Tukholman Massimo Dutti vaateliikkeet

Massimo Dutti vaatemerkillä on Tukholmassa kaksi myymälää, joista toinen toimii osana Sturegallerian ostoskeskusta (Stureplan 4).

Vuodesta 1985 toiminnassa ollut Massimo Dutti oli alunperin miesten muodin brändi, mutta naisten vaatekokoelmat ovat olleet osa yhtiön toimintaa vuodesta 1992 alkaen.

Massimo Dutti vaatekauppa TukholmaMassimo Duttin vaatteet, jalkineet, & asusteet on suunniteltu itsenäisten, kosmopoliittisten, sekä urbaanien asiakkaiden, miesten ja naisten inspiroimina.

Itsenäisesti ajatteleville, maailmankansalaisille, ja avomielisille ihmisille tarkoitettu tuotemerkki on kuulunut espanjalaiseen Inditex muotikonserniin vuodesta 1991.

Massimo Dutti tunnetaan parhaiten moitteettomasta laadustaan ja käyttömukavuudestaan, jotka brändi saavuttaa käyttämällä vain ensiluokkaisia materiaaleja – painotuksena luonnonmukaiset kankaat sekä innovatiiviset yhdistelmät luonnonkuituja.

Kokonaisuudessaan yhtiö suunnittelee & valmistaa kolmenlaisia kokoelmia: naisten muoti (vaatteet, asusteet, hajuvedet, silmälasit), miesten muoti (vaatteet, asusteet, räätälöidyt vaatteet, hajuvedet, silmälasit), sekä lasten vaatteet tytöille ja pojille.

Massimo Dutti vaatteet Tukholma

Näisten lasten vaatteita tosin kaupataan vain liikkeissä, jotka ovat riittävän suuria mahduttamaan lastenvaatteiden osaston.

Yhteensä Massimo Dutti vaateliikkeitä on maailmanlaajuisesti, yli 71:ssä eri maassa, kaikkiaan yli 758 kappaletta.

Brändin omistava muotikonserni espanjalainen Inditex omistaa myös vaatekaupan ketjut Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home, ja Uterqüe.

Massimo Dutti vaatekaupat Tukholmassa

Massimo Dutti Sturegallerian
Stureplan 4
11 435 Tukholma
www.massimodutti.com

Massimo Dutti Norrmalstorg
Norrmalstorg 1
11 446 Tukholma
www.massimodutti.com

Massimo Duttin virallinen Facebook-sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/MassimoDuttiOfficial.

Facebook-sivut ovat erinomainen paikka tutustua tuotemerkin ajankohtaiseen muotiin, mallistojen taustoihin, sekä ajankohtaisiin brändin tapahtumiin & kampanjoihin.