Tukholman Stockholms Matmarknad ruokakauppa

Ruokakauppa Stockholms Matmarknad lukeutuu Sturegallerian kauppakeskuksen palveluihin, osoitteessa Stureplan 2.

Stockholms Matmarknad tunnetaan valikoimastaan tuotteita, jotka edustavat korkeaa laatua, joiden tuotantopaikka on selkeästi esitetty, ja jotka on valmistettu ympäristön kannalta kestävällä tavalla.

Stockholms Matmarknad ruokakauppa Tukholma

Voit ostaa markkinapaikalta kalaa, lihatuotteita, mereneläviä, juustoja, leikkeleitä, vihanneksia, leipomotuotteita, konditoriatuotteita, sekä valmisaterioita.

Markkinapaikan tavoitteena on tarjota valikoima ruokatuotteita, jotka edustava aikaa, jolloin lisäaineet olivat lähes tuntemattomia, jolloin asiakkaat tiesivät paikallisten tuottajien nimet, ja pystyivät ostamaan alueellisesti kasvatettua ja tuoreesti myyntiin tullutta ruokaa.

Kukin myyntiin valittu tuottaja ja tuote on tarkkaan valittu siten, että niiden laatu on huippuluokkaa ja tuotanto moitteetonta kestävän kehityksen kannalta.

Stockholms Matmarknad käyttää omaa laatuluokitusjärjestelmäänsä, jossa jokainen asiakas saa täydellisen informaatiopaketin tuotteesta – mitä se sisältää, kuinka se on tuotettu, ja mistä se on kotoisin – oli kyseessä sitten leipä, kala, liha, vihannes, tai jotain muuta.

Kaupan olevat leivät ovat tuoreesti paistettuja nurkan takana olevassa leipomossa, mikä tarkoittaa että ostamasi leivät ovat hädin tuskin juuri valmistuneita ennen kuin pääset nauttimaan niistä kotonasi.

Kala Stockholms Matmarknadiin tulee suoraan mereltä ja kalastajilta, ilman välikäsiä tai kiertoreittejä, eli kyseessä on Tukholman parhaita paikkoja ostaa tuoretta kalaa sekä mereneläviä.

Vihannekset ostetaan myyntiin suoraan paikallisilta ruotsalaisilta maatiloilta, mutta pohjoismaisen säätilan vuoksi kauppapaikka joutuu osan vuodesta tekemään yhteistyötä myös kansainvälisten, huolellisesti valittujen maatilojen kanssa.

Leikkeletiski on omalta osaltaan täynnä korkeimman laatuisia lihatuotteita – usein paikallisesti valmistettuja mutta aina kotoisin tarkkaan valituilta maatiloilta ja toimittajilta.

Stockholms Matmarknad Sturegallerian
Stureplan 2 (Sturehofin tiloissa)
114 35 Tukholma
Aukioloajat: ma-to klo 10-19, pe klo 10-21, (ma-pe aamiaistarjoilu klo 7:30-10:30), la klo 10-18, su klo 11-17
www.stockholmsmatmarknad.se

Stockholms Matmarknadin virallinen Facebook-sivusto löytyy osoitteesta www.facebook.com/Stockholmsmatmarknad.

Facebookiin tulee esimerkiksi esittelyjä tiskeiltä löytyvistä ajankohtaisista ja kausituotteista sekä muita uutisia kauppapaikkaan liittyen.