Tukholman Affordable Luxury laukkukauppa

Käytettyjä designer-laukkuja myyvä Affordable Luxury toimii Tukholman Sturegallerian puitteissa (Stureplan 4A).

Vuodesta 2010 toiminnassa ollut Affordable Luxury on nykyään yksi Skandinavian tärkeimpiä käytettyjen aitojen designer käsilaukkujen ja asusteiden kauppa.

Affordable Luxury laukkukauppa TukholmaJokainen myynnissä oleva tuote on ainutlaatuinen, käsinvalittu, ja liikkeen ammattilaisten tutkima aitouden suhteen.

Jokaiseen tuotteeseen tulee itse asiassa kaupan mukana mukaan 100% aitoustakuu, tai saat rahasi takaisin.

Myymälä on muotimaailmaa tarkkaan seuraavien, hintatietoisten asiakkaiden, kuin myös vintage-laukkuja, rajoitettuja eriä, sekä keräilykappaleita etsivien suosima paikka.

Laukkujen suhteen valikoimissa löytyy mm. olkalaukkuja, käsilaukkuja, kukkaroita, jenkkikasseja, asiakirjasalkkuja, lähettilaukkuja, sekä kauppalaukkuja.

Asusteiden puolesta voit hankkia esimerkiksi rannekoruja, kosmetiikkalaukkuja, korvakoruja, huiveja, kaulakoruja, kelloja, vöitä, aurinkolaseja, ja lompakoita.

Suosittuihin, myymälän valikoimissa edustettuihin maailman tunnetuimpiin tuotemerkkeihin kuuluvat muun muassa Louis Vuitton, Hermes, Chanel, Balenciaga, Celine, Gucci, sekä Prada.

Voit ostamisen sijasta myös myydä oman laadukkaan laukkusi myymälän kautta (keskimääräisen myyntiajan ollessa 2-6 viikkoa) tai suoraan liikkeelle.

Affordable Luxury Sturegallerian
Stureplan 4A
114 35 Tukholma
www.affordable-luxury.se

Affordable Luxuryn liike löytyy osana Tukholman muodikasta Sturegallerian kauppakeskusta, aivan kaupungin ytimessä.

Sturegalleriaan kuuluu lukuisia erikoisliikkeitä, muotiliikkeitä, ravintoloita, kahviloita, ja mm. historiallinen Sturebad-kylpylä.