Tukholman John Henric vaate- ja asustekaupat

John Henric vaate- ja asustekauppoja on Tukholman kaupungissa kaksi kappaletta, joista toinen lukeutuu Sturegallerian ostoskeskuksen palveluihin (Stureplan 4).

Vaatemerkkinä John Henric on keskittynyt valmistamaan ja myymään korkealaatuisia miesten paitoja sekä asusteita.

John Henric vaate- ja asustekauppa TukholmaYhtiön toiminta perustuu sille ajatukselle, että jokainen kokemus ja interaktio ympäristömme kanssa rikastaa olemassaoloamme.

Joskus nämä interaktiot ovat erittäin kriittisen tärkeitä ja voivat auttaa meitä ottamaan kontrollin unelmistamme sekä tavoitteistamme.

Muiden ihmisten kanssa kommunikoinnin ja kanssakäymisen taito, olivat kyseessä sitten henkilökohtaiset tai liiketoiminnan olosuhteet, tulevat helpommiksi kun vaatteemme kommunikoivat puolestamme.

John Henric uudelleentutkii jatkuvasti perinteitä luksusmaisella otteella ja eleganssilla.

Yhtiön vaatteet luodaan aina perinteisellä ammattitaidolla, ilman kompromisseja materiaalien tai räätälöinnin suhteen.

Brändi etsii aina täydellistä istuvuutta ja käyttömukavuutta.

Avainkonseptina pukeutumisen ajattoman muodin ja eleganssin saavuttamisessa on fokus yksityiskohtiin sekä yksinkertaisuuteen.

John Henric juhlistaa yksinkertaisten leikkauslinjojen kauneutta ja täydellistä tasapainoa, ottaen nämä arvot käyttöön kaikissa asioissa, mitä yhtiö luo.

Mallistojen vaatteet ovat suosittuja etenkin “Go Get It” persoonallisuuksien parissa, ja tämä ideaali edustaa myös brändiä itsessään.

Yhdistämällä yksinkertaisuuden ajattomaan eleganssiin muotimerkki valmistaa pukumuotia ihmisille, jotka ovat riittävän itsevarmoja ollakseen sofistikoituneita, mutta riittävän uteliaita ollakseen muodikkaita.

Voit ostaa John Henric myymälöistä tuotteita kategorioissa alusvaatteet, paidat, solmiot, taskuliinat, solmukkeet, laukut, sukat, huivit, vyöt, henkselit, kalvosinnapit, rannekorut, muodolliset vaatteet, lompakot, sekä tuotteet lasten vaatetukseen.

Kaikki tuotteet ovat lueteltuja hintoineen John Henric yhtiön virallisilla verkkosivuilla, osoitteessa www.johnhenric.com.

John Henric vaate- ja asustekaupat Tukholmassa

John Henric Sturegallerian
Stureplan 4
114 35 Tukholma
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19, la klo 10-19, su klo 12-17
www.johnhenric.com

John Henric Täby Centrum
Stora Marknadsvägen 15
183 34 Täby
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 10-18
www.johnhenric.com

John Henric yhtiön Facebook-sivut löytyvät osoitteesta www.facebook.com/JohnHenric.

Facebook-sivuille tulee muun muassa ajankohtaisia tyylivinkkejä sekä uutisia brändiin liittyen.