Tukholman name it lastenvaatekaupat

Lastenvaatekaupan ketju name it operoi Tukholman alueella neljää myymälää, joukossa liike Bromma Blocks kauppakeskuksessa (Ulvsundavägen 185).

Tanskalainen name it kauppaa korkealaatuisia, käyttömukavia, sekä kohtuuhintaisia lastenvaatteita 0-12 vuotiaille lapsille (kokoluokissa 40-152 cm).

Name it lastenvaatekauppa TukholmaKetjun vaatesuunnittelussa on huomioitu myös kasvuvaihe, jolloin lapsi alkaa itse päättämään, miten pukeutua.

Brändi tunnetaankin sekä lasten että vanhempien mieleisistä designeista, niin trendikkyyden, värien käytön, turvallisuuden, kestävyyden, kuin myös yksityiskohtien suhteen.

Vaatteiden ominaisuuksiin lukeutuvat lisäksi funktionaalisuus ja liikkumisen vapaus.

Tuotannossa on huomioitu ympäristöystävällisyys, sillä mallistoissa on mukana runsaasti orgaanisesta puuvillasta tehtyjä vaatekappaleita.

Ketjun mallistot on jaettu kaikkiaan kolmeen eri osioon: NEWBORN, MINI, sekä KIDS.

Mallistoista Name it NEWBORN (kokoluokat 40-74, 0-9 kk) sisältää pehmeitä ja käyttömukavia vaatekappaleita, mukana aina säväys ajankohtaisia trendejä. NEWBORN kokoelmaan kuuluu kaikenlaista vastasyntyneiden ja vauvojen tarpeisiin, ollen kaiken muun hyvän lisäksi myös söpön näköisiä.

Name it MINI (kokoluokat 80-104, 1-3 vuotta) on omalta osaltaan mallisto leikkisiä ja kauniita vaatteita pienille lapsille, jotka ovat valmiita tutkimaan maailmaa jo omatoimisesti. Mallistoissa näkyy panostus käyttömukavuuteen, funktionaalisuuteen, sekä kestävyyteen.

Name it KIDS (5-12 vuotta) on upea vaatemallisto täynnä energiaa oleville lapsille, joilla on oma voimakas näkemyksensä tyylistä. Mallistot on tehty lapsille, jotka tarvitsevat liikkumavapautta, mutta jotka omaavat mielipiteen sen suhteen, miten pukeutua.

Yhtiönä vuonna 1986 perustettu name it on osa tanskalaista muotialan Bestseller-konsernia.

Bestseller omistaa joukon muita muotialan ketjuja, mukaanlukien Jack & Jones, Selected, Only Play, LMTD, Vila, Object, Vero Moda, Noisy May, Mamalicious, Junarose, Pieces, Little Pieces, LP Boys, Produkt, Outfitters Nation, Only, Only & Sons, Jacqueline de Yong, sekä Y.A.S.

Name it lastenvaatekaupat Tukholmassa – yhteystiedot

Name it Sickla
Järnvägsgatan 3
133 34 Nacka
www.nameit.com

Name it Skärholmen 1
Bredholmsgatan 4
127 48 Skärholmen
www.nameit.com

Name it Bromma Blocks
Ulvsundavägen 185
168 67 Bromma
www.nameit.com

Name it Täby
Centrala Torget
183 34 Täby
www.nameit.com

Name it ketjun virallinen Facebook-sivusto on tarjolla osoitteesta www.facebook.com/nameit.

Yhtiö laittaa Facebookiin muun muassa informaatiota uusista mallistoista, ajankohtaisista alennusmyynneistä, sekä ketjua koskevista uutisista.