Tukholman Coop Forum ruokakaupat

Coop Forum hypermarketteja on Tukholman alueella viisi kappaletta, mukana Bromman seudulla sijaitseva toimipaikka (Ulvsundavägen 189).

Hypermarkettiketju Coop Forumin taustalta löytyvät Coop Butiker ja Stormarknader AB yhtiöt, jotka myös suurimmalta osaltaan operoivat myymälöitä.

Coop Forum hypermarketti TukholmaOsaa myymälöistä pyörittävät alueelliset osuuskunnat Coopin kanssa tekemänsä sopimuksen pohjalta.

Ketju muodostettiin aikanaan useiden B&W, Robin Hood, Prix, sekä Obs! myymälöiden uudelleennimeämisen ja uudelleenorganisoinnin kautta Coop Forum formattiin sopivina kauppapaikkoina.

Suurimmat Coop Forum kaupat pitävät sisällään kattavan hypermarketin tuotevalikoiman, mukaanlukien ruokatuotteita, vaatteita, kodintuotteita, sekä elektroniikkaa.

Pienemmissä Coop Forum liikkeissä on vain täysi valikoima päivittäistavaroita sekä suppeampi valikoima kodintuotteita.

Useat Coop Forum hypermarketit sisältävät Coop Bygg rautakauppoja yhteydessään, joissa myydään etenkin tee-se-itse tuotteita.

Tyypillinen Coop Forum myymälä sisältää laajan valikoiman tuoreita ruokatuotteita mukaanlukien tuoreimmat hedelmä- ja vihannesvaihtoehdot.

Voit löytää hyllyiltä lisäksi jännittäviä valikoimia ruokatuotteita eksoottisista keittiökulttuureista.

Kaupan on useimmiten lisäksi tuotteita lapsille. Näihin tuotteisiin kuuluu kaikkea aloituspaketeista vastasyntyneille lastenvaatteisiin sekä leluihin vanhemmille lapsille.

Muihin suosittuihin kategorioihin lukeutuvat tuotteet keittiöön ja muualle kotiin, vaatteet sekä kengät, urheilu- ja vapaa-ajantuotteet, elektroniikka, ja tuotteet viihdytykseen.

Jos etsit ympäristöystävällisiä ja ekologisia tuotteita Tukholmasta, Coop Forum myymälöiden valikoimat ovat tässä suhteessa kaupungin parhaimpia.

Useiden Coop Forumeiden yhteydessä on Kök & Café ravintola, jossa myydään edullisia ja laadukkaasti valmistettuja ruokia, valmistettuina paikallisten ja kauempaa haettujen reseptien perusteella.

Voit nauttia Kök & Café ravintoloissa myös vain pikaisen välipalan maukkaiden täytettyjen leipien, kahvileipien, tai tuoreiden salaattien ääressä.

Kök & Cafén palveluvalikoimat sisältävät cateringin. Lapsille on myös oma menunsa.

Coop Forum ruokakaupat Tukholmassa – yhteystiedot

Coop Forum Bromma
Ulvsundavägen 189
168 67 Bromma
Aukioloajat: ma-su klo 8-22
www.coop.se

Coop Forum Haninge
Nynäsvägen 21
136 47 Haninge
Aukioloajat: ma-su klo 8-22
www.coop.se

Coop Forum Västberga
Västbergavägen 4
126 30 Hägersten
Aukioloajat: ma-su klo 8-22
www.coop.se

Coop Forum Kungsängen
Energivägen 2
196 37 Kungsängen
Aukioloajat: ma-pe klo 8-21, la-su klo 9-21
www.coop.se

Coop Forum Häggvik
Norra Malmvägen 82
191 62 Sollentuna
Aukioloajat: ma-su klo 8-22
www.coop.se

Coop ruokakauppojen yhteinen Facebook-sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/coopsverige.

Facebookiin tulee muun muassa erilaisia ruoanlaittoon liittyviä vinkkejä ja reseptejä sekä tietoja ketjun toimintaan liittyen.