Tukholman Ceannis laukku- ja asustemyymälä

Ruotsalainen laukkuja ja asusteita valmistava Ceannis Living Accessories operoi Tukholmassa yhtä lippulaivamyymälää, Sturegallerian ostoskeskuksen puitteissa.

Vuonna 2002 Ann-Louise Andrénin perustama Ceannis on rakennettu kauniiden ja funktionaalisten, korkeaa laatua ja huippumuotia edustavien käsilaukkujen ja asusteiden designin ja valmistamisen ympärille.

Ceannis laukku- ja asustemyymälä TukholmaCeanniksen intohimona ovat kauniit materiaalit, tuotanto ja design, kaikki yhdistettynä elämäntyylikonseptiksi.

Yhtiö design-filosofia on juurtunut aasialaiseen aistikkuuteen, mutta vahvoilla eurooppalaisilla vaikutteilla.

Ceannis tekee yhteistyötä maailman johtavien toimittajien kanssa, aina kaikkein edistyneimmistä nahkamateriaaleista pienempiin solkiin saakka.

Laukkutuoteryhminä voit ostaa Ceanniksen liikkeestä laukkuja, suuria laukkuja, pieniä laukkuja, olkalaukkuja, ostoslaukkuja, neulelaukkuja, tietokonelaukkuja, ja kosmetiikkalaukkuja.

Muita kategorioita ovat asusteet, kodin tarvikkeet, peitteet, viitat, lompakot, kengät, sekä huivit.

Näiden lisäksi yhtiöllä on aina erikoiskokoelmia, joiden avulla voit hankkia erilaisia samanteemaisia sarjoja.

Voit tutustua kaikkiin ajankohtaisiin tuotteisiin ja niiden hintoihin yhtiön verkkokaupan sivuilla, osoitteessa www.ceannisshop.se.

Ceannis Shop Sturegallerian
Stureplan 4
114 35 Tukholma
www.ceannis.com

Ceannis Living Accessories yhtiön virallinen Facebook-sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/Ceannis.

Facebook-sivuilla kerrotaan muun muassa ajankohtaisista alennusmyynneistä ja muista kampanjoista, sekä kerrotaan yhtiöön liittyviä muita uutisia.