Viking XPRS laivan ravintolat

Viking Linen XPRS laivan ruokailuvaihtoehtoja ovat mm. Viking Buffet, Food Garden, sekä italialais-amerikkalainen ravintola Ella’s.

XPRS valmistui vuonna 2008 tilaustyönä Viking Linen käyttöön nopeita Suomenlahden ylityksiä varten Helsingin ja Tallinnan välisessä liikenteessä.

Modernina aluksena XPRS on suunniteltu täyttämään monenlaiset asiakkaiden toiveet laivamatkailusta, yhdistäen nopean katamaraanin edut luksusmaisen risteilyn palvelutasoon.

Asiakkaiden viihtyvyyteen on panostettu myös sen takia, että laivan iltalähdöt Helsingistä toteutetaan miniristeily-perusteisesti.

Buffet-ravintola

Viking XPRS Viking Buffet ravintolaXPRS alusta käyttävien Tallinnan matkalaisten keskuudessa suosituimpiin vaihtoehtoihin ruokailun suhteen kuuluu laivan noutopöytä ravintola, Viking Buffet.

Viking Buffetin kattaus sisältää kaikkia niitä parhaita smörgåsbordin ruokia klassisesta skandinaavisesta keittiöstä mitä voisit odottaa, mutta myös paljon muuta.

Voit ottaa niin paljon kuin jaksat kaikkia suosikkiruokiasi, valikoimiin sisältyessä alkuruokia, pääruokia, sekä jälkiruokia. Hintaan sisältyy aina viini, olut, virvoitusjuomat, kahvi, ja tee.

Buffet-ruokailu on varma nautintoelämys ja tarjoaa myös mahdollisuuden kokeilla uusia makuja maailmalta.

Näihin kokeellisiin makuihin sisältyy etenkin ruokia välimerellisestä ja aasialaisesta keittiöstä, kuin myös modernimpia eurooppalaisia ruokalajeja paikallisista raaka-aineista toteutettuina.

Noutopöydältä löytyy aina lisäksi kevyempiä vaihtoehtoja painoaan pudottavia silmälläpitäen.

Kansainvälinen à la carte ravintola

Viking XPRS Food Garden ravintolaViking XPRS ravintolavaihtoehdoista Food Garden edustaa kansainvälistä, poikkeuksellista kulinaarista à la carte kokemusta.

Arvostetun Food Gardenin ruokalista sisältää monipuolisen valikoiman sekä ruokia että juomia.

Voit valita ateriointisi tyyliksi vaikkapa yksinkertaisen mutta herkullisen kokonaisuuden, tai kolmen ruokalajin mestariteoksen.

Food Garden laaja alkuruokien ja jälkiruokien lista on omaa laatuaan laivan vaihtoehdoista, sisältäen useita kokemisen arvoisia makunautintoja.

Ravintola, kuten Viking Buffet ravintolakin, aloittaa tarjoilun aamuristeilyn suhteen aamiaiskattauksella.

Food Garden on aamiaispaikkana luksusmaisempia, omaten rauhallisen ja kauniin ympäristön ikimuistoisen laivamatkan aloittamiseen.

Italialais-amerikkalainen ravintola

Viking XPRS Ella's ravintolaJos olet italialaisen keittiön ystäviä, oikea kohde ruokailuun Viking XPRS laivalla on Ella’s.

Ella’s, joka on profiililtaan lämmin ja ystävällinen perheravintola, toteuttaa ruoat italialais-amerikkalaisiin resepteihin ja vaikutteisiin.

Ravintolan ruokalista sisältää paljon vaihtoehtoja kaikkiin makuihin, mukaanlukien grillattuja ruokia, pastoja, salaatteja, ja italialaisia & amerikkalaisia viinejä.

Mikä hienointa, voit valita ruokailuun mukaan alkuruoat ja jälkiruoat Food Garden ravintolan erinomaisesta valikoimasta.

Tapas-ja viiniravintola

Viking XPRS Wine & Tapas ravintolaEspanjalaisen keittiön ystäviä hellitään Viking XPRS laivalla omalla tapas-ja viiniravintolallaan, nimeltään Tapas & Wine.

Ravintolassa voit valita ruokailusi niin lämpimistä kuin kylmistäkin tapaksista. Voit myös luoda oman salaattisi ja nauttia lasillisesta viiniä.

Summattuna Tapas & Wine tarjoaa hyvää ruokaa ja erinomaista viiniä, miellyttävässä miljöössä.

Tapas & Winen viinilista on erinomainen ja kattava.

Kaikkia viinejä voidaan ostaa lasittain, mutta jos löydät tuotteen, joka todella miellyttää sinua, voit myös ostaa ravintolasta pullon tätä viiniä kotiinviemiseksi.