Tukholman Sturehof brasserie ravintola

Skandinaavista ruokaa ranskalaisella otteella sekä kalaruokia tarjoava Sturehof ravintola toimii Sturegallerian kauppakeskuksen puitteissa.

Sturehof, joka on perustettu vuonna 1897, on klassinen brasserie aivan Tukholman ytimessä.

Sturehof brasserie ravintola Sturegallerian Tukholma

Paikka tunnetaan sen tarjoamasta korkealuokkaisesta ruoasta, juomista, sekä ilmapiiristä, joista on mahdollista nauttia 365 päivänä vuodesta.

Ruokalista on koottu skandinaavisista ruoista ranskalaisella inspiraatiolla, fokuksen ollessa tuoreessa kalassa sekä merenelävissä.

Voit tutustua ravintolan ajankohtaiseen menuun paikan verkkosivujen kautta, osoitteessa www.sturehof.com (linkki “Mat & dryck”).

Tiloihin kuuluu myös kolme baaria: kiireinen Kakelbaren, rento Mellanbaren, sekä Obaren live-musiikkiesityksineen.

Ravintola on yli satavuotiaalla historiallaan yksi Tukholman uniikeista tapaamispaikoista, ja suosittu varhaisesta aamupäivästä aina myöhäiseen iltaan saakka, seitsemänä päivänä viikosta vuoden läpi.

Sturehof on perinteikäs ravintola, joka on vertailukelpoinen maailman kuuluisimpien brassereiden kanssa esimerkiksi Pariisissa ja New Yorkissa.

Suosittuja aikoja käydä ravintolassa ovat sen tiloissa järjestettävät taidenäyttelyt, konsertit, sekä taiteilijaesitykset.

Sturehof Sturegallerian
Stureplan 2 / Sturegallerian 42
114 46 Tukholma
www.sturehof.com

Sturehof ravintolan virallinen Facebook-sivusto sijaitsee osoitteessa www.facebook.com/Sturehof.

Facebook-sivut ovat erinomainen paikka seurata ravintolan ajankohtaisia tapahtumia ja erikoiskampanjoita.