Tukholman XXL Sport & Vildmark urheiluliikkeet

Urheilukaupan ketju XXL on Tukholman seudulla viidellä myymälällä, joukossa keskustan toimipaikka osoitteessa Hamngatan 31.

Norjalainen urheilukaupan ketju XXL yhdistää saman katon alla urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja eräkaupan palvelut, Pohjoismaiden laajimmalla valikoimalla merkkituotteita, extra edullisiin hintoihin.

XXL Sport & Vildmark urheiluliikkeet Ruotsi

XXL:n toiminta perustuu kustannustehokkaaseen toimintaan, jonka ansiosta syntyneet säästöt siirretään suoraan alennuksina urheilu- ja outdoor-tuotteiden hintoihin.

Voit ostaa tuotteita kategorioissa vaatteet, kengät, pyöräily, urheilu & pallopelit, outdoor & erä, kuntoilu, hyvinvointi, kalastus, metsästys, ratsastus, koiratarvikkeet, sekä talviurheilu.

Laajalla valikoimallaan tuotteita XXL pyrkii haastamaan kaikki urheilualan erikoisliikkeet.

Tämä erikoisosaaminen on koottu XXL-urheilutavaratalojen tilaviin tiloihin saman katon alle, sillä kukin myymälä on kooltaan noin 4000 neliön suuruinen.

Osastot ja niiden tuotevalikoimat on tiloissa merkitty selkeästi, tehden tuotteiden paikantamisen nopeaksi ja helpoksi.

Tukenasi on lisäksi kaupoista löytyvä, asiantunteva & koulutettu henkilökunta omilla erikoisosastoillaan.

Valikoimiin lukeutuu vaihtoehtoja aloittelijoille, kuntoilijoille, aktiivisille alan harrastajille, kuin myös kilpailutason urheilijoille.

Urheilulajien suhteen löydät XXL:stä kaikki perinteiset joukkuelajit, mailapelit, vesiurheiluvälineet, harjoitus- ja kuntosalilaitteet, urheilujuomat ja lisäravinteet, hyvinvoinnin tuotteet, laukut, reput ja paljon muuta.

XXL urheiluvälineet Ruotsi

Kenkävalikoimaan kuuluu jalkineita aikuisten ja lasten urheiluun, kuntoiluun, sekä ulkoiluun ja aktiiviseen vapaa-aikaan, mm. juoksu-, kävely-, sisäpeli-, jalkapallo-, tanssi- ja kuntosali- sekä vapaa-ajankengät.

XXL urheilukengät TukholmaLisäksi myynnissä ovat saappaat, sandaalit ja kenkiin liittyvät tarvikkeet, mukaanlukien pohjalliset, erikoissukat ja kengänhoitotuotteet.

Vaatteiden osaston sisältö koostuu kaikesta tarvittavasta, mukaanlukien urheilu-, ulkoilu- ja outdoorvaatetusta, sekä urheiluvaatteita lapsille, nuorille, ja aikuisille.

Suosittuja kategorioita vaatetuksen suhteen ovat mm. treeni-, juoksu- ja vapaa-ajanvaatetukset, takit ja housut eri käyttötarkoituksiin, sekä sadevaatteet, alusvaatteet ja kerrastot.

Outdoor-osastolla ovat tuotteet luonnosta, vaeltamisesta, kalastuksesta, sekä ratsastuksesta kiinnostuneille.

Ostettavissa on retkeilyyn ja vaellukseen liittyviä kenkiä, varusteita ja tarvikkeita, ml. teltat, makuupussit, keittimet, sekä retkimuonat.

Tältä osastolta löytyvät myös kalastusvälineet sekä ratsastus- ja koiratarvikkeet.

Erä- ja metsästystuotteiden valikoima ja osasto pitää sisällään metsästysaseet, optiikka ja patruunat, sekä näihin tuotteisiin liittyvät oheistarvikkeet ja varusteet.

Myynnissä on myös muun muassa radioita, kiikareita, veitsiä, laavuja, ilma-aseita, erä- ja metsästysvaatetuksia, sekä eräsaappaita.

Kevään myötä ja kesäkauden läpi XXL on hyvä paikka ostaa pyöräilyyn liittyviä tuotteita.

Valikoimiin sisältyvät lasten ja nuorten pyörät, aikuisten käyttöpyörät, hybridit, maastopyörät ja maantiepyörät, pyörän lisävarusteet, valaisimet, kypärät, pyöräkärryt, sekä pyöräilyvaatteet ja -kengät.

Hiihtokauden aikana XXL on lumilajien keskus.

Tuotevalikoimat kattavat alppihiihdon, freestylen, lumilautailun, ja telemarkin välineet, varusteet, suojat, ja tarvikkeet, maastohiihto-, retki- ja eräsukset, sauvat ja voiteet, sekä lisäksi ahkiot, pulkat, rattikelkat, ja liukurit.

Jos urheilutuotteesi kaipaavat huoltoa, XXL tarjoaa tätä varten huoltopisteen.

Pisteessä ovat tilattavissa voitelut, huollot, sekä korjaukset kaikille suksille ja lumilaudoille, pyörien kausihuollot, korjaukset ja lisävarusteiden asennukset, kuin myös luistinten teroitukset.

Ensimmäinen XXL ketjun myymälä avasi ovensa Oslossa vuonna 2001. Myymälöitä tukeva verkkokauppa on ollut olemassa vuodesta 2002 saakka.

XXL urheilukaupat Tukholmassa – yhteystiedot

XXL Stockholm City
Hamngatan 31
111 47 Tukholma
Aukioloajat: ma-pe klo 10-19:30, la klo 10-18, su klo 11-17
www.xxl.se

XXL Bromma Blocks
Ulvsundavägen 189
168 67 Bromma
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-18
www.xxl.se

XXL Heron City
Dialoggatan 2
141 75 Kungens Kurva
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-18
www.xxl.se

XXL Barkarby
Barkarby Gate, Kalvshällavägen 6
177 44 Järfälla
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la-su klo 10-18
www.xxl.se

XXL Arninge
Saluvägen 5
187 66 Täby
Aukioloajat: ma-pe klo 10-20, la klo 10-18, su klo 11-18
www.xxl.se

XXL myymälöiden tuotekategoriat

Vaatteet

Naisten vaatteet: takit, housut, sadeasut, paidat, trikoot, alusasut, t-paidat, topit ja pikeepaidat, urheilurintaliivit, uima-asut, shortsit, hameet ja mekot.

Miesten vaatteet: takit, housut, sadeasut, paidat, trikoot, alusasut, t-paidat ja pikeepaidat, shortsit, uima-asut.

Lasten ja nuorten vaatteet: takit, housut, sadeasut, paidat, alusasut, lasten haalarit, t-paidat, shortsit, uima-asut.

Asusteet: sukat, lippalakit, treeniasusteet, pipot, hanskat, rukkaset ja lapaset, pannat, kaulahuivit, uinti, vaatteiden hoito, sadehatut, vyöt ja henkselit.

Vaatteet lajeihin: juoksuvaatteet, pyöräilyvaatteet, jalkapallovaatteet, ratsastusvaatteet, hiihtovaatteet, laskettelu- ja lautailuvaatteet, kalastusvaatteet, golfvaatteet, tennisvaatteet, jääkiekkovaatteet, metsästysvaatteet, talven treenivaatteet, vesiurheiluvaatteet, purjehdusvaatteet, crossfit-vaatteet.

Kengät

Miesten kengät: juoksukengät, retkeilykengät, treenikengät, vapaa-ajan kengät, sisäpelikengät, kumisaappaat, talvikengät, sandaalit, tossut ja crocsit, tohvelit, vaelluskengät, metsästyskengät, tenniskengät, jalkapallokengät, golfkengät.

Naisten kengät: juoksukengät, retkeilykengät, treenikengät, vapaa-ajan kengät, sisäpelikengät, kumisaappaat, talvikengät, sandaalit, tossut ja crocsit, tohvelit, purjehduskengät, vaelluskengät, metsästyskengät, tenniskengät.

Lasten ja nuorten kengät: juoksukengät, vaelluskengät, vapaa-ajan kengät, kumisaappaat, sisäpelikengät, sandaalit, tossut ja crocsit, talvikengät, tossut.

Kenkätarvikkeet: pohjalliset, juoksusukat, kenkien huolto, kävelysauvat ja askelmittarit, kenkälusikat, kengännauhat, nastat, säilytys, kalossit ja kenkäpussit.

Pyöräily

Pyörät ja potkulaudat: lastenpyörät 2–12 v., lasten pyöräilyvarusteet, maastopyörät, maantiepyörät, hybridipyörät, citypyörät ja taittopyörät, BMX/dirtti-pyörät, fatbikes, sähköpyörät, potkulaudat ja -pyörät.

Pyöräilyvaatteet: pyöräilytakit, pyöräilyliivit, pyöräilypaidat, pyöräilyhousut, pyöräilyshortsit, irtohihat ja -lahkeet, pyöräilypäähineet, pyöräilyhanskat, pyöräilysukat ja kenkäsuojat.

Pyöräilyvarusteet: pyöräilykypärät, juomareput ja -pussit, juomapussit, pyöräily- ja urheilulasit, multisport-valot, tarvikkeet multisport-valoihin, heijastimet.

Pyöräilytarvikkeet: pyörävalot ja -varusteet, tarvikkeet multisport-valoihin, pyörälukot, lokasuojat, soittokellot, juomapullot ja pidikkeet, seisontatuet, apupyörät.

Pyörän varaosat: pyörän renkaat, pyörän sisäkumit, tarvikkeet sisäkumeihin ja ulkorenkaisiin, polkimet, voimansiirto, pyöränhallinta, varaosat, jäykät- ja joustokeulat, vanteet.

Pyöräilykengät: maantiekengät, maastopyöräkengät, talvipyöräilykengät, klossit, pyöräilysukat ja kenkäsuojat.

Urheiluelektroniikka: sykemittarit, lisävarusteet sykemittareihin, aktivisuusranneke, matkamittari, gopro-kamerat ja lisävarusteet, golfkellot & gps, gps-laitteet, multisport-valot, tarvikkeet multisport-valoihin.

Harjoitusvastukset ja rullat: harjoitusvastukset, lisävarusteet, renkaat.

Pyöränhuolto: huoltovarusteet, pyöräpumput, työkalut.

Kuljettaminen: pyöräilykärryt ja tarvikkeet, lastenistuimet ja tarvikkeet, tavaratelineet, pyörälaukut, korit, kuljetustelineet autoon, peräpyörät, pyöränkuljetuslaukut ja vannepussit.

Urheilu & pallopelit

Jalkapallo: jalkapallokengät, jalkapallot, aikuisten jalkapallotekstiilit, lasten ja nuorten jalkapallotekstiilit, säärisuojat, jalkapallotarvikkeet, jalkapallomaali, maalivahdin varusteet, fanituotteet.

Jääkiekko: jääkiekkoluistimet, jääkiekkomailat, jääkiekkokypärät, jääkiekkohanskat, jääkiekkosuojat, jääkiekkovaatteet, jääkiekkohousut, jääkiekkotarvikkeet, jääkiekkomaalivahdin varusteet, jääkiekkotuomarin varusteet.

Golf: golfmailat ja golfsetit, golfpallot, golfkengät, golfhanskat, golfbagit ja -kärryt, golfvarusteet, golfkellot & gps, salibandy, salibandymailat, maalivahdinvarusteet, salibandyvaatteet, tarvikkeet.

Mailaurheilu: pöytätennis, tennis, squash, sulkapallo, padel.

Muut pallopelit: käsipallo, koripallo, lentopallo, baseball, pesäpallo, streethockey.

Vesiurheilu: vesisukset, vesilaudat ja vesirenkaat, märkäpuvut, pelastusliivit, uimalelut, vene, kajakki ja kanootti.

Skeittilaudat ja rullaluistimet: skeittilaudat ja longboard, rullaluistimet.

Pelit: tikka, lelut ja pelit.

Reput ja kassit: reput, urheilukassit.

Outdoor & erä

Teltat: teltat, kotateltat, retki- ja camping-teltat, camping-varusteet, telttojen varusteet.

Ruoanlaitto ja retkimuona: retkikeittimet, kattilat ja ruokailuvälineet, termokset ja juomapullot, retkiruoat, retkikeittimien tarvikkeet, grillaus ja savustus.

Retkeilyvälineet: lumikengät ja sauvat, kirveet ja veitset, GPS, kartta ja kompassi, muut retkeilyvarusteet, vene, kajakki ja kanootti, pelastusliivit.

Vaellus- ja metsästyskengät: vaelluskengät, kumisaappaat, metsästyskengät, kenkätarvikkeet.

Makuupussit ja -alustat: makuupussit, makuualustat, makuupussien varusteet.

Reput ja rinkat: reput ja rinkat, pakkauspussit, lastenkantorinkat, rinkkojen tarvikkeet, metsästysreput ja -laukut.

Lamput: otsalamput, taskulamput, retkilyhdyt, tarvikkeet.

Matkailutarvikkeet: nukkumiseen, hyttyskarkoitus, hygieniatuotteet, matkustusturvallisuus, paristot ja varavirtalähteet, pientä näppärää.

Kiipeily: kiipeilykengät, kiipeilypaketit, kiipeilyvaljaat, kiipeilyköydet, kiipeilyvarusteet.

Kuntoilu

Kuntolaitteet: spinningpyörät, juoksumatot, crosstrainer, Multigym kuntokeskukset ja penkit, soutulaitteet, kuntopyörät, kuntoilulaitteet, kuntolaitteiden lisävarusteet.

Fitness: jumppamatot, kuntonauhat, steppilaudat, hyppynarut, hulavanteet.

Core-harjoittelu: jumppapallot, foam roller, tasapainoilu, treenihihnat, muu core.

Voimaharjoittelu: käsipainot, painonnostotangot, levypainot, hiekkasäkit, kahvakuulat, kuntopallot, tarvikkeet, muut.

Crossfit: voima, kestävyys, nopeus, crossfit-kengät, crossfit-vaatteet.

Lisäravinteet: ennen harjoittelua, harjoittelun aikana, harjoittelun jälkeen, painonpudotus, päivittäiseen käyttöön, lihasmassan lisääminen, superfood, kreatiini, treenitarvikkeet.

Juomapullot ja tarvikkeet: juomapullot, shakerit, blenderit, eväslaatikot, kotitaloustuotteet.

Kamppailulajit: nyrkkeilyvarusteet, vapaaotteluvarusteet, kamppailulajivarusteet, potkunyrkkeilyvarusteet, kamppailulajivaatteet.

Reput ja kassit: reput, urheilukassit.

Kuntosalivalikoima: juoksumatot, crosstrainer, kuntopyörä, Multigym kuntokeskukset ja penkit, spinningpyörät, voimaharjoittelulaitteet, kuntoiluvälineet.

Urheiluelektroniikka: sykemittarit, lisävarusteet sykemittareihin, aktivisuusranneke, matkamittari, gopro-kamerat ja lisävarusteet, golfkellot & GPS, GPS-laitteet, multisport-valot, tarvikkeet multisport-valoihin.

Hyvinvointi

Päivittäisravinteet: vitamiinit, omega3, painonpudotus, superfood, teet, muut ravinteet.

Lisäravinteet: ennen harjoittelua, harjoittelun aikana, harjoittelun jälkeen, painonpudotus, päivittäiseen käyttöön, lihasmassan lisääminen, superfood, kreatiini, treenitarvikkeet.

Hoito ja terveys: ensiaputarvikkeet, niveltuet ja tukisiteet, lihakset ja nivelet, laastarit ja siteet.

Ihon- ja hiustenhoito: hiustenhoito, kasvojenhoito, ihonhoito, ihokarvanpoistotuotteet.

Hieronta ja hoidot: hieronta, hoidot.

Juomapullot ja tarvikkeet: juomapullot, shakerit, blenderit, eväslaatikot, kotitaloustuotteet.

Matkustus: pesupussit, matkustusturvallisuus, tarvikkeet.

Aurinkolasit: pyöräily- ja urheilulasit, lifestyle, kalastuslasit.

Kalastus

kalastussetit: avokelasetit, hyrräkelasetit, lasten kalastussetit.

Vieheet: vaaput ja jerkit, lipat ja spinnerbaitit, lusikat, jigit, viehelajitelmat.

Vavat: avokelavavat, umpi- ja hyrräkelavavat, vetouisteluvavat, onkivavat, jigivavat.

Kelat: avokelat, umpikelat, hyrräkelat.

Perhokalastus: perhokelat, perhovavat, perhosiimat, perhokalastussetit, perholajitelmat, perhorasiat, kalastuslaukut ja vapaputket, työkalut ja tarvikkeet, perhoperukkeet.

Siimat ja perukkeet: multifilamenttisiimat, monofiili- ja nailonsiimat
perukkeet, lukot ja leikarit.

Pakit, kalastuslaukut, ja vapaputket: pakit ja vieherasiat, kalastuslaukut.

Työkalut ja tarvikkeet: veneilyelektroniikka, haavit ja nostokoukut, työkalut, koukut, painot, kohot ja heittokohot, lukot ja leikarit, kalastustarvikkeet, pyydyskalastus.

Kalastusvaatteet: kahluuhousut, kahluukengät, kalastusliivit, takit ja paidat, housut, hanskat ja päähineet, kalastuslasit.

Talvikalastus: jääkairat, talvikalastus, vaatteet, pilkkivavat ja -sarjat
pilkit, muut talvikalastusvarusteet, pilkkisiimat.

Metsästys

Metsästys- ja erävaatteet: metsästys- ja eräasut, takit, metsästys- ja erähousut, paidat ja liivit, viitat ja suojat, päähineet, hanskat ja lapaset, sukat ja säärystimet, asusteet ja tarvikkeet.

Metsästysradiot, gps-laitteet, ja koiratutkat: radiot, GPS-laitteet, koiratutkat, GPS tarvikkeet, paristot ja varavirtalähteet.

Veitset ja kirveet: veitset, kirveet, monitoimityökalut, veitsien teroitus.

Optiikka: kiikarit, kiikaritähtäimet, etäisyysmittari, riistakamerat, kiikarinjalat, tarvikkeita optiikkaan, kuitutähtäimet.

Metsästystarvikkeet: kuulosuojaimet, aselaukut ja -pussit, aseenkantohihnat, patruunavyöt ja -taskut, ammuntatuet, metsästysreput ja -laukut, metsästyskengät, muut metsästystarvikkeet, jousiammunta ja tarvikkeet.

Ammunta: pienriista ja ilma-aseet, suurriista.

Asetarvikkeet: aseidenhuolto, patruunalaatikot, jälleenlataus, klikkipatruunat, asekaapit.

Varusteita metsästäjälle: trofee tarvikkeet, riistan käsittely ja säilytys, metsästykseen koiran kanssa, maalitaulut, lahjaksi.

Naamiointi ja kyttäys: houkutuspillit, houkutuskuvat, naamioverkot ja piilot, metsästystornit, naamiovaatteet, muut tarvikkeet.

Ratsastus

Ratsastusvaatteet: ratsastushousut, ratsastustakit ja -liivit, t-paidat, kaulus- ja pikeepaidat, sukat, hanskat ja päähineet.

Ratsastussaappaat: ratsastussaappaat, ratsastus- ja tallikengät, chapsit.

Ratsastuskypärät ja turvallisuus: ratsastuskypärät, ratsastajan turvaliivit.

Ratsastustarvikkeet: kuolaimet, jalustimet ja kannukset, ratsastusraipat, makupalat, muu varustus.

Suitset, riimut, ja riimunarut: päähineet, riimut, suitset, riimunarut ja letitystarvikkeet.

Koiratarvikkeet

Leikki ja kuntoilu: koiranlelut, koiran aktivointilelut, kuntoilu.

Ruoat ja ruokakupit: ruoka- ja juomakupit, koiranruoat, makupalat, puruluut.

Pedit ja häkit: häkit, pedit.

Ulkoiluun: koiran reput, koiran valjaat, koiravaljakolle, kengät, koiran vaatteet.

Hoitotuotteet: harjat ja kammat, shampoot ja hoitoaineet, hammashoito, tarvikkeet.

Pannat, taluttimet, ja flexit: nailonkaulapannat, kaulapannat, nahkaa, nailontaluttimet ja flexit, nahkaiset talutushihnat, juoksuvaijeri.

Metsästykseen koiran kanssa: kaulapannat, liivit, tarvikkeet, koiratutkat.

Talviurheilu

Laskettelu: laskettelupaketit, laskettelusukset, laskettelumonot, laskettelusauvat, laskettelusiteet, kypärät, laskettelulasit, selkäpanssarit ja muut suojat, laskettelusuksien huollot, lasketteluvaatteet.

Maastohiihto: maastohiihtopaketit, maastohiihtosukset, retki- ja vaellussuksipaketit, monot, sauvat, maastohiihtositeet, tarvikkeet ja lisävarusteet, hiihtovaatteet, rullasukset, maastohiihtosuksien huollot.

Telemark ja vapaalasku: telemark- ja vapaalaskupaketit, telemark ja vapaalaskusukset, telemark ja rando-siteet, laskettelusuksien huollot.

Lumilautailu: lumilautailupaketit, lumilautailu, lumilautakengät, lumilautasiteet, kypärät, laskettelulasit, selkäpanssarit ja muut suojat, lumilautahuollot.

Talvileikit: pulkat, rattikelkat, snow kick, talvileikit.

Voitelu: pitovoiteet, luistovoiteet, pikapidot ja -luistot, voidepaketit, hionta ja kuviointi, voitelutarvikkeet, puhdistus, suksi- ja lumilautahuollot.

Rando: randosukset, rando siteet, lumivyöryreput ja -tarvikkeet, skinit, rando sauvat, muut, lumikengät ja sauvat.

Talviurheilutarvikkeet: kypärät, laskettelulasit, selkäpanssarit ja muut suojat, lämmittimet, suksien- ja lumilaudan kuljetus, juomareput ja -pussit, ahkiot, multisport-valot, GoPro-kamerat ja lisävarusteet.

Jääkiekko: jääkiekkoluistimet, jääkiekkomailat, jääkiekkokypärät, jääkiekkohanskat, jääkiekkosuojat, jääkiekkovaatteet, jääkiekkohousut, jääkiekkotarvikkeet, jääkiekkomaalivahdin varusteet, jääkiekkotuomarin varusteet.

Muu jääurheilu: jääpallo, retkiluistelu, kaunoluistelu, lasten luistimet.