Tukholman Inferno Grill kreikkalainen ravintola

Kreikkalainen ravintola Inferno Grill lukeutuu Tukholman Bromma Blocks kauppakeskuksen palveluihin, osoitteessa Ulvsundavägen 185C.

Välimeri ja Kreikka tarjoaa keittiökulttuurina sekä maukasta että terveellistä ruokaa, jota voidaan useimmiten grillata edukseen.

Inferno Grill kreikkalainen ravintola TukholmaInferno Grillin ruoat on rakennettu perustalle, joka luodaan runsaista kasvisten, papujen, ja luonnollisesti oliiviöljyn käytöstä, joilla ateriaan tuodaan sekä makua että terveyttä edistäviä ominaisuuksia.

Voit syödä ruoat paikan päällä ravintolassa tai ottaa annokset mukaan ravintolan deli-osiosta koko perheen nautittavaksi kotioloissa.

Menusta löytyvät grilliruoat, mezet, salaatit, wrapit, sekä oma lasten ruokalistansa.

Grilliruokien suhteen valittavissa ovat mm. Gyros, Souvlaki, kanasouvlaki, jauhelihavarras, fetajuustotäytteinen pihvi, Infernohampurilainen 180g, Mixlautanen, lammasvartaat, lohifilée, ja kalmarit.

Lounasaika Inferno Grillin tiloissa on maanantaista perjantaihin klo 10-14.

Inferno Grill Bromma Blocks
Ulvsundavägen 185C
168 67 Bromma
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-18
www.infernogrill.nu

Inferno Grillin palveluvalikoimat kattavat myös cateringin.

Catering on tilattavissa minimissään 20 henkilön kokoisia tilaisuuksia varten, esimerkiksi juhliin, häihin, kastajaisiin, tai vaikkapa valmistujaisiin.

Voit tilata tilaisuuteesi ravintolan ruokalistalta löytyviä makuja tai ottamalla hyvissä ajoin yhteyttä henkilökuntaan ennen tapahtumaasi myös tarpeisiisi räätälöidyn catering-menun.