymä ravintoloita.

Patong on profiililtaan kosmopoliittinen paikka, joka houkuttelee luokseen vierailijoita kaikkialta maailmasta, joka heijastuu myös tarjolla olevien ravintoloiden keittiökulttuurien monipuolisessa valikoimassa.

Patong Beach ruokailu ThaimaaRavintoloista löytyy takuuvarmasti aina ruokalajeja, joista et ole ikinä kuullutkaan, ja toisaalta voit ruokailla myös vähemmän eksoottisesti tuttuja eurooppalaisia herkkuja.

Tyyliltään Patongin ruokailupaikoista löytyy valikoimaa kebabeja ja riisiä myyvistä ruokakojuista aina maailmanluokan fine dining kokemuksiin saakka, parhaimmissa paikoissa vetonauloina ollessa julkkiskokkeja sekä kattavia viinilistoja.

Tarjolla on myös Thai-ravintolapihoja, joissa voit liittyä paikallisten seuraan syömään herkullisia ja uskomattoman halpoja aterioita, keskiluokan ravintoloita budjettiystävällisillä eurooppalaisilla ruokalistoilla, sekä trendikkäitä paikkoja moderneilla menuilla ja taidesisustuksilla, joihin tullaan viettämään seurapiirielämää.

Patongin sykkivä yöelämä ei petä kiivaalla menollaan yhtenäkään iltana loman aikana, etenkään Soi Banglan alueella, jossa tytöt, neonvalot, sadat baarit, pubit, yökerhot, ja äänekäs musiikki ovat pääroolissa.

Patong Beachin ranta

Patongin 2 km pitkä kultaisen hiekan ranta on yksi Phuketin saaren suosituimmista rannoista, ja paikka, josta on mukava seurata maailman menoa.

Patong Beach ranta Thaimaa

Päiväsaikaan Patongin ranta on auringonoton ohella aktiviteettien keskus, kun tarjolla on kaikkea aina nousuvarjoilusta ja jetski-ajeluista veneilyyn sekä Thai-hierontoihin saakka.

Marraskuusta huhtikuuhun (koillisen monsuunikauden aikana) Patongin rannikon vedet ovat erittäin tyynejä ja aallottomia.

Toukokuusta lokakuuhun (lounaisen monsuunikauden aikana) esiintyy suurempia aaltoja ja vaarallisiksikin yltyviä merenkäyntejä.

Siksi sinun tulee aina pitää silmällä, jos rannalta löytyy punaisia varoituslippuja, jotka ovat merkkejä siitä, että veteen ei ole turvallista mennä.

Patongin rannan pohjoinen osio, josta löytyy Novotel Phuket Resort lomakeskus, pitää sisällään kauniin pienikokoisen hiekkaisen lahden, jonka kohdalla vedenpohja on erittäin matalalla ja vedet kirkkaita (huipputuristikauden läpi).

Patong Beach ranta-alue Thaimaa

Tässä osassa rantaa on tarjolla rantatuoleja useiltakin tarjoajilta.

Eteläinen puoli rannasta, lähellä Amari Coral Beach Resort lomakeskukseen johtavaa siltaa, sisältää joensuun, jossa useat kalastusveneet ovat ankkurissa.

Toinen puoli sillasta johtaa pienikokoiseen kalastajakylään.

Palveluiden puolesta Patongin rannalta löytyy tarjolla kaikkea mahdollista.

Edullisia aurinkotuoleja löytyy koko rannan alueelta, ja perussettiin kuuluu mukaan kaksi aurinkotuolia, pöytä, sekä auringonvarjo.

Rannan pituudelta löytyy kaikkiaan kolme julkista käymälää, jotka ovat kohtuullisen puhtaita ja joiden käyttö maksaa yleensä muutaman bahtin verran.

Rannalla operoivat aurinkotuolikauppiaat myyvät myös laajaa valikoimaa ruokia, juomia, pikkupurtavaa, sekä tietysti jäätelöä.

Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse poistua aurinkotuoliltasi, kauppiaiden tullessa luoksesi.

Patong Beach aurinkotuoleja Thaimaa

Koko rantaa myötäilevän tien pituudelta löytyy lisäksi ravintoloita ja kahviloita, mukaanlukien jopa McDonald’s sekä KFC, joten lounaan syöminen ei muodostu ongelmaksi.

Patongin ranta on huippukohde jetskin ja nousuvarjoilun harrastamiseen, ja näitä aktiviteetteja tarjoavia palveluntarjoajia löytyy muutaman sadan metrin välein.

Suosittuja aktiviteetteja ovat myös banaaniveneet, vesihiihtäminen, sekä wakeboarding. Voit vuokrata lisäksi käyttöösi Hobie Cat veneen, kajakin, tai purjelaudan.

Surffauksen puolesta suosituin alue Patongin rannasta on sen pohjoinen pääty, jossa aallot voivat ajoittain olla melko hyvät.

Pohjoispääty kivikkoineen on myös suosittua seutua snorklaukseen, ja tähän tarvittavaa välineistöä on helppo vuokrata rannalta.

Alueelta löytyy muutama rantalentopalloverkko, ja pelit, joihin kaikki ovat tervetulleita osallistumaan, alkavat yleensä päivän kuumimman vaiheen jälkeen, noin 16:30 paikkeilla.

Suosittuihin ajanviettotapoihin rannalla kuuluu lisäksi Thai-hieronnat, joita löytyy monipuolinen valikoima varjoisilta alueilta, edullisiin hintoihin.

Päivän mittaan rantaa kulkevat edestakaisin erilaistet rantakaupustelijat, jotka myyvät mm. silkkituotteita, vaatteita, hennatatuointeja, rihkamakoruja, hedelmiä, jäätelöitä, sekä pähkinöitä.

Patong Beachin nähtävyydet

Patong on lomakohteena kuuluisin Phuketin saaren parhaasta yöelämästään, mutta tarjontaan kuuluu myös laaja valikoima muita kohokohtia.

Näihin kohokohtiin luketuvat esimerkiksi Jungceylon Mega Shopping Centre kauppakeskus, Bangla Boxing Stadium Muay Thai otteluineen, sekä Wat Patongin temppeli.

Bangla Boxing Stadium juliste Patong Beach ThaimaaNäistä Bangla Boxing Stadium tarjoaa Thai-nyrkkeilyn (Muay Thai) otteluita kolmena iltana viikossa, keskiviikkoisin, perjantaisin, sekä sunnuntaisin.

Otteluita järjestävät ammattimaisesti toimivat Muay Thai promoottorit, ja monet otteluihin osallistuvat kamppailijat ovat ulkomaalaisia nyrkkeilijöitä.

Ulkoapäin nähtynä nyrkkeilystadion vaikuttaa enemmänkin suurelta luolalta kuin modernilta urheilutilalta, mutta sisältäpäin paikka on aito nyrkkeilystadion.

Bangla Boxing Stadium sijaitsi alunperin Soi Banglassa, mistä johtuu sen nykyinen nimi. Nykyisin paikka löytyy Jungceylonin takaa, vastapäätä Banzaan markkinoita.

Lippuja otteluihin myydään muutamassa eri kategoriassa, joista kalleimpia ovat VIP-istuimille oikeuttavat liput.

Toinen Muay Thai nyrkkeilystadion löytyy Sai Namyen Road kadun varrelta, jossa järjestetään otteluita joka maanantai ja torstai, klo 21 alkaen (klo 23:30 saakka).

Muista nähtävyyksistä Boon Kaw Kong pyhäkkö on rakennettu vuonna 1980.

Vaikka kyseessä ei ole suurikokoinen pyhäkkö, Boon Kaw Kong on erittäin arvostettu.

Kun uskovien toiveet tulevat toteen, he tulevat yleensä takaisin pyhäkölle osoittamaan kunnioitustaan esimerkiksi sytyttäen sarjan sähikäisiä tai lahjoittaen rahaa paikan kunnossapitoon.

Patongin pohjoispäädystä löytyy puolestaan Loma Park puisto, joka on virkistävän rauhallinen paikka rentoutua varjossa.

Puisto toimii useiden festivaalitapahtumien näyttämönä, ja se on suosittu kohde paikallisille perheille viettää mukavaa iltapäivää.

Jungceylonin kauppakeskus sijaitsee Patongin keskustassa, diagonaalisesti vastapäätä Bangla Road katua.

Jungceylon kauppakeskus Patong Beach Thaimaa

Ostoskeskuksen kaksi lippulaivamyymälää ovat Robinson, tasokas tavaratalo, sekä Big C supermarketti.

Muut yli 200 kauppakeskuksen myymälää myyvät mm. nimekkäitä vaatemerkkejä, silmälaseja, aurinkolaseja, kosmetiikkaa, parfyymejä, kenkiä, DVD-levyjä, tietokonepelejä, matkapuhelimia ja oheistuotteita, sekä elektroniikkaa.

Kauppakeskus sisältää ostosten tekemisen ohella muutakin tekemistä vapaa-aikaan, kuten viisisalisen SF Cinema elokuvateatterin ja 16-rataisen keilailuhallin.

Jungceylonin Shell World Museum sisältää lukuisia värikkäitä ja ainutlaatuisia simpukankuoria, yhteensä 1382 erilaista laatua 135:sta maasta.

Osa niistä on harvinaisia ja arvokkaita kuoria ja fossiileja, yksittäisistä simpukankuorista vaikuttavimman ollessa jättimäinen, yli 200 kg painoinen simpukka.

Kyseessä on simpukankuorista kiinnostuneiden kannalta yksi mielenkiintoisimmista yksityisistä museoista maailmassa.

Museo on avoinna päivittäin klo 11-23, ja löytyy läheltä Shooting Cafea, Jungceylonin Sino Phuket Zone alueelta.

Soi Bangla, Patongin keskeisin juhlinta-alue herää eloon auringon laskiessa, jolloin sen kaduista tulee liikenteeltä suljettuja kävelyväyliä.

Bangla on kuuluisa riehakkaasta yöelämästään, viihdykkeisiin kuuluessa GoGo tytöt, olutbaarit, sekä pauhaava musiikki.

Paikka on täpötäynnä kävijöitä useimpina iltoina vuoden ympäri, baarien kilpaillessa toistensa kanssa asiakkaista.

Wat Suwan Khiri Wong Patong Beach ThaimaaWat Suwan Khiri Wong temppeli sijaitsee lähellä Patongin yöelämän seutua, ollen paikallisen Thai Buddhismin palvonnan keskus.

Temppeli sisältää kauniita rakenteita, mukaanlukien pääkappelin, pagodin, sekä luostarihallin ja Buddha-patsaita.

Rakennuksen tiloissa asuu munkkeja, jotka keräävät jokaisena aamuna ruokaa läheisen yhteisön kyläläisiltä, jotka tulevat heidän reittinsä varrelle.

Näky on vilahdus Patongin kylän alkuperäisestä menneisyydestä, jolloin paikka oli vain vaatimaton kalastajakylä.

Myös Wat Patong nimellä tunnettu temppeli on avoinna päivittäin varhaisesta aamusta myöhäiseen iltapäivään saakka.

Kathu Mining Museum, joka sijaitsee Kathussa, Loch Palm Golf Clubin ja British International School koulun välisellä kadulla, esittelee paikallisen kaivostoiminnan historiaa.

Museossa kannattaa käydä paikallisen oppaan seurassa, sillä kyltit ja opastukset ovat vain Thain kielellä.

Museo on avoinna maanantaista lauantaihin klo 8-16.

Toinen Kathusta löytyvä nähtävyys on Kathun pyhäkkö, jota monet Phuketin asukkaat pitävät koko saaren pyhimpänä paikkana.

Perinteistä kiinalaista arkkitehtuuria edustava pyhäkkö on avoinna päivittäin, ja se löytyy Kathun kylästä, noin 2 km Kathu-Patong risteyksestä Samkong-Kathu Road tien varrella.

Kaikki Patong Beachin hotellit

Novotel Phuket Resort
Kalim Beach Road, Patong
Phuket 83150
www.novotelphuket.com

Blue Ocean Beach Resort Tri Trang
78/2 Muen Nguen Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.blueocean-beachresort.com

Sea Pearl Villas Resort
12 Prabaramee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.seapearlvillasphuket.com

Holiday Inn Resort Phuket
52 Thaweewong Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.phuket.holiday-inn.com

Burasari Resort
18/110 Ruamjai Road, Tambon Patong, Amphur Kathu
Phuket 83150
www.burasari.com

Mercure Phuket Deevana Patong
239-14 Raj U Thid 200 Pee Road, Patong
Phuket 83150
www.mercure.com

Horizon Patong Beach Resort & Spa
64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Patong Beach, Amphur Kathu
Phuket 83150
www.horizonbeach.com

The Royal Paradise Hotel & Spa
135/23,123/15-16 Rat-U-Thit 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.royalparadise.com

Baan Laimai Beach Resort
66 Thavee-wong Rd. Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.baanlaimai.com

Patong Merlin Hotel
44 Thaveewong Rd., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.merlinphuket.com/patongmerlin/

Nipa Resort Phuket
33 Sainamyen Road, Tumbon Patong, Amphur Kathu
Phuket 83150
www.niparesort.com

The Frutta Boutique
86/14 Pra Baramee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83130
www.frutta-boutique.com

The Lantern Resorts Patong
181/4 Soi Sansabai, Rat-U-Thit 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.lantern-resorts.com

Merlin Beach Resort
99 Muen-Nogen Road, Tri-Trang Beach, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.merlinphuket.com/merlinbeach/

Bliss Hotel Patong
40 Thaveewong Rd., Patong, Kathu
Phuket 83150
www.theblissphuket.com

Destination Patong Hotel and Spa
48 Ruam Jai Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.dusit.com/dusitd2/phuketresort/

Millennium Resort Patong Phuket
199, Rat-Uthit 200 Pee Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.millenniumhotels.com/millenniumpatongphuket/

Eastin Easy Patong Phuket
222 Ratuthit Songroipi Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.eastinhotelsresidences.com/eastinpatongphuket/

Acca Patong
179/79-82 Soi Sansabai, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.accapatong.com

Blue Ocean Studio
273 Rat-U-Thit Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.blueoceanresort-phuket.com

Bauman Residence
201 Pang-Muang Sai Kor Rd
Patong 83150
www.baumanresidence.com

Thavorn Beach Village & Spa
6/2 Moo6, Nakalay Bay, Patong Beach Kathu
Phuket 83150
www.thavornhotels.com/thavornbeachvillage/

Baramee Resortel
266 Prabaramee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.barameeresortel.com

Novotel Phuket Vintage Park
89 Rat U Thit 200 Pee Rd, Patong Beach Kathu
Phuket 83150
www.novotel.com

Duangjitt Resort & Spa
18 Prachanukroh Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.duangjittresort-spa.com

Kalima Resort & Spa
338/1 Prabaramee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.kalimaresort.com

Deevana Patong Resort & Spa
43/2 Raj-U-Thid 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.deevanapatong.com

PGS Hotels Kris Hotel & Spa
25 Ratchapatanusorn Rd., Patong Beach, Katoo
Phuket 83150
www.thekrishotel.com

The Artist House
86/36 Prabaramee Road, Patong
Phuket 83150
www.theartisthousephuket.com

Expat Hotel
163/17 Rathutit 200 Pee Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.expathotel.com

Sunset Apartment Phuket
28/7 Raj-u-tit 200 Rd, Patong
Phuket 83150
www.sunsetapartmentphuket.com

Citin Plaza Patong Hotel and Spa
34/50-57 Prachanukhro Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.citinplazapatong.com

Impiana Resort & Spa Phuket
41 Taweewongse Road, Patong Beach
Phuket 83150
phukethotels.impiana.com.my

Mirage Patong Phuket
184/25-28 Phangmuang Sai Kor Road
Patong 83150
www.miragepatong.com

Hyton Leelavadee Resort Phuket
3 Pracha-Nukhro Rd. Patong Beach
Phuket 83150
www.hytonleelavadee.com

Andatel Grande Patong Phuket
41/9 Rat-U-Thit 200 Pee Rd, Patong Beach
Phuket 83150
www.andatelhotel.com

We Hotel at Sansabai
179/88-94, Phangmuang Sai Ko Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.we-hotel.com

Avantika Boutique Hotel Patong Beach
4/1 Thaweewong Road, Patong
Phuket 83150
www.avantika-phuket.com

Siam Palm Residence
5/13 Haad Patong Road. Aroonsom Square, Patong Beach
Phuket 83150
www.siampalmresidence.com

Andaman Beach Suites Hotel
60/12 Rat-Uthit Song Roi Pee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.beachsuites.com

Andakira Hotel
266 Prabaramee Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.andakirahotel.com

The Kee Resort & Spa
152/1 Thaveewong Rd., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.thekeeresort.com

Austrian Garden – Tai Pan Village
32/1–3 Rat-U-Thit 200 Pee Road, | T. Patong, A. Kathu
Phuket 83150
www.austriangarden.asia

Baan Yuree Resort & Spa
12/1 Petchakut Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.baanyureeresort.com

Aloha Villa
145/2 Rat-U-Thit Songroi Pi Road, Tambon Patong, Amphor Kathu
Phuket 83150
www.phuket-aloha.com

La Flora Resort Patong
39 Thaweewong Road., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.laflorapatong.com

Avista Hideaway Resort and Spa Phuket
39/9 Muen Ngoen Road, Tri-trang Beach, Patong District, Amphur Kathu
Phuket 83150
www.hideaway.avistahotelsandresorts.com

Amari Phuket
Patong Beach
Phuket 83150
www.amari.com/phuket/

Patong Bay Garden Resort
33/1 Thaweewongse Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.patongbaygarden.com

Patong Paradee Resort
7 Prachanukhro Rd., Patong Beach A.Kathu
Phuket 83150
www.patongparadeeresort.com

Urban Patong Mini Hotel & More
188/2-3, Sai Kor Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.urbanpatong.com

Tune Hotel Patong Phuket
56 Raj – Uthit 200 Pee Road, Patong Sub District, Kathu District
Phuket 83150
www.tunehotels.com

Patong Resort Hotel
208 Raj-Uthit 200 Pee Rd., Patong Beach
Phuket 83150
www.patongresorthotel.com

Pimnara Boutique Hotel
195, 197 Rat-U-Thit 200 Pee Road, Patong
Phuket 83150
www.pimnaraboutiquehotel.com

Royal Crown Hotel & Palm Spa Resort
31 Na Nai Rd., Patong Beach
Phuket 83150
www.royalcrownphuket.com

Sunset Beach Resort
316/2 Phrabaramee Road, Tambon Patong, Amphoe Kathu
Phuket 83150
www.sunsetphuket.com

The Album Hotel
29 Sawatdirak Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.thealbumhotel.com

The Bliss Suite
40 Thaveewong Rd., Patong, Kathu
Phuket 83150
www.theblissphuket.com

Citrus Heights Patong Phuket
160/36 Phang Muang Sai Kor Road, Soi Nanai Ruamjai (Nanai Soi 8), Patong
Phuket 83150
www.citrusheightspatong.com

The Senses Resort Phuket
111/7 Nanai Road T.Patong A.Kathu
Phuket 83150
www.thesensesresort.com

Apk Resort & Spa
198 Pang-Muang, Soi Kor Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.apkresort.com

Patong V Hotel
241/35 Rajuthit 200 Pee Road,Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.patongvhotel.com

Patong Lodge Hotel
284/1 Prabaramee Road. Mu 5 Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.patonglodgehotel.com

Phuket Graceland Resort & Spa
190 Thaweewong Road, Patong District, Amphur Kathu
Phuket 83150
www.phuketgraceland.com

Apk Resort
95 Rachapatanusom Rd., Patong, Kathu
Phuket 83150
www.apkresort.com

Loveli Boutique Guesthouse
74 / 29 Nanai Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.loveliguesthousephuket.com

IndoChine Residence & Resort
328/81 Prabaramee Road, Kalim Beach, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.indochineresorts.com

Centra Ashlee Hotel Patong
237/18 Rat-U-Thit Song Roi Pee Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.centarahotelsresorts.com

Andaman Embrace Resort & Spa
2 Hadpatong Road, Patong Beach, Kathu, Kathu
Phuket 83150
www.andamanembrace.com

Le Meridien Phuket Beach Resort
29 Soi Karon Nui, Karon Muang
Phuket 83100
www.lemeridienphuketbeachresort.com

Seaview Patong Hotel
2 Taweewong Rd, Patong Beach
Phuket 83150
www.seaviewphuket.com

The Viridian Resort
206 / 24 Rat-U-Thit 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.viridianphuket.com

The Great at Patong Residence
Unit 1 & 2 – 5 Sirirat Rd, Patong Beach
Phuket 83150
www.thegreatpatong.com

2C Phuket Residence
80/19-20 Soi Dr. Wattana, Thaweewong Rd, Tambol Patong, Amphur Kathu
Phuket 83150
www.2cphuketresidence.com

Rayaburi Hotel Patong
3/8 Sawatdirak Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.rayaburigroup.com

Thanthip Villa
4/1-3 Chalermphrakiat Road (Soi Eden) Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.thanthipvilla.com

Banthai Beach Resort & Spa
94 Thaveewong Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.banthaiphuket.com

Patong Cottage Resort
205/14 Nanai Rd. Patong, Kathu
Phuket 83150
www.patongcottage.com

Baramee Hip Hotel
188/38 Phangmuang Sai Ko Road, Kathu, Patong
Phuket 83150
www.barameehiphotel.com

Patong Voyage Place
31 Sainamyen Road, Patong
Phuket 83150
www.patongvoyageplace.com

Expat Guesthouse
29 / 66 Thanon Ratchapathanuson Patong Beach
Phuket 83150
www.expatguesthouse.com

Nirvana
20/12 Sirirat Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.nirvanainnpatong.com

Jiraporn Hill Resort
207/10 Nanai Road (Sevatasai),Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.jrphotelpatong.com

Thara Patong Beach Resort & Spa
170, 170/1 Thaweewong Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.tharapatong.com

Panomporn Patong Place
44/8-10, Soi Khlongbangwat, Ratchapatanusorn Rd.Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.panompornpatongplace.com

Patong Premier Resort
118 Rat-U-Thid 200 Pee Rd., Patong, Kathu
Phuket 83150
www.patongpremiergroup.com

Amata Resort
189/29 Rat-U-Thit Songroi Pi Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.amatapatong.com

The Album Loft at Nanai Road
129/11 Nanai Rd, Kathu, Patong
Phuket 83150
www.thealbumloftnanai.com

Alfresco Phuket Hotel
162/48-50, 162/58-59 Phung Muang Sai Kor Rd., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.alfrescophuket.com

Patong Pearl Resortel
13 Sawasdeeruk Rd.,Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.patongpearl.com

White Sand Resortel
3/7 Sawadirak Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.whitesandpatong.com

Rayaburi Beach Club
10 Thaweewong Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.rayaburigroup.com/rayaburibeachclub/

7Q Resident
205/9 Prabaramee Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.7qresident.com

88 Hotel
88 Nanai Rd., T.Patong A.Kathu
Phuket 83150
www.88hotelphuket.com

Baumanburi
239/1 Rat-U-Thit 200 Pi Rd., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.baumanburi.com

Sea Sun Sand Resort and Spa
254 Prabaramee Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.seasunsandresort.com

Sunset Mansion Hotel
28-30 Rat-Uthit Rd., Patong Beach, Kathu District
Phuket 83150
www.sunsetmansion.com

Ibis Phuket Patong
10 Chalermphrakiat Road, Kathu, Patong
Phuket 83150
www.ibis.com

Sawaddi Patong Resort & Spa
21 Sainamyen Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.patongsawaddi.com

Absolute Guesthouse Phuket
137 / 3 Nanai Road Patong Beach
Phuket 83150
www.absoluteguesthousephuket.com

Arya Boutique Room
74/34 Soi Baanzahn Patong, Kathu
Phuket 83150
www.aryaboutiqueroom.com

Patong Beach Hotel
124 Taweewongse Rd., Patong Beach
Phuket 83150
www.patongbeachhotel-online.com

Tatum Mansion
66/7-8 Soi Kebsap, Patong Beach
Phuket 83150
www.tatummansion.com

Leelawadee Boutique Hotel
1/1 Siriraj Rd., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.leelaboutique.com

The Nap Patong
5/55 Haad Patong Road., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.thenappatong.com

Patong Paragon Resort & Spa
280 Prabaramee Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.patongparagon.com

BYD Lofts Boutique Hotel & Serviced Apartments
5/28 Haad Patong, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.bydlofts.com

Chill Patong Hotel
18 – 18/3 Rat-u-thit 200 pee Rd. Patong, Kathu
Phuket 83150
www.chillpatong.com

Tropica Bungalow Hotel
132 Thaweewong Rd., Patong Beach
Phuket 83150
www.tropica-bungalow.com

Club Bamboo Boutique Resort & Spa
247/1-8 Nanai Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.clubbamboo.com

Poppa Palace Hotel
14,16 Rat-U-Thit 200 Pee Soi1, T. Patong Rd.,, Kathu District
Phuket 83150
www.poppapalace.com

Absolute Nakalay Boutique Resort
6/113 Moo.6, Kamala, Kathu
Phuket 83120
www.absoluteresorts.com.au

Safari Beach Hotel
136 Thaweewong Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.safaribeachhotel.com

Lamai Hotel
207/1-4 Rat-U-Thit 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.lamaiphuket.com

The Baycliff Condominium
39/117-122 Prabramee Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.thebaycliff.com

La De Bua
1 Rat-U-Thit 200 Pee Soi 1, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.ladebua.com

Blue Ocean Resort and Spa
273 Rat-U-Thit Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.blueoceanresort-phuket.com

Green Mansion
78/7 Soi Wattana Clinic Thaweewong Road Patong
Phuket 83150
www.thegreenmansion.com

Sea Front Home
35/1 Rat-U-Thit Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.seafronthome.com

R-Mar Resort and Spa
33 Soi Rat-U-Thid 200 Pee 1, Rat-U-Thid 200 Pee Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.rmarresortandspa.com

Silver Resortel Patong
3/37 Sawadirak RD.Patong Beach Kathu
Phuket 83150
www.silverresortel.com

Phuvaree Resort
20/45-49 Siriraj Road., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.phuvareeresort.com

Limburi Hometel
205-205/2 Rat Uthit 200 Pi Rd., Kratu Patong
Phuket 83150
www.limburi.com

Patong Sunset Villa
229 Prabaramee Rd, T.Patong, Amphur Kathu
Phuket 83150
www.patongsunsethotel.com

Nanai Villa
154/4 Nanai Road, Patong A, Kathu
Phuket 83150
www.nanaivilla.com

Bang Phu Inn
64/41,43 Soi Kebsap, Taweewomg Road, Patong
Phuket 83150
www.thebangphuinn.com

ELLA Bed
100/19-20 Soi Permpongpattana (Soi Post Office), Thaweewong, Patong
Phuket 83150
www.theellagroup.org

Soleluna Hotel
34/18-19 Prachanukro Rd. Patong Beach
Phuket 83150
www.solelunaphuket.com

Diamond Cliff Resort & Spa
284 Prabaramee Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.diamondcliff.com

Ricos Hotel
64/10-11 Soi Bangla Square, Patong
Phuket 83150
www.ricoshotel.com

The Gallery Phuket
10 Rat-U-Thid 200 Pee Soi 1, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.thegalleryphuket.com

I Dee Hotel
34/34-41 Prachanukroh Road, Patong
Phuket 83150
www.ideehotelphuket.com

Ocean View Phuket Hotel
5 Sirirat Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.oceanviewphukethotel.com

The Allano Phuket Hotel
182/4 Phang Muang Sai Kor Rd. Patong Kathu
Phuket 83000
www.allanophuket.com

Club Coconut Resort
140/2 Nanai Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.clubcoconutresort.com

Jang Resort
210/23 Soi Kepsup Rat-U-Thit 200 Pee Road Patong Beach
Phuket 83150
www.jangresort.com

Sabaidee Patong
74/41 Soi Banzaan, Nanai Road Patong, Kathu
Phuket 83150
www.sabaideepatong.com

Neeraja Guesthouse
133/22 Baan Kanchana Soi 2, Nanai Road, Ban Patong
Phuket 83150
www.neerajahouse.com

The Royal Palm Beach Front
66/2 thaweewong Rd., Patong Beach Kathu
Phuket 83150
www.theroyalpalm.com

Hallo Patong
182/5-6, 182/23 Phangmuang sai-kor Rd., Patong, Kathu
Phuket 83150
www.hallopatong.com

Sunshine Patong
34/81-88 Prachanukroh Rd. T.Patong, A.Kathu
Phuket 83150
www.sunshine-patong.com

Palmyra Patong Resort
91/3 Rat-U-Thit 200 Pee Rd., Patong, Kathu
Phuket 83150
www.palmyrapatong.com/

B-Bossa Patong Hotel
158 / 110 Nanai Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.bbossapatong.com

Malin Patong Hotel
34/42-49 Prachanukroh Rd., Patong
Phuket 83150
www.malinpatonghotel.com

Thai Siam Hotel
34 / 77-80 Sirirat Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.thaisiamhotelpatong.com

The Privilege Residence
324/102 Prabramee Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.theprivilege.co.th

My Hotel Patong
13 Rat-Uthid 200 Pee Soi 1 Patong, Kathu
Phuket 83150
www.myhotelphuket.com

The Aim Patong Hotel
184/16, Phangmuang Sai Ko Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.theaimpatong.com

Arimana Hotel
64/1 Nanai Rd., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.arimanahotel.com

Hemingways Hotel
188/17-20 Phangmuang Sai Kor Road,(Sai sam) Patong, Kathu
Phuket 83150
www.hemingwayshotel.com

At Home Boutique Hotel
Sai Ko Road, Patong, Kathu District
Phuket 83150
www.athomephuket.com

Patong Heritage
205/16 Rath U-Thit Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.patongheritage.com

Meir Jarr
244 Rat-U-Thit 200 Pee Road, T.Patong, A.Kathu
Phuket 83150
www.meirjarrhotel.com

Absolute Seapearl Beach Resort
42/11 Taveewong Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.absoluteresorts.com

Golden House
34/2 Prachanukhro Road Patong, Kathu
Phuket 83150
www.goldenhousehotel.com

Baan Yin Dee Boutique Resort
7/5 Muean Ngen Road
Patong 83150
www.baanyindeeboutiqueresort.com

Hillside
257/2 Nanai Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.patonghillside.com

Green harbor Service Apartment
168 / 46 – 48 Soi Nanai 8, Phung Muang Sai Kor Road, Patong
Phuket 83150
www.greenharborpatong.com

Patong Swiss Hotel
30/1-8 Thaweewong Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.swisspatong.com

Casa Del M Resort
14 Soi Prabaramee 3, Prabaramee Rd., Patong, Kathu
Phuket 83150
www.casadelm.com

Patong Gallery Hotel
246/4 Pung Muang Sai Kor Rd, Patong Beach, Kathu District
Phuket 83150
www.patonggalleryhotel.com

Absolute Bangla Suites
68/1 Soi Bangla, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.absoluteresorts.com

Bamboo Beach Hotel
2 Soi Prabaramee 7, Prabaramee Road
Phuket 83150
www.bamboobeachhotel.com

Swiss Palm Beach
2 Soi Eden, Chalermprakiate Road, Kathu
Patong 83150
www.swisspalmbeach.com

Patong Hemingway Hotel
179/95-98 Soi Sansabai Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.patonghemingways.com

Stanleys Guesthouse Pub & Restaurant
74/6 soi Banzaan, Ban Patong
Phuket 83150
www.facebook.com/StanleysGuesthouse

Sun Hill Hotel
245/2 Nanai Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.sunhill-phuket.com

Mochic Residence Nanai
205/40 Soi Nanai 6 Nanai Rd. Patong Kathu
Phuket 83150
www.mochicresidence.com

Patong Mansion Hotel
29/1 soi prasertsub 1- Road Ratchapathanuson, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.patong-mansion.com

Atchara Villa
4 Soi Prabarami 4,Prabarami Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.villaatcharapatong.com

Patong Bay Inn
188 / 6 Phangmueang Rd., Patong Beach Kathu
Phuket 83150
www.patongbayinn.com

Salathai Resort Phuket
10/4 Sawatdirak Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.phuketsalathai.com

Squareone
241/34 Ratuthit Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.square1.biz

Anchalee Inn
267/269/271 Rat-U-Thit 200 Pee Rd., Patong Beach
Phuket 83150
www.anchaleeinn.com

Phuket Paradise Hotel
178/16-17 Puangmuang Saikoe Road, Ban Patong
Phuket 83150
www.facebook.com/PhuketParadiseHotel

Pj Patong Resortel
198/1-2 Pungmunsai-Kor Rd., Patong, Kathu
Phuket 83150
www.pjpatongresortel.com

B-Lay Tong Phuket MGallery Collection
198 Taveewong Rd, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.b-laytong.com

Patong Bay Resotel
73 Prabaramee Rd., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.patongbayresotel.com

The Front Apartments
30 Thaveewong Rd., Patong Beach
Phuket 83150
www.thefronthotelpatong.com

Noble House
241/11-12 Rat-U-Thit Pee 200 Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.noblehousepatong.com

Bauman Hotel
239/1 Rat-U-Thit 200 Pi Rd., Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.baumanhotel.com

Orchid Residence
171/22 Soi SanSabai, Patong Beach
Phuket 83150
www.orchid-residence.com

Rattana Hill Apartment
9, 50 Pee Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.rattana-phuket.com/rattanahill.htm

Nara Grandeur Hotel Patong
89 Phungmuang Sai Kor Road, Patong ,Sub Dist, Kathu Dist
Phuket 83150
www.naragrandeur.com

Sai Rougn Residence
17 Phetchakut Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.sairougnresidence.com

Patong Holiday
87/1-4,Sai Kor Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.patongholiday.com

Patong Terrace Boutique Hotel
209/12-13 Rat-U-Thit Rd. T. Patong, Kathu District
Phuket 83150
www.patongterrace.com

SM Resort
20/42 Sirirat Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.smresort.net

Merrison Inn Patong
5/35 Hat Patong Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.merrisoninn.com

The Nest Resort
158/2 Nanai, Patong
Phuket 83150
www.thenestresort.com

Patong Beach Bed and Breakfast
112 Thaveewong Road (Beach Road) Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.patongbeachbandb.com

Begonia Wing K-Hotel
180 Rat U tit 200 Pee Road, Patong Beach
Phuket 83150
www.k-hotel.com

Athome Hotel at Nanai 8
164/25-26 Soi Nanai 8 Nanai Rd. Patong Beach Kathu
Phuket 83150
www.athome-hotels.com

Mochic Siri Serviced Apartment
5/3-5 Sirirat Rd. Patong Kathu
Phuket 83150
www.mochicresidence.com/siri/

Ruenbuathong Boutique Guest House
77/1 Rat-U-Thit 200 Pee Rd, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.ruenbuathong.com

Baan Boa Resort
16 Thaweewong Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.baanboaresort.com

MVC Patong House
94/10 Sai Namyen Rd., Patong Beach, T. Patong, A.Kathu
Phuket 83150
www.mvcpatonghouse.com

The Kris Residence
24/129 Siriraj, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.krisresidencephuket.com

Orchid Hotel & Spa
320 Soi.7 (Prabaramee), Ban Kalim, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.theorchidhotel-phuket.com

Hotel Sole Patong
Phang Muang Road, 188/31/32, Patong Beach
Kathu 83150
www.hotelsolepatong.com

Bella Tropicana Hotel & Guesthouse
132 Nanai Road Patong
Phuket 83150
www.bellatropicanahotel.com

Phil Boutique Hotel at Sansabai
179/83-84 soi sansabai, Patong Beach
Phuket 83150
www.phil-bh.com

CC Porntip Hotel
189/8-10 Rat-U-Thid 200 Pee, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.ccporntiphotelphuket.com

Baan Paradise Hotel
141 Thanon Ratutthitsongroipi, Ban Patong
Phuket 83150
www.facebook.com/baanparadisephuket

Troy Guest House
78/16-19 Soi Na Nai 8 Phungmeaung Sai Kor Road Tumbol Patong Kratu
Phuket 83150
www.troygh.com

Chic Boutique Hotel
157/1 Nanai Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.chicboutiquehotel.com

Patong Budget Rooms
125/2 Rat-U-Thit 200 Pee Road Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.patongbudgetrooms.com

Aspery Hotel
5/41-51 Patong Beach Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.asperyphuket.com

The Front Hotel
30 Thaveewong Rd., Patong Beach
Phuket 83150
www.thefronthotelpatong.com

Seeka Boutique Resort
164/8 Nanai Rd. Patong Beach Kathu
Phuket 83150
www.seeka-resort.com

The Belle Resort
104/31-33 Patong Beach, Soi Post Office (Pri-Sa-Nee), Thaweewong Road, Kathu
Phuket 83150
www.thebelleresort.com

Eing Lay Beach Guest House
143/32 Rat-Uthid, 200 Pee Road, Phuket
Patong Beach 83150
www.einglaybeachguesthousepatong.com

Apsara Residence
179/11-12 Soi San Sabai, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.apsararesidence.com

Sleep with Me Hotel
187/5 Rat-U-Thit- 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu
Phuket 83150
www.sleepwithmehotels.com

Tanawan Phuket Hotel
162/44-45, 162/88-89-90 Phung Muang Sai Kor Rd., Kathu
Phuket 83150
www.tanawanphukethotel.com

Star Guesthouse
143/8-9 Rat-U-Thit 200 Pee Rd. Way in The Royal Paradise Hotel, Patong Beach
Phuket 83150
www.starguesthousephuket.com

The Chilli Salza Patong
141/44 Rat-u-thit 200 Pee Road, T. Patong, A. Kratu
Phuket 83150
www.thechillipatong.com

Capsule Hotel & Sauna
29/1, Soi Bangla, Bangla Mall Basement 1, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.facebook.com/CapsuleHotelAndSauna

The Blue Marine Resort & Spa Phuket
290/1 Prabaramee Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.centarahotelsresorts.com

Blue Sky Patong
236/1-5 Pangmuang Sai Kor Road, Patong, Kathu
Phuket 83150
www.blueskypatonghotel.com

Parhaisiin tapoihin varata hotelli-ja muu majoitus Patong Beachin alueella on maailman suosituin verkkopalvelu hotellivarauksille, Booking.com.

Booking.com sivuilta löytyy kunkin kohteen yksityiskohtaiset tiedot, valokuvia, varaustilanne, sijainti kartalla, palautteita aikaisemmilta asiakkailta, ja paljon muuta.