Tukholman BlomsterCompagniet kukkakauppa

Kukkakauppa BlomsterCompagniet toimii Tukholman keskustan Sturegallerian kauppakeskuksessa, osoitteessa Grev Turegatan 9A.

Myymälä, joka on ollut avoinna lokakuusta 2010, tarjoaa ostoskeskuksessa kukkia hyvällä asiakaspalvelulla ja asiantuntemuksella.

BlomsterCompagniet kukkakauppa Sturegallerian TukholmaKukkaliikkeen painotuksena ovat luovuutta osoittavat kokonaisuudet, etenkin kukkasidosten suhteen.

BlomsterCompagniet tunnetaan myös kukkatuotteidensa korkeasta laadusta, asiakkaiden saadessa inspiraatiota ja asiantuntemusta kaikenlaisten kukkasidosten, kukkakoristeluiden, sekä sisustusyksityiskohtein puitteissa.

Saat hankittua liikkeestä kukat kaikkiin tilaisuuksiin, niin kukkakimppuina kuin kukkakoristeinakin, esimerkiksi päivällistarjoiluihin, juhliin, kutsuihin, sekä häihin.

Kukkakimput tai vaikkapa vain muutamat yksittäiset kukat ovat aina toteutettuja taiteellisella tavalla.

Myymälästä saa ostettua lisäksi kauniita ruukkuja, erikoisia kasveja, lyhtyjä, tynnyreitä, kynttilöitä, sekä kauniita käsinkudottuja tyynyjä ja muita sisustusesineitä esteettisen miljöön luomiseen.

Liike tarjoaa neuvontaa häiden, juhlien, hautajaisten, ja muiden suurten tapahtumien suhteen, joiden suunnittelu on hyvä aloittaa hyvissä ajoin parhaiden tulosten varmistamiseksi.

BlomsterCompagnietista voit myös lähettää kukkia koko Suur-Tukholman alueella kukkalähettipalvelun kautta, ja toimituksina muualle Ruotsiin & muualle maailmalle.

Kukkakaupan osaamiseen kuuluvat kukat ja kasvit yritysten tarpeisiin, esimerkiksi tervetuliaiskukat uusille työntekijöille tai tuoreet, trendikkäät kukat viikottaisiin palavereihin.

Samaan tyyliin myynnissä on pitkäaikaisia ja helppohoitoisia kukkia liikkeiden ja myymälöiden sisäänkäyntien yhteyteen, luomaan asiakkaille miellyttävän kokonaisuuden heidän saapuessaan asioimaan.

BlomsterCompagniet Sturegallerian
Grev Turegatan 9A
114 46 Tukholma
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17, su klo 12-17
www.blomstercompagniet.se

BlomsterCompagniet operoi Facebook-sivustoa osoitteessa www.facebook.com/MetteMaritBlomsterCompagniet.

Sivusto on hyvä paikka tutustua erilaisiin ajankohtaisiin kukkatarjouksiin ja uutuustuotteisiin.