Vikingin ja Tallink Siljan äkkilähdöt Tallinnaan

Katsaus tapoihin löytää äkkilähdöt hintoineen Vikingin reiteille kohti Tallinnaa.

Kun harkitset äkkilähtöä Tallinnaan, tilanteen dilemma on siinä, että sinun kannattaa useimmiten suunnitella hyvissä ajoin äkkilähdön hankkimista, jotta voit toimia nopeasti tarjousten tullessa tarjolle.

Viking Line Tallinna Helsinki

Äkkilähtöhintaisia paikkoja on aina rajoitetusti tarjolla, ja parhaat hytit menevät aina kaupaksi näihin erikoishintoihin ensimmäisenä.

Viking tarjoaa päivittäin parhaat äkkilähtöhintansa nettipalvelun (online-palvelun) kautta.

Nettipalvelun hinnat löytyvät osion “Valitse matka” -> “Äkkilähdöt” takaa.

Jos omaat S-etukortin, ota huomioon että saat Vikingin hintoihin useimmiten alennuksia ja bonuksia tätä korttia ostoihisi käyttämällä.

S-etukortti hinnat löytyvät Vikingin nettisivuilla linkin “Hinta S-etukortilla” takaa.

Samaan tapaan, jos olet jäsen Viking Clubissa, tällaisena jäsenenä saat tarjolla olevat risteilyt ja reittihinnat useimmiten alennettuina.

Tallink Silja Line puolestaan kertoo parhaista tarjolla olevista äkkilähtöhinnoistaan nettisivujensa osiossa “Paras hinta”.

Tallink Silja Line Tallinna Helsinki

Näihin tarjouksiin kuuluu usein myös erilaisia pakettitarjouksia hotellien kanssa, joissa edullinen risteilyhinta on sidottu tietyssä hotellissa maissa yöpymiseen.

Vikingin tapaan Tallink Silja Linella on oma risteilyklubinsa, Club One, jonka jäsenenä saat usein alennusta ja erikoistarjouksia risteilymatkoihisi kohti Tallinnaa.

Klubin jäsenenä löydät aina tarjouksia myös laivojen myymälöiden luota, ja tätä silmälläpitäen Club One Gold- ja Silver-asiakkaille lähetetään kuukausittain tuoteluettelo tarjouksista.

Ajankohtaiset Club One myymälä-tarjoukset Tallink Silja Linen laivoille voi tarkastaa myös netin kautta ennen lähtöä.

Hyvä tapa löytää Tallink Silja tarjouksia on tilaamalla firman sähköpostiisi lähetettävä tarjouskirje, joka lähetetään noin kerran viikossa.

Tarjouskirje sisältää aina tarjouksia ja matkavinkkejä, ja voit peruuttaa sen saamisen milloin tahansa sähköpostiviestin lopussa olevan linkin kautta.