Tukholman Grand Escalier ranskalainen ravintola

Ranskalainen ravintola Grand Escalier on osa Sturegallerian kauppakeskuksen palveluita, sisäänkäynnin ollessa osoitteessa Humlegårdsgatan 17.

Grand Escalier on aito ranskalainen helmi – kyseessä on sekä ravintola, baari, lounge, että ruokailupiha, joka on oma kokonaisuutensa ja toisaalta myös keskeinen osa Sturegallerian kokemusmaailmaa.

Grand Escalier ranskalainen ravintola Tukholma

Ravintola toimii hyvin paikkana käydä nauttimassa vain café au lait, mutta on erinomainen valinta myös pitkiä illallisia varten huolellisesti valittujen viinien seurassa – ja kaikkea näiden kahden ääripään välillä.

Paikka sijaitsee Stureplanilla, ja pääset sisään tiloihin Humlegårdsgatanin sisäänkäynnin ohella lisäksi Sturegallerian sisältä.

Grand Escalierin cocktailbaari on vahvasti ranskalaistyylinen monipuolisella valikoimalla cocktaileja, Absinthe-juomia, ja ranskalaisia viinejä.

Baari herää eloon lounasajan myötä, ja kun iltapäivä muuttuu illaksi, myös lounge ja piha muuttuvat eloisaksi baariympäristöksi mahtavalla, rentoutuneella ilmapiirillä.

Grand Escalierin keittiön tuottama ruoka edustaa yksinkertaista, aitoa käsityötaitoa. Ranskalainen brasserie ruokalista sisältää ruokia kuten moules frites ja tartar-pihvi, mutta sen osana on vaihtoehtoina myös fantastisia grilliruokia.

Grand Escalier Sturegallerian
Humlegårdsgatan 17
114 46 Tukholma
Aukioloajat: ma klo 11-24, ti klo 11-01, ke-la klo 11-02, su klo 12-17
www.grandescalier.se

Menun ruokia on tilattavissa kaikista ravintolan tiloista käsin, ja se on voimassa lounaasta illalliseen saakka.

Viikonloppuisin ravintolassa tarjoillaan brunch-ruokalistalta keskipäivän ja klo 17 välisenä aikana.