Tukholman Quality Airport Hotel Arlanda hotelli

Quality Airport Hotel Arlanda hotelli sijaitsee lähellä Tukholman Arlandan lentokenttää, Arlandastad kauppakeskuksen vieressä.

Lentokenttähotelliksi luokiteltu hotelli sijaitsee Arlandastadin ohella lähellä myös Rosersbergin linnaa, Sigtuna museota, sekä Skoklosterin linnoitusta.

Quality Airport Hotel Arlanda hotelli TukholmaAsiakkaana Quality Hotel Arlandassa olet lähellä lisäksi golf-kenttiä, shoppailupaikkoja, kanoottiretkipaikkoja, ratsastuskeskuksia, ja erinomaisia kalastuskohteita.

Tukholman keskustaan hotellilta on matkaan noin 30 minuutin ajomatkan verran. Keskusta on oma elämyksensä museoineen, teattereineen, nähtävyyksineen, ja tapahtumineen.

Keskustan tai lentokentän sijasta voit helposti ruokailla aivan hotellin lähistölläkin, josta löytyy erilaisia ravintoloita ja cocktail lounge tiloja.

Hotellin puitteissa sinällään on kolme ravintolaa, tarjoten päivän mittaan aamiaista, lounasta, ja illallista. Hotellin baari on omanlaisensa levähdyskeidas pitkän päivän jälkeen.

Quality Airport Hotel Arlandan kohokohtiin kuuluvat:

  • Ilmainen aamiainen
  • Ilmaiset lentokenttäkuljetukset
  • Ilmainen langaton internet
  • Ilmainen päivälehti (osassa huoneita)
  • Mahdollisuus tuoda lemmikkieläimiä mukana (vain savulliset huoneet)

Oheistiloina hotellin rakennuksessa ovat kuntosali ja kosmetiikkakauppa. Voit lisäksi rentoutua hotellin saunassa tai kesäisin aurinkoterassilla.

Liikematkaajia silmälläpitäen hotellissa on business center -keskus ja mahdollisuus käyttää kopiokonetta sekä fax palveluita.

Quality hotellin tapahtumatiloihin mahtuu maksimissaan jopa 500 ihmisen kokoinen seurue.

Asiakashuoneet ovat omalta osaltaan tasokkaita, sisältäen ilmastoinnin, työpöytiä, hiustenkuivaajia, sekä kaapelitelevisiokanavia.

Osassa huoneista on varusteluna myös minijääkaappi, kahvinkeitin, housuprässi, ja kylpytakit.

Lisäksi voit käyttää pesutiloja, valuutanvaihtopalvelua, ja autonvuokrauspalvelua. Rakennuksesta löytyy oma VIP kerroksensa.

Quality Airport Hotel Arlanda
Cederströms Slinga
195 86 Arlandastad
www.choicehotels.com/sweden/arlanda/quality-inn-hotels/se007

Choice Hotels ketjun virallinen Facebook-sivusto on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/choicehotels.

Facebook-sivuille tulee muun muassa ideoita loman viettämiseen Choice Hotels kohteissa ja tietoja ketjun ajankohtaisista kampanjoista.