Tukholman Sturecompagniet yökerho

Sturecompagniet yökerho sijaitsee Sturegallerian kauppakeskuksen puitteissa, osoitteessa Sturegatan 4.

Yökerho on yksi Ruotsin vanhimmista ja legendaarisimmista yökerhoista, sisältäen persoonallisen fin de siècle sisustuksen ja silmiinpistävän korkean katon, tehden paikasta edukseen poikkeavan moniin muihin vaihtoehtoihin verrattuna.

Sturecompagniet yökerho Tukholma

Paikka koostuu neljästä yökerhokamarista kahdessa kerroksessa, kauniin aukion ympärillä, ollen upea tila erilaisilla tyyleillä ja perspektiiveillä illanviettoon.

Sturecompagnietista löytyy useita club-in-club tiloja, mukaanlukien “Suite”, “V*****”, ja “309”.

Näistä Suite (avoinna to-la klo 23-03), joka avattiin kävijöille vuonna 2011, on intiimi yökerhotila cocktail-pöydillä ja baarilla tanssilattian vieressä.

Suite, jonka tyypillistä asiakaskuntaa ovat nuoret hauskanpitoa etsivät illanviettäjät, edustaa tuttua, henkilökohtaista ilmapiiriä, palvelun ja musiikin ollessa avaintekijöitä illanvietossa.

Sturecompagnietin ylimmässä kerroksessa toimiva V***** on myyttinen club-in-club kaikkein halutuimmalla vieraslistalla ja tilalla vain 250:lle kävijälle.

V***** miljöö on rakennettu 70-luvun hohdokkuuden pohjalle, sisältäen sinistä samettia, kristallikruunuja, ja kultaisten koristeiden keskuslavan.

Club-in-club V***** sisältää myös V Cocktailin, eksklusiivisen yökerhococtail-baarin.

V***** on avoinna to-la klo 23-03.

309 on puolestaan intiimi ja laaja urbaani-klubitila, jossa sofistikoitunut miljöö kohtaa upeasti leikittelevyyden, fokuksen ollessa tanssimisessa, mukana laulannassa, sekä euforiassa.

309:n DJ-taiteilijat tarjoavat musiikkina laajan skaalan urbaania musiikkia etenkin hip hop hittien ja seksikkäiden RnB sekoituksena, mukana myös tanssittavaa electronicaa, 80-luvun klassikkoja, ja sekalaisesti muita genrejä.

Club-in-club 309 on avoinna to-la klo 22-03.

Sturecompagniet Sturegallerian
Sturegatan 4
114 35 Tukholma
www.sturecompagniet.se

Sturecompagniet yökerholla on olemassa viralliset Facebook-sivut, osoitteessa www.facebook.com/Sturecompagniet.

Facebook-sivut ovat yksi parhoista paikoista pitää silmällä Sturecompagnietin tapahtumia ja tiloihin esiintymään tulemassa olevia artisteja.