Tukholman Calzedonia bikini- ja sukkakaupat

Italialainen Calzedonia operoi Tukholmassa kahta bikini-ja sukkakaupan myymälää, joista toinen on Sturegallerianin yhteydessä ja toinen Fältöversten kauppakeskuksessa.

Calzedonia on Euroopan johtavia ketjuja bikineiden ja uima-asujen ostamiseen. Saat ostettua Calzedonia myymälöistä myös sukat sekä sukkahousut.

Calzedonia TukholmaKaikki tuotteet ovat korkealaatuisia ja muodikkaita, Calzedonian myymälöiden tarjotessa ostoon inspiroivan shoppailumiljöön.

Toimipaikoissa on tarjolla laaja valikoima tuotteita sekä naisille, miehille, että lapsille.

Calzedonia perustettiin vuonna 1987 Italian Veronassa, tarkoituksella myydä asiakkaille uudella tavalla uima-asuja sekä sukkia franchising-myyntiverkoston kautta.

Nykyään ketjuun kuuluu yli 1750 myymälää läpi maailman: Italia, Itävalta, Kypros, Kroatia, Tsekin tasavalta, Kreikka, Unkari, Meksiko, Puola, Portugali, Venäjä, Serbia, Slovenia, Espanja, Ruotsi, Turkki, Ranska, Makedonia, Montenegro, Iso-Britannia, Slovakia, Romania, Saksa, ja Belgia.

Calzedonia bikini- ja sukkakaupat Tukholmassa

Calzedonia Sturegallerian
Stureplan 4
114 35 Tukholma
www.calzedonia.it

Calzedonia Fältöversten
Erik Dahlbergsallén
115 20 Tukholma
Aukioloajat: ma-pe klo 10–19, la klo 10–17, su klo 11–17
www.calzedonia.it

Calzedonian virallinen Facebook-sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/calzedonia.

Facebook-sivut ovat hyvä kohde käydä tutustumassa ajankohtaisiin mallistoihin ja seurata Calzedoniaan liittyviä uutisia.