Bönor & Blad tee- ja kahvikauppa – Tukholma, Malmö, Uppsala

Bönor & Blad tee- ja kahvikauppa toimii Ruotsin puitteissa 9 myymälän verkostolla neljällä paikkakunnalla – Suur-Tukholman seudulla, Malmön kaupungissa, Valbossa, sekä Uppsalassa.

Ketjun tavoitteena on tarjota asiakkailleen yksinkertaisia elämännautintoja arkipäivään sekä jännittäviä makuelämyksiä – myös makeisia ja karkkeja – eri puolilta maailmaa.

Yhtiö on konseptina uudenlainen, viehättävä, ja alaansa intohimoinen perheyritys, jonka tuotevalikoimista löytyy ratkaisuja vaikkapa harmaan iltapäivän piristämiseen tai lauantaijuhlien menestyksen takaajaksi.

Bönor & Blad kahvi-ja teekauppa Tukholma - Ringen Centrum.

Tukholma – Ringen Centrum.

Keskeisinä tuotekategorioina myymälöistä löytyvät teet, kahvit, suklaat, makeiset, pienet naposteltavat, posliinituotteet, teen ja kahvin valmistusvälineet & oheislaitteet, tee- ja kahvipurkit, sekä lahjatavarat.

Mikäli olet ostamassa teetä, niitä löytyy valikoimissa B&B Tea Collection, musta tee, vihreä tee, punainen tee, valkoinen tee, ekologinen tee, oolongtee, yrttitee, sekä pussitee.

Kahvi- ja teekauppa Tukholma - Bönor & Blad.

Kahvikategoriassa liikkeissä ovat kaupan kahvisekoitukset, espresso-kahvit, erikoiskahvit, ekologiset kahvit, ja maustetut kahvit.

Makeisten ja karkkien suhteen hyllyillä on tarjolla suklaita & tryffeleitä, lakritsimakeisia, kakkuja & shortbread-keksit, makeisrasiat & konvehdit, sekä hillot, marmeladit & hunajat.

Suklaakauppa Tukholma.

Voit shoppailla myös posliinituotteita ja tee- ja kahvinvalmistamisen oheistuotteita kategorioissa kupit & mukit, purkit, teekannut, kahvinkeittimet, ja muut oheistuotteet (kuten teesiivilät, matchavispilät, teesuodatinpaperit, mittalusikat, Aeropress-filtterit, jne).

Lahjatavaroiden suhteen valikoimat sisältävät muun muassa teetä lahjapakkauksissa ja onnittelukortteja, sekä erilaisia lahjakortteja.

Marmeladi ja sininen juusto - Bönor & Blad.

Bönor & Blad kahvi-ja teekauppa aloitti toimintansa vuonna 1975, kun Margaretha Falck avasi Uppsalaan teeputiikin nimeltään Tehuset. Ketju alkoi laajentumaan sukupolvenvaihdoksen myötä vuonna 1994, Helena-tyttären tuodessa valikoimiin mukaan kahvi- ja suklaatuotteet.

Nykyään yhtiöllä on omien myymälöidensä ja franchise-kauppapaikkojensa kautta yhdeksä toimipistettä eri puolilla Ruotsia, viisi Tukholman kaupungin & esikaupunkien alueella.

Bönor & Blad tee- ja kahvikauppa – osoitteet & aukioloajat

Bromma – Bromma Blocks
Ulvsundavägen 185C
16867 Bromma
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai-sunnuntai 10-18
bonorochblad.se

Malmö – Emporia
Hyllie Stationsväg 5
21532 Malmö
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20

Nacka – Sickla Köpkvarter
Simbagatan
13141 Nacka
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 11-17

Tukholma – Liljeholmstorget
Liljeholmstorget 3
11763 Stockholm
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai-sunnuntai 10-18

Tukholma – Ringen Centrum
Götgatan 132
11862 Stockholm
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 11-18

Tukholma – Västermalmsgallerian
S:t Eriksgatan 45
11234 Stockholm
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 11-17

Uppsala – Gränbystaden
Marknadsgatan 1
75431 Uppsala
Aukioloajat: maanantai-sunnuntai 10-20

Uppsala – Stora Torget 3
Stora Torget 3
75320 Uppsala
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-18, lauantai 10-17

Valbo
Valbovägen 307-309
81832 Valbo
Aukioloajat: maanantai-perjantai 10-20, lauantai 10-18, sunnuntai 11-18

Voit saada lisätietoja Bönor & Blad kahvi-ja teekauppa myymälöiden tuotteista ja palveluista ketjun virallisten sosiaalisen median sivujen avulla, kuten Facebook-sivulta osoitteessa facebook.com/BonorOchBlad/.

Facebookiin tulee etenkin esimerkiksi esittelyjä tuotevalikoiman kohokohdista, reseptejä erilaisten kahvi- ja teejuomien valmistamiseen, tietoja kausituotteista (kuten ystävänpäivän suklaat), sekä paljon muuta.