Tukholman Casall urheiluvaate- ja urheiluvälinekauppa

Urheiluvaatteita ja urheiluvälineitä valmistavalla ruotsalaisella Casallilla on Tukholmassa yksi myymälä, Sturegallerian kauppakeskuksen tiloissa (Grev Turegatan 13A).

Casall on valmistanut yli 30 vuoden ajan korkelaatuisia tuotteita treenaamiseen, intohimolla laadun ja designin suhteen.

Casall myymälä TukholmaFokusryhmänä yhtiön toiminnassa ovat aina olleet ihmiset, naiset ja miehet, jotka ottavat treenaamisen tosissaan ja jotka haluavat näyttää hyvältä treenatessaan.

Yksi Casallin johtavia toimintateemoja onkin treenaamisen ja muodin yhdistäminen saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Naisten vaatteet: topit, t-paidat, pitkähihaiset paidat, takit, tukipaidat, housut, 3/4 housut, tukihousut, sukkahousut, yhden kappaleen treenausasut, hanskat, hatut & lätsät, vesipullot, urheilurintaliivit, sukat, alusvaatteet.

Miesten vaatteet: topit, t-paidat, takit, tukipaidat, huosut, sukkahousut, shortsit, tukihousut, alusvaatteet, sukat.

Urheiluvälineet: käsipainot, muut painot, hansikkaat, kuntosalipallot, U-shape laitteet, joogamatot, tuotteet hierontaan, nyrkkeilysäkit, nyrkkeilyhanskat, nyrkkeilyrukkaset, hyppynarut.

Liikuntalaitteet: soutulaitteet, juoksumatot, crosstrainer-laitteet, pyöräilylaitteet.

Kaikkia näitä tuotekategorioita yhdistää funktionaalisuuden ja tyylin yhdistäminen, tarkoituksella saada tuotteiden käyttäjät tuntemaan olonsa kauniiksi, joka puolestaan auttaa suorituksessa.

Tuoteryhmistä casallWEAR merkin alla olevat tuotteet ovat muodikkaita performanssivaatteita, jotka tunnetaan kompromisseitta valmistetuista designeista, toimivuudesta, sekä korkeasta laadusta.

casallTOOL tuoteryhmä sisältää puolestaan korkealaatuisia ja innovatiivisia treenaukseen tarkoitettuja tuotteita, joilla voi harjoitella kotona, työpaikalla, tai missä tahansa muualla.

Voit tutustua kaikkiin tuotteisiin ja niiden hintoihin Casallin verkkokaupan sivuilla, osoitteessa store.casall.com.

Casall Store Sturegallerian
Grev Turegatan 13A
114 46 Tukholma
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-17, su klo 12-17
www.casall.se

Casallin virallinen Facebook-sivusto toimii osoitteessa www.facebook.com/casalltraining.

Yhtiön Facebook-sivuille tulee muun muassa treenausvinkkejä sekä esittelyjä tuoteuutuuksista.