Vanhankaupungin 3 tähden Hotel Taanilinna Tallinna

Kompaktikokoinen, mukava, ja historiallisen tyylikäs Hotel Taanilinna sijaitsee tarinarikkaimmalla osalla Tallinnan vanhaakaupunkia, lähellä kaupunginosaa vuosisatojen ajan suojanneita muureja.

Rakennuksella menneisyys juontaa keskiajalta, jolloin se toimi rikkaiden porvareiden talona.

Hotel Taanilinna Tallinna

Suuri osa tästä alkuperäisestä luksusmaisesta charmista ja yksityiskohdista säilytettiin paikan hyvällä maulla toteutetun jälleenrakennuksen ja renovaation myötä.

Tämä renovaatio, jossa tiloihin tuotiin kaikki nykyaikaisen matkaajan vaatimat palvelut ja yksityiskohdat, toteutettiin vuoden 2000 aikana, ja hotelli avasi ovensa asiakkaille seuraavana vuonna, 2001.

Vastaanotto Hotel Taanilinna Tallinna

Kodikkaana hotellina pääset viihtymään vanhassakaupungissa aidoimmassa menneiden aikojen tunnelmassa, kuitenkin modernien palveluiden ympäröimänä.

Koska kyseessä on pienempikokoinen majoituspaikka, sen henkilökunta voi isoja hotelleja paremmin ottaa huomioon yksilölliset toiveesi vieraana olosi aikana, tuoden lisätasokkuutta tähän kodin mukavuuksia, charmia, ja antiikkisten katujen hiljaisuutta tarjoavaan paikkaan.

Taanilinna Hotel
Uus 6
10111 Tallinna

Hotellissa ollessasi vanhankaupungin keskiaikaiset kadut ovat ovenkynnykselläsi, sisältäen shoppailua, taidegallerioiden kiertämistä, museoita, upeita historiallisia kirkkoja, kuin myös Tallinnan parhaita ravintoloita, klubeja ja baareja.

Keskeisen sijainnin takia hotellia suosivat sekä turistimatkailijat että liikematkustajat, sillä läheltä löytyvät nähtävyyksien ohella esimerkiksi pääpankkien konttorit ja tärkeimmät Viron valtion hallintorakennukset.

Kolmikerroksisen hotellin tyylikkäästi & hyvällä maulla sisustetuissa tiloissa on yhteensä 20 huonetta: 3 standardi yhden hengen huonetta, 5 superior double/twin kahden hengen huonetta, 9 economy twin kahden hengen huonetta, sekä 3 double deluxe kahden hengen huonetta.

Taanilinna hotellin vierashuoneet on sisustettu kauniisti puukalustein, joiden tyyli sopii sekä loma- että bisnesmatkustajille. Paikka on myös suosittu vanhankaupungin romantiikkaa etsiville, kiitos sen sisustuksen ja upean sijainnin.

Standard yhden hengen huone Hotel Taanilinna Tallinna

Huonevalikoimassa Standard yhden hengen huoneet sisältävät yhden hengen sängyn (leveys 90–120 cm).

Nämä huoneet ovat sisustettuja keskiaikaiseenm, puumateriaaleilla toteutettuun tyyliin.

Perusvarusteluna huoneissa on mm suihku hiustenkuivain, LCD-televisio, puhelin, sekä langaton WiFi laajakaista internet.

Economy kahden hengen huone Hotel Taanilinna Tallinna

Economy kahden hengen huoneluokasta löytyy puolestaan joko yksi kahden hengen sänky (160 cm) tai kaksi erillistä sänkyä (2×90 cm).

Tämän luokan huoneet ovat kokonaiskooltaan pienempiä, ja suunnittelultaan muista hotellin huoneista poikkeavia. Tosin sisustus on toteutettu yhtenäiseen, keskiaikaiseen puukalustusteemaan.

Vakiovarusteluna Economy huoneissa on suihku, hiustenkuivain, LCD-TV, puhelin, ja WiFi internet-yhteys.

Superior kahden hengen huone Hotel Taanilinna Tallinna

Huoneluokista Superior kahden hengen huoneissa voit valita majoituksen joko yhdellä isolla sängyllä (160 cm) tai kahdella erillisellä sängyllä (2*90 cm) varustetusta huoneesta.

Myös näissä huoneissa sisustus on keskiajan tyyliin, puisina kalusteina toteutettuna.

Superior huoneista löytyy vakiona varustelut kahvin / teen valmistamiseen, suihku, hiustenkuivain, LCD TV, puhelin, sekä WiFi langaton internet-yhteys.

Hotel Taanilinna Tallinna Deluxe kahden hengen huone

Parhainta luksusta etsivälle oikea huoneluokka hotellissa on Deluxe kahden hengen huone, josta löytyy iso sänky (180 cm) ja sohva.

Nämä huoneet ovat luonteeltaan tilavia (25–28 m2) ja ylellisesti sisustettuja, tyylikkääseen keskiaikaiseen porvaristyyliin.

Kukin huoneista sisältää vakiona valmiuden kahvin/teen keittämiseen, kylpyammeen tai suihkun, hiustenkuivaimen, LCD-TV:n, puhelimen, ja WiFin.

Tasokkaana kolmen tähden hotellina Taanilinnasta löytyy matkustajille lisäksi joukko lisä-ja oheispalveluita:

Parkkipaikka (etukäteen varattavissa)
Pyykinpesu ja kemiallinen pesu
Tavaransäilytys
Ilmainen tallelokero (joka löytyy hotellin vastaanotosta)
24h avoinna oleva vastaanotto
Autovuokraamopalvelut
Langaton WiFi langaton laajakaista internet-yhteys koko rakennuksen alueella
Mahdollisuus lähettää faksi ja sähköpostia (vastaanotosta)
Aamupala

Aamiaishuone Hotel Taanilinna Tallinna

Näistä aamiaispalvelu on katettuna hotellissa ma-pe klo 7-10 ja la-su klo 8-11.

Mikäli haluat kattavamman, lämpimän buffet-aamiaisen, voit tilata sen päiväkohtaisesti erikseen (Taanilinnan vastaanotosta kysymällä) ja erillisestä maksusta 40 m päässä olevaan Bern-hotelliin.

Hotel Taanilinnan kokoustila Tallinna

Bisnesluokan hotellina Taanilinnan rakennuksesta löytyy seminaari- ja kokoustiloja, toisesta kerroksesta, jotka soveltuvat pienikokoisten kokousten, koulutusten ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen.

Tämän muunnettavissa olevan tilan soikean pöydän ääreen mahtuu maksimissaan 12 henkilöä, mutta tilaa voi käyttää myös ns. teatterityylisesti (ilman pöytää), jolloin maksimimäärä osanottajia on 25.

Luonteeltaan tämä seminaaritila on rakennettu ilmavaksi, valoisaksi tilaksi, jonka vuoksi siitä on tullut suosittu paikka etenkin liikematkustajien koko päivän kestävien neuvottelujen ja koulutusten pitämiseen.

Seminaaritilan hintaan sisältyy (vuokraus-ajasta riippuen) fläppitaulu ja kynät, muistiinpanovälineet ja paperit, ja langaton internet yhteys (WiFi).

Muut esitystekniset välineet sinun tulee tilata tilavarauksen yhteydessä erikeen & etukäteen, mukaanlukien dataprojektori, näyttöruutu, piirtoheitin, DVD – soitin, tai televisio.

Oheispalveluina bisnesvieraille hotellin seminaaritilaan saa esimerkiksi dokumenttien monistuspalvelun ja dokumenttien tulostuksen. Tapahtuman ajaksi voit tilata kahvitauoille lisäksi mm. pikkupurtavaa ja virvokkeita.

Hotellivieraita ja seminaarimatkaajia varten rakennuksen edessä on yhteensä 3 maksullista, videovalvottua pysäköintipaikkaa, joiden suosion takia sinun tulee varata paikat hyvissä ajoin etukäteen ennen saapumista paikanpäälle.

Mikäli tämä pysäköintialue on täynnä, voit käyttää myös hotellin lähellä olevaa (erikseen maksullista) Europark (www.europark.ee) -pysäköintialuetta.