Vanha kauppahalli Helsinki

Vanha kauppahalli Helsinki sijaitsee upealla paikalla Suomen pääkaupunkia, kauppatorin vieressä ja lähellä presidentinlinnaa, osoitteessa Eteläranta 125.

Kauppahalli on perinteinen, vuonna 1889 valmistuneessa upeassa, Gustaf Nyströmin suunnittelemassa rakennuksessa toimiva kauppapaikka.

Niin turistien kuin paikallistenkin suosimassa kauppahallissa toimii etenkin laadukkaita suomalaisia ruokaelämyksiä tarjoavia kauppiaita ja kahviloita / ravintoloita – yhteensä noin 25 liikepaikan valikoimalla.

Vanha kauppahalli Helsinki.

Kauppahallin hienoudesta ja ainutlaatuisesta kertoo vaikkapa se, että National Geographic listasi vuonna 2022 kymmenen kokemisen arvoista ruokatoria ympäri maailman, mukana Suomesta Helsingin Vanha kauppahalli sekä Kauppatori.

Huomaa, että vaikka kauppahallin ulko-ovet ovat avoinna maanantaista lauantaihin klo 08-18, yksittäisten myyntikojujen aukioloajat saattavat poiketa näistä ajoista.

Myyntikojuihin, joiden ajankohtainen lista on aina tarjolla paikan verkkosivuilla, kuuluvat muun muassa Alko, Annan Villiliha, Arctic Delice, Gift Shop KahVilla, Hanoi Vietnam, Juustoansa, Kalakauppa E. Eriksson, Kalaliike Andström, Kalaliike Marja Nätti…

…Kaspian herkut, Kauppahallin konditoria- ja leipämyymälä, Konditoria Matti ja Mari, Kumpi peruna, La Gelateria, Ravintola Yuzu, Robert’s Coffee, Scandinavia Café, SOUP+MORE, Stadin herkut, Story, The Seafood Bar Helsinki, ja Tmi Kesäkämppä.

Helsingin Vanha kauppahalli sijaitsee Etelärannassa, Kauppatorin vieressä, jonne on lyhyt kävelymatka ydinkeskustasta.

Story kahvila - Helsingin Vanha kauppahalli.

Story kahvila-ravintola (kauppahallin keskiosassa).

Pääset perille myös raitiovaunulla numero 2 tai omalla autolla, sillä parkkitilaa on tarjolla muun muassa aivan kauppahallin vieressä olevalta parkkialueelta.

Vanha kauppahalli Helsinki
Eteläranta 125
00130 Helsinki
Aukioloajat: maanantai-lauantai 08-18
vanhakauppahalli.fi

Voit saada lisätietoja Vanha kauppahalli Helsinki toimipaikasta seuraamalla sen virallisia sosiaalisen median sivuja, kuten esimerkiksi Facebookia osoitteessa facebook.com/Vanhakauppahalli/.

Kauppahallilla on olemassa myös virallinen Instagram-tili osoitteessa instagram.com/vanhakauppahalli/, johon tulee päivityksiä muun muassa liittyen yksittäisten myyntikojujen tarjouksiin, tapahtumiin hallissa, sekä paljon muuta.