Viiden tähden Tallinna hotellipaketti

Nykyisin useilla laivavarustamoilla on tarjolla laaja valikoima erilaisia risteily-hotelli paketteja, joista parasta luksusta tarjoavat yöpymiset Tallinnan päässä olevissa viiden tähden hotelleissa.

Viiden tähden hotelleja sijaitsee etenkin Tallinnan vanhankaupungin alueella, josta poikkeuksena tosin liikematkustajien suosima Swissotel Tallinna, lähellä kaupungin finanssikeskusta ja lentokenttää.

Savoy Boutique Hotel Tallinna

Varustamoista Viking, joka matkustaa Helsinki-Tallinna väliä ennenkaikkea XPRS risteilyaluksella (mutta myös muilla aluksilla kesäkauden läpi), tarjoaa useita vaihtoehtoja risteilyn ja hotelliyöpymisten suhteen.

Parasta luksusta saat yhdistämällä Viking-risteilyn tarjolla oleviin 5 tähden hotellipaketteihin, joissa majoituspaikkoina on joko Savoy Boutique Hotel (kuvattuna yllä) tai Swissotel Tallinna.

Näistä Vikingin risteily-Savoy hotellipakettiin kuuluvat:

henkilölippu Helsinki–Tallinna–Helsinki Viking XPRS:llä
yksi hotelliyöpyminen 2 hengen huoneessa
aamiainen hotellissa

Hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla vanhaakaupunkia (osoitteessa Suur-Karja 17/19, 10148 Tallinna), on noin 2 km Reisisadam satamasta ja 5 km Lennart Meri lentokentältä.

Art Deco tyyliin restauroitu, vuodelta 1890 alunperin oleva Savoy Hotelli sisältää palveluina mm. kuuluisan virolaista keittiötä parhaimmillaan edustavan MEKK ravintolan.

Toinen Vikingin viiden tähden risteily-hotellipaketeista on Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa sijaitsevaan Swissoteliin, osoitteessa Tornimäe 3, 10145 Tallinna.

Hintaan sisältyvät tässä paketissa samat yksityiskohdat kuin Savoy Boutique hotellinkin kohdalla.

Swissotellissa voit valita yöpymistilasi 238 huoneen valikoimasta, joista on parhaimmillaan henkeäsalpaavat näkyvät ympäröivään Tallinnan kaupunkiarkkitehtuuriin.

Palveluina hotellista löytyy esimerkiksi 3 erilaista ravintolaa ja 2 baaria.

Hotel Telegraaf Tallinna

Myös Vikingin kilpailija reitillä Helsingistä Viron pääkaupunkiin, Tallink Silja Line, tarjoaa viiden tähden risteilypaketteina yöpymisvaihtoehtoina sekä Savoy Boutique Hotel ja Swissotel vaihtoehdot.

Näissä paketeissa Tallinkin kokonaisuuteen sisältyvät perusmuodossaan meno-paluu-laivamatkat Helsinki-Tallinna kansipaikoin, kuin myös 1:n yön majoitus hotellissa, aamiaisineen.

Vikingistä poiketen Tallinkin pakettivaihtoehdoista löytyy laajempi tarjonta 5 tähden yöpymispaikkoja, mukana myös Hotel Telegraaf (kuvassa yllä, Vene 9, 10123 Tallinna) ja Schlössle Hotel (Pühavaimu 13/15, 10123, Tallinna).

Näistä vaihtoehdoista Hotel Telegraaf on tunnettu upean sijaintinsa (vanhankaupungin ytimessä) ja luksusmaisten puitteidensa ohella myös Elemis-spaosastostaan sekä gourmet-ravintola Tchaikovskystä.

Schlössle huokuu historiallista arvotunnelmaa, myös upealla paikalla vanhaakaupunkia, mutta onnistuu tarjoamaan kodinomaisen, ystävällisen ja rennon tunnelman paikassa yöpyville matkailijoille.

Ravintolapalveluina ja baareina paikasta löytyvät esimerkiksi M.C Grill sekä Suite Lounge (sikarihuoneineen).

Risteily-hotellipaketteja tarjoaviin varustamoihin Helsinki-Tallinna reitillä kuuluu myös Eckerö Line.

Three Sisters Hotel Tallinna

Eckerö Linen viiden tähden paketeista löytyvät myös vaihtoehtoina Swissotel Tallinna, Hotel Telegraaf, kuin myös Savoy Boutique Hotel, mutta lisäväriä tuo ainutlaatuisesti mahdollisuus valita 5 tähden hotelli Three Sisters Hotel (Tolli 2, 10133 Tallinna).

Tämä vanhankaupungin muurin yhteydessä sijaitseva uniikki hotelli (kuvassa yllä) on rakennettu kolmen upean & restauroidun kauppiastalon sisään, alunperin vuodelta 1362.

Hotelli on yksi intimiimeimmistä ja romanttisimmista viiden tähden majoituspaikoista vanhassakaupungissa, sillä tyylikkäitä huoneita on vain 23 kappaletta, mukulakivetyn Pikk-kadun varrella.

Rakennuksesta löytyvät asiakaspalveluina yksi Viron parhaista ravintoloista, Bordoo, ravintola 3S (aamiaista ja lounasta varten), sekä kaksi baaria, The Beluga Bar ja Lobby Bar.