Viiden tähden Savoy Boutique Tallinna

Savoy Boutique hotelli on yksi Tallinnan ekslusiivisimmista ja yksityisimmistä majoituspaikoista.

Hotellissa on vain 44 huonetta, ja kompaktin koonsa ansiosta kukin asiakas saa erittäin korkeatasoista ja yksilöllistä palvelua.

Majoituspaikka sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä, paikassa jossa kaupungin ydinkeskus kohtaa vanhankaupungin.

Savoy hotellia suosivat niin bisnesmatkailijat kuin turistitkin, joita odottavat lyhyen kävelymatkan päässä kaikki keskeiset bisnesalueet, vapaa-ajanviihdykkeet, sekä kauppakeskukset.

Savoy Boutique Hotel Tallinna

Paikan upea rakennus on alunperin rakennettu vuonna 1890, art deco arkkitehtuurityyliin.

Lopputulos on erittäin koristeellinen, kiitos esimerkiksi luksusmaisten materiaalien ja modernin taiteen elementtien käytön sisätiloissa.

Kussakin huoneessa on panostettu asiakkaiden mukavuuteen yksityiskohtia myöten, joihin kuuluvat kylpytakit, vartalovoiteet, kuin myös minibaari.

Jos majoitustilasi sijaitsee Müürivahe puoleisella osan yläkerroksista, näkyminä on vanhakaupunki punatiilisine kattoineen.

Näistä rauhallisista huoneista näkyvät myös vanhankaupungin glamourin yksityiskohdat kahviloineen, putiikkeineen, ja kulttuuri-sekä vapaa-ajankeskuksineen.

Mikäli tarvitset lisää rauhallisuutta ja hiljaisuutta, hotellin huoneissa on mahdollista sulkea kaihtimet samaan tapaan kuin välimeren alueella on tapana tehdä.

Hotellissa on yhteensä 44 huonetta: 3 sviittiä, 11 yhden hengen huonetta, 19 kahden hengen huonetta double-sängyllä ja 11 kahden hengen twin-huonetta kahdella erillisellä sängyllä.

Savoy Boutique hotellista löytyy lisäksi erikoishuoneita asiakkaille, joilla on erikoistarpeita ja allergioita.

Kussakin huoneessa on käytetty sisustukseen art déco tyylistä kalustusta, jotka on toteutettu räätälöityinä ratkaisuina Italiassa.

Superior single huone Savoy Boutique Hotel Tallinna

Huonekategorioista Superior yhden hengen huoneet sisältävät perusvarusteluina ilmastoinnin, minibaarin, hiustenkuivaajan, LCD TV:n, kylpytakin, tohvelit, sekä Wifi langattoman laajakaista internet-yhteyden.

Superior Twin Double huone Savoy Boutique Hotel Tallinna

Superior twin / double huoneet ovat puolestaan yhdellä kahden hengen sängyllä tai kahdella erillisellä sängyllä varustettuja tiloja. Myös näistä huoneista löytyy vakiona ilmastointi, minibaari, hiustenkuivain, LCD TV, kylpytakki, tohvelit, ja WiFi.

Suite sviitti Savoy Boutique Hotel Tallinna

Parasta luksusta hakevana sinun kannattaa harkita Savoy Boutique hotellin Romantic Suite sviitissä yöpymistä, joista löytyy kaksi huonetta sekä ikkunallinen kylpyhuone.

Sviittien perusvarustelu sisältää ilmastoinnin, minibaarin, hiustenkuivaajan, kylpytakit & tohvelit, kaksi LCD TV:tä, WiFi:n, Jacuzzin, varusteet kahvin ja teen laittoon, sekä housuprässin.

Savoy Bar Tallinna

Hotellin oheispalveluista löytyy mm. lounge-tyyppinen Savoy Bar, joka vastaanottaa asiakkaita varhaisesta aamusta aina myöhäiseen iltaan saakka.

Baari on mukava tapaamispaikka, jossa voit nauttia cocktaileista pienten pöytien äärellä, tai rentoutua miellyttävillä sohvilla takan ääressä.

Savoy baarin drinkkivalikoima on koottu tyydyttämään vaativienkin asiakkaiden toiveet, ja niiden raaka-aineissa on panostettu ainoastaan laatutuotteisiin.

Menun puolesta baarin valikoima kattaa yksinkertaiset ja aidot maut, riittävissä annoskoissa, mukaanlukien keitot, salaatit, ja sandwich-leivät, kuin myös paikallisesti valmistetut jälkiruoat.

City Wall Chamber Savoy Bar Tallinna

Baaritiloista löytyy oma privaattitilansa – City Wall Chamber, joka on täydellinen tila muun muassa tapaamisia, esityksiä, liikelounaita, tai tärkeitä illallisia varten.

Tila on nimetty sen tiloissa näkyvän vanhankaupungin historiallisen suojamuurin jäänteiden mukaan, joka on alunperin peräisin 1200-luvulta.

City Wall Chamber huoneeseen mahtuu maksimissaan 20 asiakasta, ja se on vuokratilana ollut suosittu etenkin seminaarien ja liiketapaamisten järjestämiseen.

Kesäkauden läpi baarin ja City Wall Chamber tilan asiakkaat voivat käyttää hyväkseen rakennuksen aurinkoista terassia, jolta on näkymä pihan suihkulähteelle.

Ravintola MEKK Savoy Boutique Hotel Tallinna

Savoy Boutique hotellin ravintolana toimii Ravintola MEKK (joka on lyhenne vironkielisistä sanoista ‘Moodne Eesti KöögiKunst’ eli ‘moderni virolainen keittiötaide’ suomenkielellä).

Ravintola on uniikki, tasokas ruokailupaikka, jota suosivat niin paikalliset ruokailijat kuin turistitkin.

MEKK:iä pidetään yhtenä tärkeimmistä nykyaikaisen virolaisen keittiön lipunkantajista, joka on pitänyt resepteissään mukana myös maan tärkeimmät perinteet.

Paikan ruokalistaa ymmärtää parhaiten ymmärtämällä virolaisten itsensä taustan, kombinaationa erilaisia parhaita vaikutteita ympäröivistä maista aina tanskalaisten maalaisjärjestä saksalaisten tarkoituksenmukaisuuteen.

Ravintola MEKK:in pääkokin tarkoituksena onkin ollut luoda näistä vaikutteista koottu kokonaisuus, yhdistettynä moderneihin virolaisiin keittiökulttuuriin virtauksiin.

Summattuna ruoat ovat täynnä kontrasteja, mutta luonteeltaan rauhallisia ja harmonisia – aivan kuten virolaiset ihmisetkin.

Kaikki ravintolan ruoat valmistetaan alusta loppuun paikan päällä. MEKK säilöö, suolaa, savustaa, ja hauduttaa ruoat itse, ja paikan keittiö käyttää vain raaka-aineita joita ei ole etukäteisvalmistettu.

Ylpein MEKK on ravintolana muun muassa kotitekoisesta mustasta leivästään ja leivonnaistuotteistaan, jotka molemmat ovat pysyneet asiakkaiden suosikkilistoilla vuosikausien yli.

Ravintola on kooltaan pienikokoinen, sisältäen 50 asiakaspaikkaa, ja se tunnetaan kansallisesti etenkin erinomaisesta palvelustaan ja ensiluokkaisesta modernista virolaisesta keittiöstään.

Seminar Suite Savoy Boutique Hotel Tallinna

Kokoustiloina hotellista löytyy City Wall Chamber huoneen lisäksi myös ilmastoitu Seminar Suite -tila, sisäänkäyntikerroksesta, jossa voit järjestää vaikkapa seminaarin tai koulutustilaisuuden maksimissaan 22 henkilölle.

Tilan koko on 45 m2, ja se voidaan organisoida istuintyyliltään teatterimuotoon, luokkahuoneeksi, pöytää ympäröiväksi tilaksi, U-muotoon, tai vastaanottotilaksi.

Seminar Suiten vuokraan sisältyy hintaan mukaan aina piirtoheitin, dataprojektori, valkotaulu, fläppitaulu, kynä ja paperia, sekä Wifi langaton laajakaista internet-yhteys.