Tukholman Corinne and Friends kampaamo-kauneushoitolat

Kampaamo-kauneushoitolaketju Corinne and Friends tarjoaa palveluita Tukholmassa kolmelta toimipaikalta käsin, mukana salonki NK Beauty Loungen tiloissa (Hamngatan 18-20).

Corinne and Friends aloitti toimintansa vuoden 2003 aikana Halmstadin ja Göteborgin salongeillaan, ja ketju on toiminut myös Tukholmassa vuodesta 2005.

Corinne & Friends kauneussalonki Sturegallerian Tukholma

Ketjun tavoitteena on kuulua Ruotsin mielenkiintoisimpiin hiusmuodin osaajiin ja kauneushoitojen tarjoajiin, tarjoten palveluja miellyttävässä ja rennossa ‘kodinomaisessa’ miljöössä.

Kauneussalonki pyrkii kattamaan asiakkaidensa tarpeet kampaamopalveluiden ja kauneudenhoidon suhteen yhden käynnin aikana, kokonaispalvelukonseptilla.

Palveluvalikoimiin kuuluvat hiushoidot, kauneushoidot, sekä Gallery-myymäläosio, josta voit hankkia kotiisi tuotteita kotihoitoja varten.

Hiushoidot: leikkaukset / muotoilut, värjäykset, pesut / föönaukset, stailaukset, juhlakampaukset / morsiuskampaukset, hiusten pidennykset, permanentit, Quickfix-hoidot, Makeover Medium -paketit, Makeover Deluxe -paketit.

Kauneushoidot: ihonhoidot, jalkahoidot, kynsihoidot, ripsihoidot, meikkaukset, miesten kauneushoidot, IPL-hoidot, kauneusklinikka-hoidot (kauneusklinikka vain Sveavägen 44 salongissa).

Kaikkien hoitojen yksityiskohdat ja hinnat ovat luettavissa Corinne and Friendsin virallisen verkkosivuston kautta (www.corinneandfriends.se, linkki “Meny”).

Corinne and Friends kampaamo-kauneushoitolat Tukholmassa

Corinne and Friends Sturegallerian
Sturegallerian 60 (Stureplan 6)
114 35 Tukholma
Aukioloajat: ma-pe klo 8-19, la klo 10-17, su klo 12-17
www.corinneandfriends.se

Corinne and Friends Sveavägen
Sveavägen 44
111 34 Tukholma
Aukioloajat: ma-pe klo 9-18, la klo 10-17
www.corinneandfriends.se

Corinne and Friends NK Beauty Lounge
Hamngatan 18-20
111 47 Tukholma
www.corinneandfriends.se

Kauneussalonkiketjun virallinen Facebook-sivusto löytyy osoitteesta www.facebook.com/corinneandfriends.

Salongin ylläpitämille Facebook-sivuille tulee muun muassa tyylivinkkejä hiustenlaittoon ja tietoja ketjun tarjouskampanjoista.